LÆNGERE OPHOLD I KØBENHAVN

Nyd godt af hjemlige omgivelser, mens du er væk hjemmefra

Vi synes, at hoteller er nogle af de mest interessante steder, da de ofte agerer nemlig samlingspunkt for internationale fagfolk. Det udgangspunkt valgte vi at arbejde videre med.

Hos Zoku tror vi på, at der sker enestående ting, når mennesker mødes. Vores mission er at facilitere et et mødested, hvor internationale beboere og lokale med et internationalt udsyn kan få det bedste ud af hinanden. Vi ønsker at puste et socialt liv i længerevarende hotelophold.

Hvorfor Zoku?

Jo længere du bliver her, desto længere rykker du dig.

BO HER I 1 DAG, 1 MÅNED ELLER 1 ÅR

Med fokus på at facilitere en global livsstil tilbyder Zoku Copenhagen de services, du kender fra et hotel, kombineret med stemningen fra et pulserende lokalmiljø. Det her er stedet, hvor du hurtigt kommer til at føle dig hjemme i byen og har rig mulighed for at skabe relationer med dine naboer og de lokale. Om arbejdet har bragt dig til København i 5 eller 25 dage, er vores hjemmekontor-hybrid helt sikkert det perfekte match.

Bliver du i 14 dage eller mere? Få endnu flere fordele!

Community dinner

Mulighed for at mingle med andre beboere over et lækkert måltid ved vores Community Dinner – den første er på vores regning!

15% rabat på mad og drikke

Få 15% rabat på drinks i vores Kindred Spirits Bar og mad i vores Living Kitchen restaurant. Gælder under hele dit ophold.

Registrering af virksomhed

For et beskedent beløb kan du registrere dig selv eller din virksomhed på vores adresse.

Partner-fordele

Få eksklusive rabatter hos vores lokale partnere – inklusiv fitness, studios mm.

Hvad andre har at sige

“Et af de 25 fedeste hoteller i verden”

“10 af de bedste lejlighedshoteller rundt om i verden”

“Disse nye hoteller kan rent faktisk konkurrere med Airbnb”

“Nyt hotelkoncept giver globale nomader et lokalt socialt liv”

“En ny type hotel er ved at øge sin indsats for at konkurrere med Airbnb”

Livet på Zoku

“Great place for your long or short stay. It’s a hotel + more. Clean and tidy rooms (lofts). Best location with two supermarkets nearby and metro station in less then five minute walk. Friendly staff. Family friendly but also suitable for business/working trips with space to concentrate on your work.” -Rajith, Resident at Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“Working remotely often comes with many challenges: feeling disconnected from your team, working by yourself from home at odd hours, and generally missing that sense of connectedness. Understanding these needs allowed us to create a space where you can bond and exchange knowledge with fellow professionals, while getting your work done when it best suits you – all in an inspiring and buzzing space.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Fra vores private Lofts til vores Social Spaces – du får alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest beboelige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer 
  • Verdens førende museer og events 
  • Utrolig arkitektur  
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z 
  • Pålidelig offentlig transport  
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale 

Mere Zoku