Zoku-CPH-110

Velkommen på Zoku Copenhagen

Zoku Copenhagen er den definitive hjemmebase for ferie- og forretningsrejsende som gerne vil bo og arbejde i byen i alt fra et par dage til et par måneder. Zoku har ikke bare genopfundet hotellejligheden. Vi har også skabt en ny kategori inden for hotelindustrien: en hjemme-kontorhybrid, der tilbyder et afslappet sted at bo, arbejde og hænge ud med ligesindede, samtidig med at man bliver ét med byen.

 

STAY

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det er begavet, privat og tilpasningsdygtigt. Og det er udstyret med alle hjemmet og kontorets uundværlige faciliteter. Her er rummets midtpunkt ikke en seng men i stedet et bord til fire personer: et pladsskabende greb, der får værelset til at føles som et hjem, hvor du kan spise, arbejde eller bare hænge ud – det er helt op til dig. Der er mulighed for udsigt til enten gaden eller gårdhaven, så du kan vælge mellem et levende bylivsbillede eller en beroligende atmosfære udenfor din loftslejligheds enorme vinduer. Hvert Loft er privat og indeholder en fuldt møbleret stue, køkken, badeværelse og kontor.

 • 22m²/237ft²
 • 1–2 Voksne
 • King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Du gættede rigtigt: det er større end vores (allerede rummelige) Zoku Loft. Vores Loft XL kan også lige så let personliggøres og har selvfølgelig alle hjemmet og kontorets nødvendige faciliteter. Bordet til 4 personer er det centrale element, og der er træningsringe, som gør det let at brænde nogle kalorier af.

 • 25m²/270ft²
 • 1–2 Voksne
 • King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Zokus Loft XXL er vores mest rummelige Loft. Med et separat soveværelse (der også inkluderer en walk-in garderobe!) er der endnu mere plads til at være, arbejde eller slappe af. Dette Loft hænger sammen med et Zoku Loft og har et rummeligt og handicap-venligt badeværelse.

 • 40m²/430ft²
 • 1–2 Voksne
 • 1 King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det hyggelige Zoku Room er lillebror til vores Zoku Loft. Værelset har alle fornødenhederne til at sørge for, at du kan bo behageligt og arbejde effektivt. På trods af at vores Zoku Room ikke har et køkken, så får den lune sengekrog alligevel værelset til at føles som et hjem. Du kan endda selv vælge den kunst, der skal hænge på væggene!

 • 16m²/172ft²
 • 1-2 Voksne
 • Queen Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det handicap-venlige Movie Room er din egen personlige biograf samtidig med, at det er udstyret med et køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt badeværelse. Den gigantiske projektorskærm er placeret lige ved sengen, så du bare skal lægge dig godt til rette og blænde op for Zoku biografen.

 • 25m2 / 270ft2
 • 1–2 Voksne
 • Biografskærm

Book et værelse    Få mere at vide

work-8-copy-scaled

Copenhagen Hotel Staycation & Restaurant Package

Foruden 20% rabat på et Zoku Loft kan du prøvesmage retterne i vores Living Kitchen med yderligere 370 DKK i kredit til at bruge på mad og drikkevarer.
Book med koden: STAY.
Priser fra 875 DKK.

Få mere at vide

cross

Copenhagen Hotel Staycation & Restaurant Package

nick-karvounis-3_ZGrsirryY-unsplash

Weekend and City Trip Copenhagen

Få 15% rabat på dit ophold med morgenmad og et kort over København inkluderet i prisen.
Book med koden: CITY.
Priser fra 645 DKK.

Få mere at vide

cross

Weekend and City Trip Copenhagen

_MG_8474

Travel Deal Explore Copenhagen by Bike

Få 15% rabat og frihed til gratis at bruge en cykel hver dag.
Book med koden: BIKE.
Priser fra 750 DKK.

Få mere at vide

cross

Travel Deal Explore Copenhagen by Bike

Vær blandt de første til at opleve Zokus Subscription Living

Du har prøvet at arbejde hjemmefra. . Bliv del af en lille, kurateret gruppe af freelancere, entreprenører og fjernarbejdere alt imens du bor og arbejder i Amsterdam, København eller Wien. Er du klar på et eventyr på Zoku start første kvartal 2021? Tilmeld dig nedenfor og så sender vi dig mere information så snart, vi har det klar!

 

EXPLORE

Social Spaces

Fordi der sker fantastiske ting, når mennesker mødes.

På 5. etage byder Social Spaces varmt velkommen med en livlig bar, en dagligstue, vores Living Kitchen, coworking spaces og masser af grønne uderum, der tilsammen dækker alle de sociale og praktiske behov, som Zokus internationale miks af beboere måtte have.

Baren har åbent fra morgen til aften og er stedet, hvor du kan få et kaffe-boost, en øl eller en pause. Den hyggelige og behagelige dagligstue er designet til afslapning foran pejsen og til små intime møder eller arbejdskomsammener. I tidsrummet mellem måltider og drinks i baren er vores fælles arbejdsrum dér, hvor du finder en afslappet men arbejdsom atmosfære med plads til at samarbejde.

EXPLORE

EAT & DRINK

THE LIVING KITCHEN & KINDRED SPIRITS BAR

ÅBNER SNART

Eat
Her puster vi nyt liv i den mest sociale aktivitet – at spise sammen omkring lange fællesborde. Vores Living Kitchen er enkelt og ærligt: hurtig servering af sund og lækker mad til at nyde i fællesskab mens der deles historier og nye smagsoplevelser.

Drink
Hvad end du gerne vil nyde en opkvikkende morgenkaffe eller forkæle dig selv med en god G&T efter en lang arbejdsdag, så har vores Kindred Spirits Bar alt, hvad du kan tænke dig! Kom ind forbi og snup en drink i vores hyggelige rammer, hvor der både er mulighed for at bruge tid indendørs og udforske vores grønne udendørsterrasse.

Få mere at vide

WORK

Du bestemmer, hvordan du helst vil arbejde på Zoku – vi er ligeså fleksible, som du er. Med alt fra inspirerende coworking spaces til private mødelokaler kan du altid vælge de omgivelser, der passer dig bedst.

Vores lyse, åbne coworking spaces har et livligt fællesskab af ligesindede lokale og internationale fagfolk og er det perfekte sted til at slå sig ned og få lavet alt fra tunge rapporter til kreativ brainstorming. Områdets workshop er udstyret med alt det nødvendige værktøj du måtte skulle bruge til et kreativt møde eller til at designe din nye prototype. Når arbejde slår over i leg kan vores store arbejdsbord forvandles til et bordtennisstadium for at give hjernen en pause fra anstrengelserne.

Få mere at vide

Efter at have brugt en del tid på at arbejde hjemmefra har du måske brug for at komme væk fra de vante omgivelser eller for at få lidt ro og fred samt et trygt og privat sted at arbejde. Derfor tilbyder vi Zokus private WorkLofts – dit ideelle hjemmekontor væk hjemmefra.

Book en dag på et Zoku WorkLoft der inkluderer:

 • Vi har personale på arbejde døgnet rundt og tilbyder rene og trygge omgivelser med rigelig rengøring inkluderet.
 • Lækker frokost inkluderet. Lad vores kokke forberede dig en fantastisk måltid og nyd den med vores dejlig udsigt fra Living Kitchen.
 • Ro og fred. Grib chancen for at arbejde koncentreret i rolige omgivelser med masser af dagslys, frisk luft og ørenlyd væk fra et travlt hjem.
 • Et stort arbejdsbord med en komfortabel stol, Wi-Fi og masser af kontorfaciliteter.
 • Rum egnet til forretningsopkald. Her er sengene hævet fra gulvet og ude af syne.
 • Drinks – der er kaffe/the/vand til rådighed i dit Loft samt mulighed for at bestille enhver slags drink fra vores bar ovenpå.

Få mere at vide Tag et kig indenfor

MEET

Mødelokaler & Selskabslokale

Kreativ brainstorming? Konference over flere dage? Lanceringsfest? Yogatime ved midnatstid? Bingo? Bingo! Vi har det perfekte sted til dig.

Zoku tror fuldt og fast på, at der sker fantastiske ting, når mennesker mødes. Zokus mødelokaler og event spaces er designet til at skabe nye forbindelser, fyre op for ideerne og sætte gang i produktiviteten. Lokalerne har masser af dagslys og nyder godt af fantastiske vy over byens tage. Her sørger Zoku for at alle rammerne er på plads til at kunne give dig det mest kreative og effektive møde – med masser af tavler til at skrible på og lynhurtig Wi-Fi.

Få mere at vide

Connect

Bedre Sammen

Forretningsrejser kan ofte være ensomme og uinspirerende. Zoku er stedet, hvor du hurtigt slår rødder i byen, deltager i spændende foredrag og møder dine naboer og de lokale.

Regelmæssige events med lokale samarbejdspartnere sætter dig i direkte kontakt med inspirerende individer og virksomheder – for at udveksle koncepter, produkter og livserfaring. Vores Social Spaces og Community Manager gør det let at komme i snak med dine naboer. Du skal bare gå ovenpå og deltage i en pub quiz, se en film, spille lidt bordtennis eller hænge ud hele natten. Vores ultimative mål er at udvide dit netværk og din sociale omgangskreds og horisont.

"Zokus mission er at mikse ligesindede individer under samme tag for at sætte vores beboere sammen med lokale, der har et internationalt udsyn"
Hidde van Gelder
Community Manager Amsterdam
Bliv del af vores fællesskab

Besøg

Placering

Amagerfælledvej 108
2300 Copenhagen S
Denmark

FÅ EN VEJBESKRIVELSE

Public Transport

Copenhagen Airport: 23 mins
Central Station: 18 mins

ParkingComing by car? We have a sweet deal with our partners at ParkZone right next door at Amagerfælledvej 144, which has spots available for your wheels at 80 DKK/day (24hrs), payable in Zoku's Social Spaces. Just need half a day? that's also possible, for 15 DKK per hour (regular fee, payable at the garage itself). Opening hours are between 6.00 and 22.00.
Home Page Zoku Copenhagen