Zoku-CPH-110

Velkommen på Zoku Copenhagen

Zoku Copenhagen er den definitive hjemmebase for ferie- og forretningsrejsende som gerne vil bo og arbejde i byen i alt fra et par dage til et par måneder. Zoku har ikke bare genopfundet hotellejligheden. Vi har også skabt en ny kategori inden for hotelindustrien: en hjemme-kontorhybrid, der tilbyder et afslappet sted at bo, arbejde og hænge ud med ligesindede, samtidig med at man bliver ét med byen.

Hvad andre synes om Zoku Copenhagen

EXPLORE

Social Spaces

Fordi der sker fantastiske ting, når mennesker mødes.

På 5. etage byder Social Spaces varmt velkommen med en livlig bar, en dagligstue, vores Living Kitchen, coworking spaces og masser af grønne uderum, der tilsammen dækker alle de sociale og praktiske behov, som Zokus internationale miks af beboere måtte have.

Baren har åbent fra morgen til aften og er stedet, hvor du kan få et kaffe-boost, en øl eller en pause. Den hyggelige og behagelige dagligstue er designet til afslapning foran pejsen og til små intime møder eller arbejdskomsammener. I tidsrummet mellem måltider og drinks i baren er vores fælles arbejdsrum dér, hvor du finder en afslappet men arbejdsom atmosfære med plads til at samarbejde.

EXPLORE

EAT & DRINK

THE LIVING KITCHEN & KINDRED SPIRITS BAR

Eat & Drink at Zoku

Eat på The Living Kitchen restaurant

Her puster vi nyt liv i den mest sociale aktivitet – at spise sammen omkring lange fællesborde. Vores Living Kitchen er enkelt og ærligt: hurtig servering af sund og lækker mad til at nyde i fællesskab mens der deles historier og nye smagsoplevelser.

Drink på The Kindred Spirits bar
Hvad end du gerne vil nyde en opkvikkende morgenkaffe eller forkæle dig selv med en god G&T efter en lang arbejdsdag, så har vores Kindred Spirits Bar alt, hvad du kan tænke dig! Kom ind forbi og snup en drink i vores hyggelige rammer, hvor der både er mulighed for at bruge tid indendørs og udforske vores grønne udendørsterrasse.

Morgenmad
Mon - Fri: 7.00 - 10.00, Sat - Sun: 8.00 - 10.00

Brunch
Sat - Sun: 11.00 - 14.00

Frokost
Mon - Fri: 12.00 - 14.00

Aftensmad
Tues - Sat: 17.30 - 22.00

Bar
Sun - Thu: 7.00 - 00.00, Fri - Sat: 7.00 - 01.00

Reservere et bord Find ud af mere

Vi har lavet vores research

Vil du vide mere om fremtiden indenfor hybride arbejdspladser, og hvilken effekt det har på det enkelte menneske. Med både anmeldelser og stor research fra nøglevirksomhed’s ledere, vores seneste guide fortæller dig, hvordan vi guider vores personale, i at kultur skal skille sig ud fra deres kollegaer.

MEET

May 28, 2022, 19:15 - 22:00

Rooftop Music: Lugna

Read More
Live Jazz CPH (3)
MicrosoftTeams-image (13)

Upcoming Events

Du finder os på:

Amagerfælledvej 108
2300 København S
Danmark

Få en vejbeskrivelse
Offentlig transportTager du offentlig transport fra lufthavnen? Køb en metrobillet til Københavns Hovedbanegård til slutdestinationen DR Byen (Ørestadsområdet). Fra metrostationen Københavns Lufthavn skal du tage metrolinje M2 (retning Vanløse) og stå af ved Christianshavn. Når du står af på Christianshavn, skal du krydse perronen og skifte til linje M1 (retning Vestamager) og stå af ved DR Byen. Du vil så kunne se den rød/orange Zoku Copenhagen-bygning i det fjerne - kun 2 minutters gang væk!
ParkeringKommer du i bil? Vi har masser af muligheder for dig! Du kan parkere i garagen lige under vores bygning hele dagen for 25DKK/time (300DKK/dag), på pladsen på Amagerfælledvej 144 for 15DKK/time (fra 06:00-22:00) eller på Røde Mellemvej. For at gøre det endnu nemmere at finde parkeringspladser anbefaler vi, at du downloader den meget udbredte app i København: EasyPark. Bemærk venligst, at vi ikke kan reservere pladser på forhånd, men vi er altid glade for at pege dig i den bedste retning for at finde en plads!
Home Page Zoku Copenhagen
Zoku-CPH-047b