Zoku-CPH-110

Velkommen på Zoku Copenhagen

Zoku Copenhagen er den definitive hjemmebase for ferie- og forretningsrejsende som gerne vil bo og arbejde i byen i alt fra et par dage til et par måneder. Zoku har ikke bare genopfundet hotellejligheden. Vi har også skabt en ny kategori inden for hotelindustrien: en hjemme-kontorhybrid, der tilbyder et afslappet sted at bo, arbejde og hænge ud med ligesindede, samtidig med at man bliver ét med byen.

STAY

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det er begavet, privat og tilpasningsdygtigt. Og det er udstyret med alle hjemmet og kontorets uundværlige faciliteter. Her er rummets midtpunkt ikke en seng men i stedet et bord til fire personer: et pladsskabende greb, der får værelset til at føles som et hjem, hvor du kan spise, arbejde eller bare hænge ud – det er helt op til dig. Der er mulighed for udsigt til enten gaden eller gårdhaven, så du kan vælge mellem et levende bylivsbillede eller en beroligende atmosfære udenfor din loftslejligheds enorme vinduer. Hvert Loft er privat og indeholder en fuldt møbleret stue, køkken, badeværelse og kontor.

 • 25m²/269ft²
 • 1–2 Voksne
 • King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Du gættede rigtigt: det er større end vores (allerede rummelige) Zoku Loft. Vores Loft XL kan også lige så let personliggøres og har selvfølgelig alle hjemmet og kontorets nødvendige faciliteter. Bordet til 4 personer er det centrale element, og der er træningsringe, som gør det let at brænde nogle kalorier af.

 • 28m²/301ft²
 • 1–2 Voksne
 • King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Zokus Loft XXL er vores mest rummelige Loft. Med et separat soveværelse (der også inkluderer en walk-in garderobe!) er der endnu mere plads til at være, arbejde eller slappe af. Dette Loft hænger sammen med et Zoku Loft og har et rummeligt og handicap-venligt badeværelse.

 • 40m²/430ft²
 • 1–2 Voksne
 • 1 King Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det hyggelige Zoku Room er lillebror til vores Zoku Loft. Værelset har alle fornødenhederne til at sørge for, at du kan bo behageligt og arbejde effektivt. På trods af at vores Zoku Room ikke har et køkken, så får den lune sengekrog alligevel værelset til at føles som et hjem. Du kan endda selv vælge den kunst, der skal hænge på væggene!

 • 16m²/172ft²
 • 1-2 Voksne
 • Queen Size Seng

Book et værelse    Få mere at vide

Book dit ophold direkte hos os og få 15% rabat og garanti for vores bedste værelsespris.   

Det handicap-venlige Movie Room er din egen personlige biograf samtidig med, at det er udstyret med et køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt badeværelse. Den gigantiske projektorskærm er placeret lige ved sengen, så du bare skal lægge dig godt til rette og blænde op for Zoku biografen.

 • 27m2 / 290ft2
 • 1–2 Voksne
 • Biografskærm

Book et værelse    Få mere at vide

zoku_cph_2_CHAV3353

SNOWKU Unlimited Hot Chocolate Package

Få 15 % rabat på en Loft, gratis sund morgenmad, sen udtjekning (kl. 14.00) og ubegrænset varm chokolade!
Book med koden: SNOWKU.
Priser fra DKK 940.

Få mere at vide

cross

SNOWKU Unlimited Hot Chocolate Package

work-8-copy-scaled

Copenhagen Hotel Staycation & Restaurant Package

Foruden 20% rabat på et Zoku Loft kan du prøvesmage retterne i vores Living Kitchen med yderligere 370 DKK i kredit til at bruge på mad og drikkevarer.
Book med koden: STAY.
Priser fra 875 DKK.

Få mere at vide

cross

Copenhagen Hotel Staycation & Restaurant Package

Zoku Bike Copenhagen

Travel Deal Explore Copenhagen by Bike

Få 15% rabat og frihed til gratis at bruge en cykel hver dag.
Book med koden: BIKE.
Priser fra 750 DKK.

Få mere at vide

cross

Travel Deal Explore Copenhagen by Bike

Hvad andre synes om Zoku Copenhagen

Booking.com

9.4 / 10

Tripadvisor

5.0 / 5

Google

4.8 / 5

Expedia

4.7 / 5

EXPLORE

Social Spaces

Fordi der sker fantastiske ting, når mennesker mødes.

På 5. etage byder Social Spaces varmt velkommen med en livlig bar, en dagligstue, vores Living Kitchen, coworking spaces og masser af grønne uderum, der tilsammen dækker alle de sociale og praktiske behov, som Zokus internationale miks af beboere måtte have.

Baren har åbent fra morgen til aften og er stedet, hvor du kan få et kaffe-boost, en øl eller en pause. Den hyggelige og behagelige dagligstue er designet til afslapning foran pejsen og til små intime møder eller arbejdskomsammener. I tidsrummet mellem måltider og drinks i baren er vores fælles arbejdsrum dér, hvor du finder en afslappet men arbejdsom atmosfære med plads til at samarbejde.

EXPLORE

EAT & DRINK

THE LIVING KITCHEN & KINDRED SPIRITS BAR

Eat & Drink at Zoku

Eat på The Living Kitchen restaurant

Her puster vi nyt liv i den mest sociale aktivitet – at spise sammen omkring lange fællesborde. Vores Living Kitchen er enkelt og ærligt: hurtig servering af sund og lækker mad til at nyde i fællesskab mens der deles historier og nye smagsoplevelser.

Drink på The Kindred Spirits bar
Hvad end du gerne vil nyde en opkvikkende morgenkaffe eller forkæle dig selv med en god G&T efter en lang arbejdsdag, så har vores Kindred Spirits Bar alt, hvad du kan tænke dig! Kom ind forbi og snup en drink i vores hyggelige rammer, hvor der både er mulighed for at bruge tid indendørs og udforske vores grønne udendørsterrasse.

Morgenmad
Mon - Fri: 7.00 - 10.00, Sat - Sun: 8.00 - 10.00

Brunch
Sat - Sun: 10.00 - 14.00

Frokost
Mon - Fri: 12.00 - 14.00

Aftensmad
Tues - Sat: 17.30 - 22.00

Bar
Daily: 7.00 - 23.00

Reservere et bord Find ud af mere

WORK

Coworking Monthly Membership

Benyt vores inspirerende coworking space på øverste etage og udvid dit professionelle netværk blandt en god gruppe ligesindede. Med vores WorkZoku Monthly Membership vil du få glæde af:

 • Ubegrænset adgang til en inspirerende og solbeskinnet tagterrasse med udsigt over Københavns by og vores hyggelige gårdhave med masser af inspirerende citater til at holde dig i gang!
 • 20% rabat på cykeludlejning, private WorkLofts, booking af mødelokaler med op til fire gæster, og husets vin og øl fra Kindred Spirits Bar.
 • Invitationer til vores community events og ritualer.
 • Adresseregistrering for dig og/eller din virksomhed.
 • Førsteret til alle events og forelæsninger afholdt på Zoku og rabat til vores samarbejdspartnere.
Ubegrænset månedligt medlemskab
DKK 1800 om måneden

Ansøg om medlemskab  Få mere at vide

FÅ ET PRIVAT WORKLOFT

Efter at have brugt en del tid på at arbejde hjemmefra har du måske brug for at komme væk fra de vante omgivelser og trænger til et trygt og privat sted til at få noget arbejde fra hånden. Derfor introducerer vi WorkLofts – dit ideelle hjemmekontor væk hjemmefra.

Hvad er der inkluderet? Book en dag, uge eller endda en måned i et WorkLoft som inkluderer:

 • Et stort arbejdsbord med en komfortabel stol, Wi-Fi og rigeligt med kontorudstyr.
 • Kaffe, the og vand til rådighed i dit WorkLoft – med mulighed for at bestille enhver slags drink fra vores bar ovenpå.
 • Lækker frokost inkluderet. Lad vores kokke forberede dig en fantastisk måltid og nyd den med vores dejlig udsigt fra Living Kitchen.
 • Mulighed for at arbejde i et roligt og fokuseret miljø med masser af dagslys, frisk luft og privatliv til at kunne foretage konfidentielle opkald eller holde forretningsmøder.
 • Et trygt og rent miljø væk fra andre og med personale til rådighed døgnet rundt og regelmæssig dybdegående rengøring inkluderet.

ÅBNINGSTIDER: Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

Book en WorkLoft   Få mere at vide

MEET

MØDELOKALER & SELSKABSLOKALE

Kreativ brainstorming? Konference over flere dage? Lanceringsfest? Yogatime ved midnatstid? Bingo? Bingo! Vi har det perfekte sted til dig.

Zoku tror fuldt og fast på, at der sker fantastiske ting, når mennesker mødes. Zokus mødelokaler ogselskabslokale er designet til at skabe nye forbindelser, fyre op for ideerne og sætte gang i produktiviteten. Lokalerne har masser af dagslys og nyder godt af fantastiske vy over byens tage. Her sørger Zoku for at alle rammerne er på plads til at kunne give dig det mest kreative og effektive møde – med masser af tavler til at skrible på og lynhurtig Wi-Fi.

Vores pakker med mødelokaler går fra en halv dag (4 timer) til en hel dag (8 timer) og kan bookes for flere dage.

Book et mødelokale  Få mere at vide

CONNECT

Better Together

Forretningsrejser kan ofte være ensomme og uinspirerende. Dette er stedet hvor du hurtig kan falde til i byen, deltage i inspirerende samtaler og få kontakt med naboer og de lokale.

Vores ”social spaces” og community manager gør det muligt at man kan have interaktioner med naboerne. Det er blot at gå ovenpå for at deltage i en pubquiz, se en film, spille bordtennis eller jamme hele aftenen. Vores ultimative mål er at udvide dit netværk, sociale kredse og horisonter.

"Zoku’s mission is to mix like-minded individuals under one roof aligning international residents with internationally minded locals."
Hidde van Gelder
Community & Impact Lead

Upcoming Events

Live Jazz Lyonne (Autumn)-min

December 5, 2021, 10:00 - 12:00

Yoga Series: Yoga & Brunch

Read More
Yoga Brunch CPH
julias food2 (1)

Visit

Find us at:

Amagerfælledvej 108
2300 Copenhagen S
Denmark

GET DIRECTIONS
Public TransitTaking public transit from the airport? Buy a Copenhagen Central metro ticket to final destination DR Byen (Ørestad area). From the Københavns Lufthavn metro station, take metro line M2 (direction Vanløse) and get off at Christianshavn. Once you get off at Christianshavn, cross the platform and switch to line M1 (direction Vestamager) and get off at DR Byen. You'll then spot the red/orange Zoku Copenhagen building in the distance - just a 2 minute walk away!
ParkingComing by car? We have two different options for you! You can park in the garage right below our building all day for 25DKK/hour (300DKK/day) or at the lot on Amagerfælledvej 144 for 15DKK/hour (from 06:00-22:00). To make finding parking spaces even easier, we recommend downloading the widely used app in Copenhagen: EasyPark. Please note we can't reserve spaces in advance, but we are always happy to point you in the best direction for finding a spot!
Home Page Zoku Copenhagen
Zoku-CPH-047b