FORRETNINGSREJSE I KØBENHAVN

Kombinér arbejde og fritid, når du besøger Zoku Copenhagen

Traditionelle hoteller og hotellejligheder kan ofte være ret ensomme – uden andet formål end at være en seng og et tage over hovedet. Den slags er der nok af, men til gengæld er der brug for en smartere løsning. Et sted, hvor du kan både bo og arbejde, mens du føler dig hjemme og kan få dine personlige behov opfyldt. Krydret med top-professionel service, gode oplevelser og højt humør har du det, Zoku blev skabt til: At tilbyde forretningsrejsende mere end bare et sikkert hjem – et socialt liv og en kilde til inspiration.

Hvorfor Zoku?

Forretningsrejser behøver ikke være ensomme.

HVOR ARBEJDE MØDER FRITID

Det kan ofte føles ensomt og uinspirerende at rejse i forbindelse med arbejdet. Men Zoku tilbyder det perfekte sted, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme i lokalmiljøet og møde ligesindede mennesker. Ved at kombinere smarte, private Lofts med Social Spaces på tagterrassen er Zoku en one-stop-shop, hvor du kan både arbejde, sove, bo og have det sjovt. Her er, hvad du kan forvente:

Bliver du i 14 dage eller mere? Få endnu flere fordele!

Community dinner

Mulighed for at mingle med andre beboere over et lækkert måltid ved vores Community Dinner – den første er på vores regning!

15% rabat på mad og drikke

Få 15% rabat på drinks i vores Kindred Spirits Bar og mad i vores Living Kitchen restaurant. Gælder under hele dit ophold.

Registrering af virksomhed

For et beskedent beløb kan du registrere dig selv eller din virksomhed på vores adresse.

Partner-fordele

Få eksklusive rabatter hos vores lokale partnere – inklusiv fitness, studios mm.

Hvad andre har at sige

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde”

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen tilbage”

“Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader”

“Syv af de fedeste ophold i København”

“De 9 bedste nye hoteller i København at booke”

Livet på Zoku Copenhagen

“Vi boede her i forbindelse med et teamevent i en dag, inklusive frokost og middag. Jeg var helt vild med det! Fantastisk service, lækker mad, godt og moderne koncept! Vil helt sikkert komme tilbage.”

-Linda, Resident på Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Fra vores private Lofts til vores Social Spaces – du får alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest levedygtige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale

Mere Zoku