Eat at Zoku Copenhagen

THE LIVING KITCHEN ROOFTOP RESTAURANT

ÅBNING SNART

Den eneste restaurant i København med en drivhusindgang på tagterrassen.

På Zoku har vi et stærkt behov for at gøre ting enkle. Vores verdenskøkken er præcist det: enkelt og ærligt. Her løfter vi verdens mest sociale aktivitet til nye højder med en åben, hjemlig atmosfære og hurtig servering af sund mad langs vores store fællesborde, hvor der deles smagsoplevelser og historier. Der hersker en vis uformel stemning: du kan bare snuppe dine drikkevarer direkte fra køleskabet og snakke med kokken om dine yndlingsgrøntsager mens ilden i vores pizzaovn knitrer i baggrunden.

Zokus beboere såvel som de lokale kan nyde et enkelt og lækkert måltid her. Retterne skifter fra dag til dag og i ny og næ inviterer vi lokale multikulturelle køkkenhelte til at fyre op for komfuret.

Drink at Zoku Copenhagen

KINDRED SPIRITS ROOFTOP BAR

ÅBNING SNART

Hvad end du gerne vil nyde en opkvikkende morgenkaffe eller forkæle dig selv med en god G&T efter en lang arbejdsdag, så har vores Kindred Spirits Bar alt, hvad du kan tænke dig! Kom ind forbi og snup en drink i vores hyggelige rammer, hvor der både er mulighed for at bruge tid indendørs og udforske vores grønne udendørsterrasse.

Tilmeld dig Eat + Drink Opdateringer

Tilmeld dig nu
Eat & Drink at Zoku Copenhagen