Få 15% rabat på sommerophold i København

BRUG KODEN: ILOVEZOKU

Velkommen til Zoku Copenhagen – den perfekte destination for din sommerferie. Fra vores rooftop Social Spaces til vores prisbelønnede Lofts, er vi et afslappet sted at bo og socialisere, mens du bliver koblet på byen.

Vi præsenterer Zoku Loft

Innovative værelser bygget ud fra din feedback

Bye-bye, traditionelle hotelværelser. Vi foretog 150 interviews med personer fra vores målgruppe og byggede seks forskellige prototyper for at kunne skabe det perfekte, prisvindende Zoku Loft. Nu har vi endelig muligheden for at dele resultaterne (og kærligheden) med jer.

Psst… vil have 15% rabat? Brug koden “ILOVEZOKU” ved kassen, og nyd det!

Hvorfor Zoku?

Smukke områder

Oplev København fra et nyt perspektiv på vores sociale rum på tagterrasserne. Nyd et måltid i vores restaurant på stedet, nyd en drink i baren, eller arbejd i vores co-working-områder. Vores tagterrasse er det helt rigtige sted at nyde en smuk sommerdag.

Loft living

Vores Lofts er designet til moderne rejsende, der ønsker det bedste fra begge verdener – privatlivets fred som på et hotelværelse og det sociale liv som i en lejlighed i byen. Vores Lofts har et stort køkkenbord som omdrejningspunkt, hvilket skaber en hyggelig atmosfære, der er perfekt til afslapning eller spisning.

Praktisk beliggenhed

Vi ligger i hjertet af Amager, kun en kort gåtur fra metrostationen DR Byen. Herfra kan du hoppe på M1, som tager dig direkte ind til centrum. Det betyder, at alle større attraktioner kun er 15 minutters kørsel væk. God fornøjelse med at udforske!

Inspireret af dansk design

Hos Zoku Copenhagen er vi stolte af at være inspireret af dansk design. Vores HAY-møbler og -indretning bringer et strejf af skandinavisk stil til alle områder og skaber en varm og indbydende atmosfære, der er perfekt til sommerophold.

LIVE ZOKU

Uanset om du er på udkig efter et weekendophold eller et længere ophold, så er vi det rette sted!

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

Vores sociale rum byder velkommen med vores summende Kindred Spirits Bar, Living Room, Living Kitchen-restaurant, coworking-områder, grønne områder og masser af terrasser, som beboerne kan nyde som en forlængelse af deres Lofts. Det åbne design af disse rum fokuserer på at skabe ubesværede forbindelser, mens du mingler med en velafrundet gruppe af fagfolk.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Er du ny i København? Opdag, hvorfor København er en af verdens mest levedygtige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale

"Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen tilbage."

"Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader"

"Syv af de fedeste ophold i København"

"De 9 bedste nye hoteller i København at booke"

"Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde"

Udforsk Zoku

VORES TILBUD

Vågn op til dit valg af morgenbrændstof. Få 15% rabat på et ophold i et Zoku Loft, og få sund og lækker morgenmad – på vores regning!

Kalder alle digitale nomader! Hold produktiviteten oppe, vær sociale og lade jer forbinde med byen. Alt imens I bor og arbejder i et miljø, der er specielt designet til, at I kan trives.

Som en lokal københavner nok ville sige, er cyklen din bedste ven, hvis du vil udforske København. Nyd cykeludlejning med din overnatning.

FAQs

Vores hyggelige Lofts har plads til op til to gæster. Hvis du gerne vil medbringe din baby, kan vi efter anmodning tilføje en ekstra barneseng i vores Loft XL. Vil du tage en ven eller to med? Vores Loft XXL har plads til op til 4 personer!

Hold ud, dit Loft vil være klar fra kl. 15.00 og frem! Vil du friske dig op? Du kan gøre (gratis) brug af vores omklædningsrum og omklædningsrum.

Ja, vi elsker vores pelsede venner! Se vores “Pawlicy” for at finde ud af mere.