Innovative værelser skabt ud fra din feedback

150 interviews med vores målgruppe samt 6 prototyper signalerede enden på hotelværelset som vi kender det og begyndelsen på det prisbelønnede Zoku Loft. Zokus Loft er en komfortabel hjemmebase, som sætter en ny standard inden for intelligent pladsbrug: en hel lejligheds værelser kombineret i ét hjemligt loftsrum.

What the Loft?

The Loft: En Hjemme/kontorhybrid

Zokus Loft er en fleksibel hjemme-kontorhybrid, som indeholder alle de nødvendige faciliteter du har brug for til at kunne bo behageligt og arbejde effektivt.

Den rummelige micro-lejlighed er designet til både at bo komfortabelt og arbejde effektivt. På et traditionelt hotelværelse eller i et studio er det altid sengen, der optager mest plads i rummet. På Zoku er det i stedet det store bord i køkkenet, som er det altafgørende centrum – for den bærbare computer eller til stearinlys og en flaske vin. Hvert Loft har plads til to sovende gæster og indeholder en hel dagligstue, køkken, badeværelse og et stort bord i køkkenet. Du kan endda sætte dit eget præg på stedet ved at udvælge din yndlingskunst til at hænge på væggen til at inspirere dig under dit ophold. Vores komfortable og strømlinede Loft er den ideelle base til at styre hjemmeliv, arbejde og samarbejde fra.

Kunne du tænke dig 15% rabat? Book dit ophold direkte hos os og få garanti for vores bedste værelsespris!  

Book et Loft   Tag et kig indenfor

Hvad gør vores Lofts unikke?

Bed

Loftsenge

Du kan roligt invitere venner eller forretningsforbindelser ind i dit hjem, for her er loftsengen hævet over gulvet og ude af syne. Sengene er også superbehagelige!

Coffee

Åbent boligareal

Rummets centrale element er et bord med plads til fire personer og en dagligstue, der kan bruges til at arbejde, spise og underholde gæster i, eller bare til at hænge ud. Du bestemmer.

art swap

Tilpasningsdygtigt

Få dit Loft til at føles som dit eget. Tilføj prikken over i’et ved at vælge din yndlingskunst fra vores Kunstbytte væg for at gøre dit rum helt personligt.

Cooking pot

Fuldt udstyret køkken

Nyd alle bekvemmelighederne ved et fuldt udrustet køkken, der giver dig mulighed for at være selvforsynende og lave alle dine måltider præcis, som du er vant til derhjemme.

Zoku CPH 0222 043

Se vores tilbud om vinterrejser Zoku CPH 0222 043

Var der nogen, der sagde ubegrænset varm chokolade? Bo hos os mellem oktober og marts og nyd et ophold i vores hyggelige Loft, gratis sund morgenmad, sen udtjekning (kl. 14.00) og ubegrænset varm chokolade! Du skal blot bruge koden ‘SNOWKU’ ved checkout.

Få mere at vide

Our Lofts

Zoku Loft

Det er begavet, privat og tilpasningsdygtigt. Og det har alle hjemmet og kontorets nødvendige faciliteter. I stedet for fokus på sengen er det centrale element et bord til fire personer. På den måde kan du nyde godt af masser af plads i et rum, der føles som et hjem. Spis, arbejd eller hæng ud – det er op til dig.

 • 25m² / 269ft²
 • 1–2 Personer
 • King Size Seng

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Loft XL

Du gættede rigtigt: det er større end vores (allerede rummelige) Zoku Loft. Vores Loft XL kan også lige så let personliggøres og har selvfølgelig alle hjemmet og kontorets nødvendige faciliteter. Bordet til 4 personer er det centrale element, og der er træningsringe, som gør det let at brænde nogle kalorier af.   

 • 28m² / 301ft²
 • 1–2 Personer
 • King Size Seng

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Loft XXL

Zokus Loft XXL er vores mest rummelige Loft. Med et separat soveværelse (der også inkluderer en walk-in garderobe!) er der endnu mere plads til at være, arbejde eller slappe af. Dette Loft hænger sammen med et Zoku Loft og har et rummeligt og handicap-venligt badeværelse.  For at reservere dette værelse, bedes du sende en e-mail til vores reservationsteam på hellocopenhagen@livezoku.com via knappen nedenfor.

 • 40m² / 430ft²
 • 4 Personer
 • 1 King Size Seng

Give me the full lowdown Book Now

Zoku CPH 0222 042

Skal du flytte til København? Zoku CPH 0222 042

Vi er den ultimative hjemmebase for expats og andre, der ønsker at flytte til Danmark. Ved at give dig et lokalt socialt liv og et fællesskab af ligesindede giver Zoku Copenhagen en nem landingsplads for alle, der flytter til et nyt land. Lad os være dit sikre landingssted for din næste flytning til København.

Få mere at vide

Odd Room Types

Zoku Room

Det hyggelige Zoku Room er lillebror til vores Zoku Loft. Værelset har alle fornødenhederne til at sørge for, at du kan bo behageligt og arbejde effektivt. På trods af at vores Zoku Room ikke har et køkken, så får den lune sengekrog alligevel værelset til at føles som et hjem. Du kan endda selv vælge den kunst, der skal hænge på væggene!  

 • 16m² / 172ft²
 • 1-2 Personer
 • Queen Size Seng

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Movie Room

Det handicap-venlige Movie Room er din egen personlige biograf samtidig med, at det er udstyret med et køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt badeværelse. Den gigantiske projektorskærm er placeret lige ved sengen, så du bare skal lægge dig godt til rette og blænde op for Zoku biografen. 

 • 27m² / 290ft²
 • 1–2 Personer
 • Cinema Screen

Give me the full lowdown Book Now

Stay at Zoku Copenhagen