VELKOMMEN TIL ZOKU COPENHAGEN

Udforsk en helt ny form for forretningshotel – inspireret af dansk design

Zoku Copenhagen er et hjem for forretningsrejsende, der gerne vil bo i byen i alt mellem et par dage og et par måneder. Vi er et forretningshotel på en ny måde og tilbyder et afslappet sted at bo, arbejde og socialisere – alt imens du bliver en del af lokalmiljøet.

DU HAR MÅSKE SET OS HER

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde”

“Bedste hoteller til forretningsrejsende i København”

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen igen”

“Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader”

“Syv af de fedeste ophold i København”

“De 9 bedste nye hoteller i København at booke”

Nytårsaften på zoku

Ring 2024 ind med stil på vores tagterrasse med en champagnevelkomst, visning af dronningens tale, en kurateret 4-retters middag med vinparring og livlig dans til vores live DJ's rytmer - alt sammen mens du nyder udsigten til fyrværkeriet fra første parket!

Stay and Live

Den perfekte base, hvor du både kan bo og arbejde

Vores Zoku Loft er en fleksibel hybrid mellem et hjem og et kontor, som sætter en ny standard for intelligent udnyttelse af plads. Du får pladsen og rummene, du kender fra en hel lejlighed, men komprimeret til et lille hjem med højt til loftet. Ideelt som en base, hvor du kan bo og arbejde – alene eller sammen med andre.

Work & meet

Fra inspirerende coworking-områder til mødelokaler på tagterrassen

Det er op til dig, hvordan du vil arbejde på vores tagterrasse. Har du lyst til at co-worke sammen med andre forskellige fagfolk? Eller vil du gerne bare køre en brainstorm med dit team? Vores muligheder er lige så fleksible som din yndlings-yogainstruktør.

Eat & Drink

Simpel og lækker mad med udsigt

Om du er på jagt efter et skud morgenkaffe eller et lækkert måltid efter en lang arbejdsdag, har vores Living Kitchen og Kindred Spirits Bar alt det, du har brug for (eller bare lyst til) for at tilfredsstille både maven og smagsløgene.

Community & events

Fordi der sker fantastiske ting, når mennesker mødes

Regelmæssige events med vores lokale samarbejdspartnere giver dig mulighed for at komme i direkte kontakt med inspirerende personer og virksomheder. Udveksl koncepter, produkter og historier fra det virkelig liv, mens du mingler med folk på vores tagterrasse. Vores ultimative mål er at hjælpe dig med at udvide dit netværk, dit social liv og din horisont.

“Zokus mission er at bringe ligesindede folk sammen under ét tag. Vi ønsker mere end noget andet at facilitere et et mødested, hvor internationale beboere og lokale med et internationalt udsyn kan få det bedste ud af hinanden.”

-Sergio Fernandes, Community Manager at Zoku Copenhagen

Eat & Drink

Simpel og ærlig mad i en hjemlig atmosfære

Zoku fungerer på en omvendt måde: med vores offentlige rum og reception på øverste etage, og vores private etager med lofts nedenunder. Ved at vende det om fra et traditionelt hotel kan vi skabe en fantastisk tagterrasse med naturligt dagslys, grønne terrasser og et stort drivhus med en fantastisk udsigt over København. Det er en skjult perle på Amager, som du ikke vil gå glip af!

Hvad sker der på Zoku Copenhagen?

BESØG

FIND VEJ

Amagerfælledvej 108
2300 København S
Danmark

Offentlig Transport

Parkering

Vi har et stort parkeringshus lige ved siden af vores bygning. Har du problemer med at finde vej? Tjek vores detaljerede guide her!

FIND OS HER

Du finder os i Europas bedste byer at bo i

Nederlandene

Danmark

Frankrig

Østrig

Følg os