EAT & DRINK

Udforsk vores restaurant og bar på tagterrassen med udsigt over København

Hos Zoku går vi meget op i at skabe rammerne for, at folk kan mødes. Den imødekommende og hjemlige atmosfære i vores mondæne Living Kitchen og Kindred Spirits Bar gør det nemt at komme hinanden ved (hvis man har lyst).

DU HAR MÅSKE SET OS HER

The Living Kitchen

Kloge folk betegner det at spise som en af de mest sociale aktiviteter. Det har vi besluttet at tage til det næste niveau ved at skabe en åben og afslappet atmosfære for vores beboere, mens vi også glædeligt inviterer folk, der bor i lokalområdet. Du kommer aldrig til at spise alene, hvis du ikke har lyst til det. Tag plads ved vores Kitchen Table og få en snak med kokken om sæsonens lækreste grøntsager eller din yndlingsserie på Netflix. Lydtapetet? Ilden fra pizzaovnen selvfølgelig!

Morgenmad
Man – Fre 07.00 – 10.00
Lør – Søn 08.00 – 10.30

Brunch
Lør – Søn 11.30 – 14.30

Frokost
Man – Fre 12.00 – 14.00

Aftensmad
Tue – Sat 17.30 – 21.30

Pizza Night
Søn – Man 17.30 – 21.30

Bar Bites
Man – Søn 15.30 – 21.30

Kindred Spirits bar

Skyl udsigten ned med en drink fra baren på Zoku Copenhagens tagterrasse. Om det er en hurtig morgenkaffe, eller om du vil forkæle dig selv med en lækker cocktail efter en lang arbejdsdag, er vores Kindred Spirits Bar stedet. Snup en drink i vores hyggelige omgivelser indendørs eller på vores grønne terrasse, når vejret tillader det. Og ja, vi har vist allerede nævnt udsigten.

Søn – tor: 07.00 – 23.00

Man – Søn: 07.00 – 23.00

TAGTERRASSE

Vi er stolte af vores mange potteplanter, som du kan finde overalt på Zoku. Men hvis alt, de gør, er, at få dig til at drømme om endnu mere grønt, skal du bare smutte op på tagterrassen, hvor du finder vores have og drivhus. Der er flere forskellige områder at udforske, så du kan altid finde den rigtige balance mellem kaos og kreativitet. Det er ikke muligt at booke, så bare kom forbi og snup en G&T.

Kommer du bare på dagsvisit?

Man – Søn 07.00 – 23.00

Overnatter du?

Brug vores tagterrasse 24/7!

DET SKER

MELDER SULTEN SIG?

FAQs

Middagsselskab efter arbejde, frokost på holdet… vi har dig! Vi har det perfekte rum til at være vært for små og store grupper. Bare send os en e-mail på meetcopenhagen@livezoku.com, så hjælper vi dig med at arrangere det.

Vi forstår det! Du kan vælge at tilføje morgenmad til din reservation, når du er ankommet til Zoku. Den eneste forskel er, at du skal betale fuld pris i stedet for den forudbestilte pris. Uanset hvad, er æggene altid friske.

Vores restaurant er i høj grad plantebaseret, så vi har masser af vegetariske og veganske muligheder! Hvis du har allergier eller præferencer, kan du kontakte en af vores Sidekicks.