Zoku-CPH-110

Velkommen på Zoku Copenhagen

Zoku Copenhagen er den definitive hjemmebase for ferie- og forretningsrejsende som gerne vil bo og arbejde i byen i alt fra et par dage til et par måneder. Zoku har ikke bare genopfundet hotellejligheden. Vi har også skabt en ny kategori inden for hotelindustrien: en hjemme-kontorhybrid, der tilbyder et afslappet sted at bo, arbejde og hænge ud med ligesindede, samtidig med at man bliver ét med byen.

cf1f16_7202cbe21e0b41bc94de636ca6e3ac13_mv2

"Arbejd, leg eller bliv.
Valget er dit hos Zoku."

Dagbladet_Børsen_logo_(2011).svg

“Tilmeld dig Danmarks første hotel
for digitale nomader”

sydsvenskan-logo-vector

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen”

bizz-up

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for dit arbejde”

STAY

Book dit ophold direkte hos os og få 15 % rabat og vores garanti for den bedste værelsespris.

Det er smart. Det er privat. Det kan tilpasses. Og det kommer med alle de nødvendige bolig- og forretningsfaciliteter. I stedet for en seng er det centrale element et firepersoners bord. På den måde kan du nyde et åbent rum i et rum, der føles som et hjem. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er op til dig. Med mulighed for enten udsigt til gaden eller haven i gården kan du vælge en pulserende social summen eller en beroligende ro som baggrund for din lofts store vinduer. Hver Loft er privat og indeholder en komplet stue, køkken, badeværelse og kontorplads.

 • 25m²/269ft²
 • 1-2 Voksne
 • King Size seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15 % rabat og vores garanti for den bedste værelsespris.

Du har gættet det: det er større end det (allerede rummelige) Zoku Loft. Loft XL kan tilpasses lige så nemt og kommer med alle de nødvendige bolig- og forretningsfaciliteter, med et firepersonersbord som det centrale element og fitnessringe, der hjælper dig med at forbrænde nogle kalorier. Kig ud af dit store vindue, og mærk byens puls fra dit smukke københavnske gadebillede. Hver Loft er privat og indeholder en komplet stue, køkken, badeværelse og kontorplads.

 • 28m²/301ft²
 • 1-2 Voksne
 • King Size seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15 % rabat og vores garanti for den bedste værelsespris.

Zoku Loft XXL er vores mest rummelige Zoku Loft. Med et separat soveværelse (herunder et walk-in closet!) er der endnu mere plads til at arbejde eller slappe af på. Hvis du ønsker det, kan loftet forbindes med et Zoku Loft for at skabe endnu mere plads til familie, kolleger eller venner. Da dette værelse er DDA-godkendt, er det meget rummeligt, men stadig udstyret med alle de væsentlige ting i et Zoku Loft, såsom et stort spisebord, et rummeligt køkken og et stort badeværelse. Her kan du kigge ud af vinduet og se ud over gårdhaven.

 • 40m²/430ft²
 • 1-2 Voksne
 • 1 King Size seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15 % rabat og vores garanti for den bedste værelsespris.

Det hyggelige Zoku Room er lillebror til Zoku Loft, med alt det nødvendige for at sikre, at du kan bo komfortabelt og arbejde effektivt. Selv om der mangler køkkenet, vil Zoku-værelset stadig føles som et hjem. Du kan endda selv vælge kunstværker til dine vægge! Med mulighed for enten gadeudsigt eller udsigt til en gårdhave kan du vælge en pulserende social summen eller en beroligende ro som baggrund for dit loft. Zoku-værelset er udstyret med en dobbeltseng, et smart-tv, et rummeligt badeværelse og nogle hyggelige, komfortable møbler, hvilket gør det til et perfekt værelse til at blive hjemme hele natten og se nogle film.

 • 16m²/172ft²
 • 1-2 voksne
 • Queen Size seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15 % rabat og vores garanti for den bedste værelsespris.

Movie Room har samme størrelse som Zoku Loft XL og tilbyder din egen personlige, rummelige biograf, men er stadig udstyret med køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt, tilgængeligt badeværelse. Med et enormt projektorskærm foran sengen kan du krølle dig sammen, få det hyggeligt og bringe biografen til Zoku! Tag et kig ud af dit store vindue, og mærk byens puls fra dit smukke københavnske gadebillede. Med masser af plads til at slappe af, arbejde og spise er opholdet i The Movie Room virkelig en fornøjelse.

 • 27m2 / 290ft2
 • 1-2 Voksne
 • 1 King Size seng

Book et værelse    Få mere at vide

Zoku-CPH-074

Last Minute-tilbud: Få 20% rabat på Garden Lofts Zoku-CPH-074

Nyt år, bliv grøn! Vil du bo hos os i det nye år, men vil du ikke bryde banken? har vi det perfekte tilbud til dig! Book vores Garden Loft for ophold mellem 2 – 28 februar og 20 % rabat din booking.

Book nu

Særlige tilbud

Zoku CPH 0222 013

Valentinesdag I København

Bo i en Zoku Loft, og nyd den perfekte date night med en opgradering til en Loft XL, morgenmad og sen udtjekning inkluderet.
Book med koden: VALENTINES.
Priser fra DKK 1.300.

Få Mere Information

cross

Valentinesdag I København

Zoku CPH 0222 043

Snowku Ubegrænset pakke med varm chokolade

Nyd 15 % rabat på vores hyggelige Lofts, rabat på sund morgenmad, sen udtjekning (kl. 14.00) og ubegrænset varm chokolade!
Book med koden: SNOWKU.
Priser fra DKK 1.268.

Få Mere Information

cross

Snowku Ubegrænset pakke med varm chokolade

Zoku CPH 0222 032

Rejsetilbud Explore
by Bike

Du får 15 % rabat, gratis morgenmad og gratis cykeludlejning hver dag.
Book ved hjælp af koden: BIKE.
Priser fra DKK 1.620.

Få Mere Information

cross

Rejsetilbud Explore
by Bike

Hvad andre synes om Zoku Copenhagen

Booking.com

9.1 / 10

Tripadvisor

5.0 / 5

Google

4.6 / 5

Expedia

4.7 / 5

EXPLORE

Social Spaces

Fordi der sker fantastiske ting, når mennesker mødes.

På 5. etage byder Social Spaces varmt velkommen med en livlig bar, en dagligstue, vores Living Kitchen, coworking spaces og masser af grønne uderum, der tilsammen dækker alle de sociale og praktiske behov, som Zokus internationale miks af beboere måtte have.

Baren har åbent fra morgen til aften og er stedet, hvor du kan få et kaffe-boost, en øl eller en pause. Den hyggelige og behagelige dagligstue er designet til afslapning foran pejsen og til små intime møder eller arbejdskomsammener. I tidsrummet mellem måltider og drinks i baren er vores fælles arbejdsrum dér, hvor du finder en afslappet men arbejdsom atmosfære med plads til at samarbejde.

Explore

SPIS & DRIK

THE LIVING KITCHEN & KINDRED SPIRITS BAR

Eat på The Living Kitchen restaurant
Her puster vi nyt liv i den mest sociale aktivitet – at spise sammen omkring lange fællesborde. Vores Living Kitchen er enkelt og ærligt: hurtig servering af sund og lækker mad til at nyde i fællesskab mens der deles historier og nye smagsoplevelser.

Drink på The Kindred Spirits bar
Hvad end du gerne vil nyde en opkvikkende morgenkaffe eller forkæle dig selv med en god G&T efter en lang arbejdsdag, så har vores Kindred Spirits Bar alt, hvad du kan tænke dig! Kom ind forbi og snup en drink i vores hyggelige rammer, hvor der både er mulighed for at bruge tid indendørs og udforske vores grønne udendørsterrasse.

Morgenmad
Mon - Fri: 7.00 - 10.00, Sat - Sun: 8.00 - 10.00

Brunch
Sat - Sun: 11.00 - 14.00

Frokost
Mon - Fri: 12.00 - 14.00

Aftensmad
Tues - Sat: 17.30 - 22.00

Bar
Sun - Thu: 7.00 - 00.00, Fri - Sat: 7.00 - 01.00

Reservere et bord Find ud af mere

Arbejde

Kontorer og coworking for private

Om du er til inspirerende coworking-områder eller private mødelokaler, kan du hos Zoku København altid vælge, hvordan du har lyst til at arbejde.

 • Gratis Coworking: Få ubegrænset adgang til inspirerende workspaces på vores tagterrasse i København, hvor du også har mulighed for at møde ligesindede mennesker. Pssst… Vi serverer en af byens bedste kopper kaffe!
 • Private WorkLofts: Vil du hellere arbejde i dit eget lokale? Vores private WorkLofts i København har mange funktioner: Dit perfekte hjemmekontor ude i byen, et podcaststudie, en mini-redaktion, en Zoom-baggrund, dit prototyping-palads… You name it!
 • To Dages “Work-Away”-Pakke: Har du brug for et par fokuserede dage med deep work? Med denne pakke får du to dage i et WorkLoft med tidlig indtjekning, en overnatning og sen udtjekning. Og ikke mindst er morgenmad og frokost inkluderet.
Find ud af mere

Hybrid arbejdsløsninger til teams

En one-stop-shop for virksomheder til at fremme produktivitet, engagement og talentfastholdelse. Vi tilbyder 3 tilpassede hybride arbejdsløsninger:

Hybrid Team Offsites: Tag del i en fuldt serviceret, teambuilding offsite-oplevelse for at (gen)kontakte dine kolleger og lære færdigheder til at arbejde effektivt sammen i en ny hybridverden.

Pop-Up Office: Sikre en inspirerende, personlig basis for operationer for at give dine kolleger et midlertidigt sted at bo, arbejde, fokusere og have det sjovt personligt igen.

Work From Anywhere Benefits: Giv dine medarbejdere den unikke fordel ved at bo og arbejde i udlandet i Amsterdam, København eller Wien, mens du er en del af et blomstrende og inkluderende fællesskab.

Find ud af mere
Magazine mockup2

Vi lavede vores research Magazine mockup2

Vil du vide mere om fremtiden for hybridarbejde og fjernarbejdes effekt på menneskelige forbindelser? Med både vidnesbyrd og omfattende forskning fra vigtige virksomhedsledere dækker vores seneste guide kampen om globale talenter og måder, hvorpå virksomheder genopfinder deres kultur for at adskille sig fra andre arbejdsgivere. Download en GRATIS oversigt på højt niveau over vores seneste hvidbog nedenfor!

Se vores white paper

Møde

Mødelokaler og begivenhedsrum

Kreativ brainstorm? Flere dages konference? Lanceringsfest? Midnat yoga klasse? Bingo? Bingo! Vi har den perfekte plads til dig.

Zoku mener, at der sker fantastiske ting, når mennesker mødes. Zokus møde- og begivenhedsrum er designet til at sætte gang i forbindelser, sætte gang i ideer og fremme produktiviteten. Lokalerne er oversvømmet med naturligt lys og nyder en fantastisk udsigt over byen. Her gør Zoku alt for at facilitere det mest kreative og effektive møde med masser af whiteboards at doodle på og lynhurtigt Wi-Fi.

Vores mødelokalepakker går fra halv dag (4 timer) til hel dag (8 timer), og kan reserveres i flere dage.

Book et mødelokale  Find ud af mere

Kommende arrangementer

February 10, 2023, 18:00 - 21:00

Meet Your Potential Valentine

Read More
Zoku-CPH-085

February 11, 2023, 19:15 - 22:00

Rooftop Music: Kasper Hedegreen

Read More
rooftop music_cph

February 18, 2023, 19:15 - 22:00

Rooftop Music: Arthus Fochi

Read More
rooftop music_cph

Besøg

Du finder os på:

Amagerfælledvej 108
2300 København S
Danmark

Få en vejbeskrivelse
Offentlig transportTager du offentlig transport fra lufthavnen? Køb en metrobillet til Københavns Hovedbanegård til slutdestinationen DR Byen (Ørestadsområdet). Fra metrostationen Københavns Lufthavn skal du tage metrolinje M2 (retning Vanløse) og stå af ved Christianshavn. Når du står af på Christianshavn, skal du krydse perronen og skifte til linje M1 (retning Vestamager) og stå af ved DR Byen. Du vil så kunne se den rød/orange Zoku Copenhagen-bygning i det fjerne - kun 2 minutters gang væk!
ParkeringKommer du i bil? Vi har masser af muligheder for dig! Du kan parkere i garagen lige under vores bygning hele dagen for 25DKK/time (300DKK/dag), på pladsen på Amagerfælledvej 144 for 15DKK/time (fra 06:00-22:00) eller på Røde Mellemvej. For at gøre det endnu nemmere at finde parkeringspladser anbefaler vi, at du downloader den meget udbredte app i København: EasyPark. Bemærk venligst, at vi ikke kan reservere pladser på forhånd, men vi er altid glade for at pege dig i den bedste retning for at finde en plads!
Home Page Zoku Copenhagen