Spis og drik på Zoku Copenhagen

Besøg vores rooftop restaurant & bar på Amager

Zoku-CPH-017

Living Kitchen Restaurant

Man - Fre: 07.00 - 21.30
Lør - Søn: 08.00 - 21.30

Læs mere

cross

Living Kitchen Restaurant

Zoku-CPH-027 copy (1)

Kindred Spirits Bar

Søn – Tor: 7.00 – 00.00,
Fre – Lør: 7.00 – 01.00

Læs mere

cross

Kindred Spirits Bar

Som vist i...

vogue-scandinavia (1)

“The 7 best rooftop bars in Copenhagen for cocktails with a view”

Scandinavia-Standard-Logo-Website

“A Guide to the
Best Brunch in Copenhagen”

logo

"26 restaurants, cafes and bars we have been looking forward to revisiting"

Living Kitchen Rooftop Restaurant

Spis på Zoku Copenhagen

Hos Zoku går vi ind for det simple, og det er lige netop, hvad vores Living Kitchen er: Simpelt og ærligt.

Ved hjælp af en åben og hjemlig atmosfære tager vi verdens mest sociale aktivitet til nye højder. Vi sørger for hurtig servering af sund, delevenlig mad ved vores fælles langborde, hvor du har mulighed for at nyde både nye smagsoplevelser og gode historier.

Stemningen er noget helt særligt og kan nok bedst beskrives som uformel: Du kan eksempelvis tage en hyggesnak med kokken om sæsonens lækreste grøntsager eller Københavns mange utrolige madoplevelser, alt imens ilden fra pizzaovnen knitrer i baggrunden.

I restauranten kan både Zokus beboere og besøgende udefra nyde et lækkert måltid, og fra tid til anden inviterer vi lokale mad-magikere forbi til at fortrylle vores gæster. 

Book et bord  Få vejledninger

Clock 2 copy (2)

ÅBENT
HVER DAG

Vi serverer morgenmad alle ugens dage, frokost i hverdagene, aftensmaden fra tirsdag til lørdag - og sidst men ikke mindst boozy brunch i weekenden.

Happy message

TILGÆNGELIG
FOR ALLE

Vores restaurant og bar er for alle, både overnattende gæster, lokale gæster og folk udefra.

Copenhagen copy

ADGANG
TIL TERRASSE

På vores terrasse kan du nyde en fantastisk udsigt over Amagers skyline. Bare læn dig tilbage, slap af og nyd det!

Meal copy

SÆRLIGE
ØNSKER

Vegetar, veganer eller noget derimellem? Intet problem! Vores Sidekicks sørger for at imødekomme dine ønsker.

MORGENMAD OG BRUNCH

.

MORGENMAD BRUNCH

Morgenstund har guld i mund

Der er intet, som slår et overdådigt morgenmåltid, når det kommer til at få den bedste start på dagen. Vi vil gerne have, at du skal forkæles med alt, hvad hjertet begærer, så derfor tilbyder vi dig masser af muligheder. Hvordan kan du bedst lide dine æg om morgenen? Du får dem, som du vil have dem – hvis du er til det veganske alternativ, sørger vi selvfølgelig også for det. Og glem nu ikke at smutte forbi buffeten og snup, hvad end du har brug for til at fuldende dit måltid. Kaffe, te og juice er inkluderet.

Man – Fre: 07.00 – 10.00

Lør – Søn: 08.00 – 10.00

Book et bord

Weekend er lig med brunch

Om du er en benhård bruncher eller bare har lyst til noget let, er vi sikre på, at vores à la carte brunch har noget for dig. Er du til en klassisk avocadotoast? Hvad med en omgang æg tilberedt på lige præcis den måde, du bedst kan lide dem? Måske du bare skulle overgive dig til den søde tand og bestille den french toast? Kom forbi i weekenden og sæt tænderne i det, du er i humør til.

Gør brunchen lidt sjovere

Skål! Ja, brunch og all you can drink er i den grad en ting. Fra kun 425 kroner får du foruden to retter og kaffe mulighed for at vælge mellem mimosas og rosé. Så meget du kan drikke vel at mærke.

Lør – Søn: 11.00 – 14.00

Book et bord Brunch menu

LUNCH

Ny menu hver dag

Vores à la carte-frokost byder på en række lækre og sunde retter med et lokalt præg. Vælg mellem en menu med salater og sandwiches, der er frisk tilberedt og lavet med kærlighed fra vores Living Kitchen.

Er du dagsgæst hos Zoku? Frokost er inkluderet i din WorkLoft-booking!

Man – Fre: 12.00 – 14.00

Book et bord Lunch-menu
Screen Shot 2022-02-10 at 14.56.13

TAGTERRASSE Screen Shot 2022-02-10 at 14.56.13

Vores elskede potteplanter kan du finde over alt på Zoku, men haven på tagterrassen er noget helt særligt. Her kan du udforske de grønne områder eller smide dig i en hængekøje og slappe af, midt i Zokus kærlige kaos. Snup en G&T og nyd den enestående udsigt over København.

Dinner

Sharing is caring

Dét er filosofien bag vores aftenmenu. Vælg nogle forskellige små bidder, deleretter og lad så maden sørge for, at I kommer tættere på hinanden. Hver eneste ret er fuld af smagsoplevelser, som ingen har lyst til at gå glip af. Og nå ja, vores tagterrasse skal nok sørge for, at dit måltid bliver et uforglemmeligt et af slagsen.

Tir – Lør: 17.30 – 22.00

res1157_image1_1200x800_q75_cnt1

Dining Week - Nordens Største Restaurantfestival res1157_image1_1200x800_q75_cnt1

Efter en vellykket første udgave er Dining Week tilbage på vores tagterrasse! Fra den 14. til den 23. oktober kan du nyde en lækker tre-retters menu med sæsonens råvarer (og vegetariske muligheder!) på vores tagterrasse.

Book nu

Kindred Spirits Bar

DRIK HOS ZOKU Copenhagen

Kig ind til en drink

Om det er morgen og du har brug for et skud energi i form af en kop kaffe, eller om du vil forkæle dig selv med en drink efter en lang dag, har vores Kindred Spirits Bar i København det, du har brug for. Kom forbi og sluk tørsten i hyggelige omgivelser indendørs eller udendørs på vores grønne terrasse.

Søn – Tor: 07.00 – 00.00

Fre – Sat: 07.00 – 01.00

Find vej Bar-menu
Book et bord
Eat & Drink at Zoku Copenhagen
Zoku-CPH-047b