Spis og drik på Zoku Copenhagen

Besøg vores rooftop restaurant & bar på Amager

Zoku-CPH-017

Living Kitchen Restaurant

Man - Fre: 07.00 - 22.00
Lør: 08.00 - 22.00
Søn: 08.00 - 14.00

Læs mere

cross

Living Kitchen Restaurant

Zoku-CPH-027 copy (1)

Kindred Spirits Bar

Søn – Tor: 7.00 – 23.00,
Fre – Lør: 7.00 – 01.00

Læs mere

cross

Kindred Spirits Bar

Som vist i...

vogue-scandinavia (1)

“The 7 best rooftop bars in Copenhagen for cocktails with a view”

Scandinavia-Standard-Logo-Website

“A Guide to the
Best Brunch in Copenhagen”

logo

"26 restaurants, cafes and bars we have been looking forward to revisiting"

Living Kitchen Rooftop Restaurant

Spis på Zoku Copenhagen

Hos Zoku går vi ind for det simple, og det er lige netop, hvad vores Living Kitchen er: Simpelt og ærligt.

Ved hjælp af en åben og hjemlig atmosfære tager vi verdens mest sociale aktivitet til nye højder. Vi sørger for hurtig servering af sund, delevenlig mad ved vores fælles langborde, hvor du har mulighed for at nyde både nye smagsoplevelser og gode historier.

Stemningen er noget helt særligt og kan nok bedst beskrives som uformel: Du kan eksempelvis tage en hyggesnak med kokken om sæsonens lækreste grøntsager eller Københavns mange utrolige madoplevelser, alt imens ilden fra pizzaovnen knitrer i baggrunden.

I restauranten kan både Zokus beboere og besøgende udefra nyde et lækkert måltid, og fra tid til anden inviterer vi lokale mad-magikere forbi til at fortrylle vores gæster. 

Book et bord  Få vejledninger

Clock 2 copy (2)

ÅBENT
HVER DAG

Vi serverer morgenmad alle ugens dage, frokost i hverdagene, aftensmaden fra mandag til lørdag - og sidst men ikke mindst boozy brunch i weekenden.

Happy message

TILGÆNGELIG
FOR ALLE

Vores restaurant og bar er for alle, både overnattende gæster, lokale gæster og folk udefra.

Copenhagen copy

ADGANG
TIL TERRASSE

På vores terrasse kan du nyde en fantastisk udsigt over Amagers skyline. Bare læn dig tilbage, slap af og nyd det!

Meal copy

SÆRLIGE
ØNSKER

Vegetar, veganer eller noget derimellem? Intet problem! Vores Sidekicks sørger for at imødekomme dine ønsker.

MORGENMAD OG BRUNCH

.

MORGENMAD BRUNCH

Morgenstund har guld i mund

Der er intet, som slår et overdådigt morgenmåltid, når det kommer til at få den bedste start på dagen. Vi vil gerne have, at du skal forkæles med alt, hvad hjertet begærer, så derfor tilbyder vi dig masser af muligheder. Tag alt det søde eller salte, du har lyst til, fra vores køkkenbord, og bestil Eggs Your Way til en nærende morgenmad for din sjæl. Er du plantebaseret? Vi har en vegansk løsning til dig! Kaffe, te og juice er også inkluderet.

Man – Fre: 07.00 – 10.00

Lør – Søn: 08.00 – 10.00

Book et bord

Weekend er lig med brunch

Om du er en benhård bruncher eller bare har lyst til noget let, er vi sikre på, at vores à la carte brunch har noget for dig. Er du til en klassisk avocadotoast? Hvad med en omgang æg tilberedt på lige præcis den måde, du bedst kan lide dem? Måske du bare skulle overgive dig til den søde tand og bestille den french toast? Kom forbi i weekenden og sæt tænderne i det, du er i humør til.

Gør brunchen lidt sjovere

Skål! Ja, brunch og all you can drink er i den grad en ting. Fra kun 425 kroner får du foruden to retter og kaffe mulighed for at vælge mellem mimosas og rosé. Så meget du kan drikke vel at mærke.

Lør – Søn: 11.00 – 14.00

Book et bord Brunch menu

LUNCH

Frisk & nærende

Vores køkkenbord byder på et udvalg af sunde og lækre retter, der skifter dagligt. Du ved først, hvad du får, når du ankommer, men du kan regne med et dejligt udvalg af salat og dagens protein med friskbagt brød.

Er du dagsgæst hos Zoku? Frokost er inkluderet i din WorkLoft-booking!

Man – Fre: 12.00 – 14.00

Book et bord
Screen Shot 2022-02-10 at 14.56.13

TAGTERRASSE Screen Shot 2022-02-10 at 14.56.13

Vores elskede potteplanter kan du finde over alt på Zoku, men haven på tagterrassen er noget helt særligt. Her kan du udforske de grønne områder eller smide dig i en hængekøje og slappe af, midt i Zokus kærlige kaos. Snup en G&T og nyd den enestående udsigt over København.

Dinner

Sharing is caring

Dét er filosofien bag vores aftenmenu. Vælg nogle forskellige små bidder, deleretter og lad så maden sørge for, at I kommer tættere på hinanden. Hver eneste ret er fuld af smagsoplevelser, som ingen har lyst til at gå glip af. Og nå ja, vores tagterrasse skal nok sørge for, at dit måltid bliver et uforglemmeligt et af slagsen.

Tir – Lør: 17.30 – 22.00

Pizzaaften: Om mandagen (kl. 17.30 – 22.00) serverer vi pizza fra vores træfyrede ovn i stedet for vores sædvanlige middag. Vi vil vædde med, at du aldrig havde troet, at du ville se frem til mandag!

Kindred Spirits Bar

DRIK HOS ZOKU Copenhagen

Kig ind til en drink

Om det er morgen og du har brug for et skud energi i form af en kop kaffe, eller om du vil forkæle dig selv med en drink efter en lang dag, har vores Kindred Spirits Bar i København det, du har brug for. Kom forbi og sluk tørsten i hyggelige omgivelser indendørs eller udendørs på vores grønne terrasse.

Søn – Tor: 07.00 – 23.00

Fre – Sat: 07.00 – 01.00

Bar Bites er tilgængelige hver dag fra kl. 15.00 – 22.00.

Find vej Bar-menu
Book et bord
Eat & Drink at Zoku Copenhagen
Zoku-CPH-047b