FIND VEJ TIL ZOKU UDEN PROBLEMER

Vi skal nok sørge for, at du ikke farer vild. Bare rolig.

Zoku Copenhagen ligger på Amager lige ved siden af DR Koncerthuset. Kun en 10 minutters metrotur fra hjertet af København og tonsvis af fantastiske oplevelser.

DEN HURTIGE VEJVISER

Offentlig transport: Du kan nemt tjekke tidsplaner for offentlig transport på Google Maps. Men her får du et hurtigt overblik over, hvor lang tid det tager at komme til Zoku Copenhagen:

KOMMER DU I BIL?

Vi har to forskellige parkeringsmuligheder til dig! Du kan parkere i parkeringskælderen lige under vores bygning for 25 kr. i timen eller 300 kr. om dagen. Du kan også vælge parkeringspladsen på Amagerfælledvej 144 for 15 kr. i timen fra klokken 06:00-22:00. Hvis du vil have endnu nemmere ved at finde parkeringspladser i København, anbefaler vi at downloade app’en EasyPark. Vær opmærksom på, at der ikke reserveres parkeringspladser på forhånd. Vi vil dog altid hellere end gerne pege dig i den bedste retning for at finde en plads!

KOMMER DU MED OFFENTLIG TRANSPORT?

Fra Københavns Lufthavn

Start med at købe en billet til DR Byen (Ørestad-området). Fra Københavns Lufthavns metrostation tager du M2-linjen mod Vanløse og hopper af ved Christianshavn. Når du står af på Christianshavn, går du over på den anden side af perronen og tager M1-linjen mod Vestamager. Stå af ved DR Byen, hvor du hurtigt vil kunne spotte den røde/orange Zoku-bygning på afstand. Kun to minutters gang derfra! 

Fra Hovedbanegården

Køb en togbillet og tag S-toget (linje A) mod Hillerød Station. Stå af ved Nørreport Station, skift til metroen (linje M1 mod Vestamager) og stå så af ved DR Byen. Herfra er det bare to minutter på gåben og du er fremme!

VORES LOKALOMRÅDE

Bare to minutters gang fra Zoku ligger DR Byen metrostation, hvorfra du kan komme til centrum på kun 10 minutter. Lige ved siden af vores bygning ligger DR Koncerthuset, hvilket efter vores mening gør os til det perfekte sted, hvis du vil hvile hovedet og få en bid mad efter en koncert.  Hvis du er på gåben, er vi kun 20 minutter fra Islands Brygge, der er fyldt med restauranter og barer lige ned til vandet. Inden for en radius af en kilometer finder du smuk natur – perfekt til en gåtur eller en løbetur. Vores lokalområde på Amager er mere end noget andet et stille og hyggeligt område med mulighed for at få en lille pause fra storbyens jag. Vil du vide mere? Tag et kig på nogle af vores yndlingssteder og favoritaktiviteter på kortet nedenfor.  

VORES YNDLINGSSTEDER

FAQs

Du kan parkere i garagen lige under vores bygning til enhver tid for 25DKK/time (300DKK/dag) eller på pladsen på Amagerfælledvej 144 for 15DKK/time fra kl. 06.00-22.00. For at gøre det endnu nemmere at finde parkeringspladser, anbefaler vi at du downloader den meget udbredte app i København: EasyPark.

Vi ligger på Amager lige ved siden af DR Koncert Hall. På blot 10 minutter kan du nå centrum og masser af spændende steder med metro. Vi ligger kun 2 minutters gang fra DR Byen metrostation, der hurtigt forbinder til alle dele af byen.

Uanset om du kommer i bil, fly, på cykel eller med tog, har vi detaljerede instruktioner om, hvordan du kommer til os ovenfor! Hvis du stadig har spørgsmål, skal du bare ringe til os på +45 89 882 422, så hjælper vores team dig gerne med at sikre, at du nemt kan komme til Zoku Copenhagen.