Stay & Live

Sov, arbejd, nyd et lækkert måltid mad, gentag. Altsammen fra dit eget Zoku Loft.

Lad os præsentere vores Zoku Loft: En rummelig mini-lejlighed, som er designet til at du kan leve komfortabelt og arbejde effektivt. På et hotelværelse eller i en studio-lejlighed er det som regel altid sengen, der dominerer. I et Zoku Loft er det køkkenbordet, som agerer midtpunkt og flytter fokus fra sengen til stuen.

Vi præsenterer Zoku Loft

Innovative værelser bygget på vores gæsters feedback

Bye-bye, traditionelle hotelværelser. Vi foretog 150 interviews med personer fra vores målgruppe og byggede seks forskellige prototyper for at kunne skabe det perfekte, prisvindende Zoku Loft. Nu har vi endelig muligheden for at dele resultaterne (og kærligheden) med jer.

Psst… vil have 15% rabat? Book dit ophold direkte hos os for at være garanteret den bedste pris.

Hvorfor Zoku?

Højsenge

Med en højseng, der er gemt godt væk og ikke tager fokus, kan du uden problemer invitere både venner og forretningsforbindelser hjem til dig på Zoku. Og bare rolig: Sengen er stadig bedøvende behagelig. Længe leve luren!

Åbent opholdsrum

Sig farvel til det lille hotelværelse, der ikke byder på ret meget mere end en intetsigende seng. Hjertet på et Loft udgøres af et 4-personers bord, hvor du kan arbejde, spise, spille eller bare koble fra. Det er lige ved siden af den behagelige sofa og fuldt udstyrede stue.

Fuldt køkken

Vi forstår det godt. Hvis du bor hos os i længere tid ad gangen, vil du gerne have muligheden for selv at kunne lave  mad. Føl dig hjemme og slip de kulinariske kræfter løs i det fuldt udstyrede køkken.

Gør det til dit eget

Et hjem bør afspejle ens egen personlige smag. Besøg vores Hallway Art Swap-station og vælg det, du gerne vil have hængende på væggene. Du hænger det også bare på hovedet, hvis du har lyst. Vi dømmer ikke.

VORES LOFTS

Masser af plads på færre kvadratmeter

Zoku Loft

Det er smart og kan tilpasses på mange måder. Det er også privat og kommer med alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for, når du vil bo komfortabelt og arbejde effektivt.

Zoku Loft XL

Du gættede rigtigt: Det er større end det i forvejen rummelige Zoku Loft, og det kan nemt justeres, så det bliver dit eget. Sov, arbejd og nyd gode måltider så længe, du har brug for det. Det er perfekt, hvis du brug for at boltre dig (eller danse) på lidt mere plads under et længere ophold.

ZOKU LOFT XXL

Med ekstra badeværelse og soveværelse er det endnu større Zoku Loft XXL det ideelle sted for op til 4 personer. Det har endda det walk-in closet, du altid har drømt om, samt en handicapvenlig seng, som kan skærmes af. Vennegrupper og familier – den her er til jer!

ZOKU Movie ROOM

“Netflix & Chill” får her en helt ny betydning. Med vores Zoku Movie Room får du din helt egen biograf samt selvfølgelig et køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt (og handicapvenligt) badeværelse. Med et kæmpe projektorlærred for fodenden af sengen har du mulighed for at finde dig godt til rette, skrue op for hyggen og forvandle Zoku til en biograf.

ZOKU room

Det charmerende Zoku Room er lille søskende til Zoku Loft og har alt det, du behøver, for at kunne bo komfortabelt og arbejde effektivt. Selvom der ikke er et køkken, vil Zoku Room stadig føles som et hjem med en hyggelig sengekrog. Du har endda mulighed for at vælge, hvad der skal hænge på væggene!

"Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen tilbage."

"Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader"

"Syv af de fedeste ophold i København"

"De 9 bedste nye hoteller i København at booke"

"Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde"

Udforsk Loft living

VORES TILBUD

Vågn op til dit valg af morgenbrændstof. Få 15% rabat på et ophold i et Zoku Loft, og få sund og lækker morgenmad – på vores regning!

Kalder alle digitale nomader! Hold produktiviteten oppe, vær sociale og lade jer forbinde med byen. Alt imens I bor og arbejder i et miljø, der er specielt designet til, at I kan trives.

Som en lokal københavner nok ville sige, er cyklen din bedste ven, hvis du vil udforske København. Nyd cykeludlejning med din overnatning.

pick your purpose

FAQs

Vores hyggelige Lofts har plads til op til to gæster. Hvis du gerne vil medbringe din baby, kan vi efter anmodning tilføje en ekstra barneseng i vores Loft XL. Vil du tage en ven eller to med? Vores Loft XXL har plads til op til 4 personer!

Hæng på, dit Loft vil være klar fra kl. 15.00 og frem! Vil du friske dig op? Du kan gøre (gratis) brug af vores omklædningsrum og omklædningsrum.

Ja, vi elsker vores pelsede venner! Se vores ‘Pawlicy‘ for at finde ud af mere.