PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev København som en ægte lokal sammen med Zoku

I maj 2021 åbnede Zoku på Amager i København. Med sin placering på Amagerfælledvej – et boligområde omkranset af forskellige virksomheder – er Zoku enormt nemt at komme til i bil eller via offentlig transport. Det ligger kun to minutters gang fra DR Byen metrostation, og så er det tæt på både universiteter, museer, butikker og underholdningsmuligheder. Vi tilbyder cykler, så du kan opleve byen på bedste vis.

Hvorfor Zoku?

Bo på Amager med fantastisk udsigt over København

Bliv og udforsk

Uanset om du planlægger et weekendophold, en ferie eller bare ønsker at skifte kulisse i din hjemby, er vi det rette sted at bo. Som en hybrid af et home-office med hoteltjenester tilbyder vi et afslappet sted at bo, arbejde og socialisere med ligesindede – samtidig med at du bliver koblet på byen. Så hvorfor ikke slutte sig til os?

Bliver du i 14 dage eller mere? Få endnu flere fordele!

Community dinner

Mulighed for at mingle med andre beboere over et lækkert måltid ved vores Community Dinner – den første er på vores regning!

15% rabat på mad og drikke

Få 15% rabat på drinks i vores Kindred Spirits Bar og mad i vores Living Kitchen restaurant. Gælder under hele dit ophold.

Registrering af virksomhed

For et beskedent beløb kan du registrere dig selv eller din virksomhed på vores adresse.

Partner-fordele

Få eksklusive rabatter hos vores lokale partnere – inklusiv fitness, studios mm.

Hvad andre har at sige

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde”

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen tilbage”

“Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader”

“Syv af de fedeste ophold i København”

“De 9 bedste nye hoteller i København at booke”

Livet på Zoku

“Zoku er simpelthen fantastisk. Vi elskede det ved første øjekast, og hver dag var vi glade for at se alle de små detaljer, der gør din oplevelse fantastisk. Det er kun 25 minutter til fods eller 10 minutter med metro til byens centrum. For mere, bare tjekke billederne fra hotellet. Meget anbefalet!” -Stanko, Resident på Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Fra vores private Lofts til vores Social Spaces – du får alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest beboelige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale

Mere Zoku