Cowork hos Zoku

Kom med i et coworking space på et af de fedeste hustage i København.

Som freelancer, ejer af en lille virksomhed eller fjernarbejder ved du, hvor vigtigt det er at have et behageligt og produktivt arbejdsområde. Derfor har vi skabt co-working spaces, der er designet til at skabe forbindelser, skabe ideer og drive produktivitet. Det hjælper åbenbart, at disse områder er oversvømmet af naturligt lys og har en smertelig smuk udsigt over byen. Vil du være med i vores fællesskab af ligesindede fagfolk?

Coworking på taget

Bliv en del af et samarbejdsfællesskab, hvor alle kender dit navn.

Coworking Day Pass

Har du lyst til at blande tingene i din fjernarbejdsrutine? Vi har noget til dig! Vores samarbejdsbaserede kontorfællesskaber vil få dig til at føle dig inspireret, kreativ og produktiv. Her er, hvad der er inkluderet:

Oplev coworking, før du forpligter dig! Kom og vær med den første mandag i hver måned til WorkZoku Coworking Discovery Day, hvor du kan nyde coworking til en nedsat pris.

Day Pass

199 DKK inkl. moms

Day Pass: Discovery Day

149 DKK inkl. moms (Spar 25%)

Vil du gerne have et Day Pass? Det fås efter først-til-mølle-princippet, så bare gå op på 5. sal og køb et, når du ankommer. Vi ses snart igen!

WorkZoku månedligt medlemskab

Nyd ubegrænset adgang til vores coworking-område på tagterrassen, hvor du har mulighed for at netværke med forskellige, ligesindede fagfolk. Opnå endnu flere fordele ved at blive en del af vores WorkZoku community. Her er, hvad der er inkluderet i en månedlig pris:

Månedligt medlemskab: 1099 DKK inkl. moms. 

WorkZoku loyalitetsprogram for medlemmer

1 måned
Gratis medlemsfrokost

Hvis du ikke har prøvet vores frokost endnu, så har du chancen nu! Få en velsmagende frokost hos os for at fejre din første måned som medlem.

6 måneder
Weekend-brunch

6 måneder fortjener at blive fejret. Få en gratis brunch for 2 i vores rooftop Living Kitchen, når du når dit 6-måneders Zoku-jubilæum.

1 år
Zoku-jubilæumsmiddag

1 år er noget af en milepæl! Fejr det med en gratis middag for 2 i vores Living Kitchen på tagterrassen (inkl. champagnetoast).

Fødselsdag
Overraskelse

Vi vil altid huske din fødselsdag. Du får endda noget på din fødselsdag hvert år. Men denne gang holder vi det som en overraskelse…

Privat arbejdsområde

Dit private arbejdsområde er lige blevet meget mere inspirerende.

Tilbring en dag på en meetingloft

Kom væk fra travlheden på vores tagterrasse, og gå sammen med kollegerne i dit eget private arbejdsområde. Det har alt, hvad du behøver for at samarbejde i inspirerende omgivelser.

8-timers møde med 4 personer: 500 DKK inkl. moms

Zoku (Text)

Andre coworking-steder

Inkluderende coworking-fællesskab

Glem alt om eksklusive fællesskaber. Vi er stolte af at skabe et inkluderende og venligt fællesskab for både lokale og beboere.

Tagterrasser åbne 24 timer i døgnet

Bliv inspireret på tværs af tidszoner. Arbejd sammen mellem hyggelige arbejdsbåse, lange fællesborde og behagelige sofaer – på alle tider af døgnet.

Velsmagende og sund frokostbuffet

Vores Living Kitchen-frokostbuffet er lige dele sund og lækker. Nyd en dagligt skiftende menu med vegetariske og veganske valgmuligheder.

Daglig social kaffepause med "hygge"

Deltag i vores daglige hygge-ritual kl. 15.30, hvor du kan blande dig med andre kolleger over en gratis kop kaffe og lidt sødt.

Community Manager på stedet

Sergio, vores community manager på stedet, er vært for den daglige hygge og er klar til at hjælpe dig med hvad som helst eller få en hyggelig snak. Du er velkommen til at sige hej!

EN DAG I LIVET

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

FAQs

Vores WorkZoku ubegrænsede coworking-medlemskab koster 1099 DKK inkl. moms pr. måned. Hvis du planlægger at bruge vores coworking space mere end 5 dage om måneden, betaler medlemskabet allerede sig selv!

Ja, det kan du! Vores Coworking Day Pass koster 199 DKK for en hel dag med adgang til arbejdsområdet på vores tagterrasse og en gratis te eller kaffe.

Hvis du er helt ny i vores rum, kan du også prøve vores WorkZoku Coworking Discovery Day den første mandag i hver måned. Du kan få et heldagspas med 25% rabat eller et halvdagspas med 20% rabat. Bare send en e-mail til vores Community Manager, Sergio, for at bekræfte din plads.

Vores coworking-medlemmer har ubegrænset adgang til vores tagterrasse, der er åben 24/7, samt følgende frynsegoder:

  • Privat WhatsApp-gruppe: Få adgang til en privat WhatsApp-gruppe, hvor du kan chatte med vores Community Manager og andre medlemmer.
  • Kvartalsvise medlemsmiddage: Deltag i vores kvartalsvise medlemsmiddag, hvor du kan blande og mingle med andre kolleger. Det er en fantastisk måde at skabe kontakt og udvide dit netværk på.
  • Invitationer til arrangementer: Få adgang til gratis events og 15% rabat på events med billet, såsom live musikaftener, workshops og andre inspirerende sessioner.
  • 15% rabat på ophold: Nyd en særlig rabat på 15%, når du booker et ophold på en hvilken som helst Zoku-lokation efter eget valg.
  • 15% rabat på mødelokaler: Hvis du vil mødes med andre, kan du få rabat på alle vores mødelokaler og store eventområder.
  • 15% rabat på mad og drikke: Under hele dit ophold hos os får du 15% rabat på alle drikkevarer fra vores Kindred Spirits-bar på taget.
  • Prioriteret virksomhedsregistrering: Mulighed for at registrere dig selv eller din virksomhed på vores fysiske adresse.
  • Dagligt “Hygge”-ritual: Deltag i vores daglige “Hygge”-kaffepause med gratis kaffe, te eller søde sager på vores tagterrasse.
  • 24/7 adgang til tagterrassen: Få adgang til vores rooftop Social Spaces 24/7, som omfatter et fælles co-working space og loungeområde.

Derudover kan du netværke med ligesindede fagfolk – alt sammen med udsigt. Så hvad venter du på?

Da vi har en restaurant på stedet, er det desværre ikke muligt. Vores Day Pass inkluderer frokost for 199 DKK, og vores månedlige WorkZoku-medlemmer får altid 15% rabat på frokost hver dag.

Vi har ikke private telefonbokse, men du bør kunne finde et mere roligt sted i vores lokaler, hvor du kan tage et opkald. Hvis du ønsker at leje et mødelokale til en privat arbejdssession, kan du tjekke tilgængeligheden med en af vores Sidekicks.

Ja, kæledyr er velkomne! Vi håber, at dit kæledyr er begejstret for at være sammen med andre mennesker og har sit eget tæppe, hvis det vil sidde på vores sofaer.

Uanset om du har et Day Pass eller et WorkZoku månedsmedlemskab, beder vi dig om at købe et ekstra Day Pass til alle, der kommer for at arbejde sammen med dig hele dagen. Hvis du har et møde med nogen i en time eller to, så er det ikke nødvendigt med et ekstra pas.

Ja, absolut! Vores coworking spaces er åbne 24 timer i døgnet, så du kan bruge dem. Vær opmærksom på, at vi ofte afholder arrangementer i vores kontorfællesskaber om aftenen, og at der er livemusik hver lørdag aften, så der vil være lidt mere larm end normalt i de timer, hvor der ikke er kontor.