UDFORSK VORES SOCIAL SPACES

Vi føler, at det er vores kald at skabe en følelse af sammenhold

Oplev et varmt, venligt og trygt sted, hvor du uden problemer kan slappe af og samtidig skabe ægte relationer, der giver mening.

VELKOMMEN

Er du ny på Zoku? Det varer ikke længe, før den følelse forsvinder.

Fra du træder ind ad døren på Zoku, er det hele vendt lidt på hovedet: Vores check-in og fællesområder finder du på øverste etage frem for på stueetagen, hvor du kommer ind. Det giver os mulighed for at få det meste ud af det naturlige lys, den svimlende udsigt og den grønne tagterrasse. Om du er beboer, besøgende eller fra lokalområdet, kan vi slet ikke vente med at byde dig velkommen. Kom op på femte etage og find ud af, hvad vi er ude på. BYOS (Bring Your Own Sunglasses).

ANKOMST OG CHECK-IN

Sus op på femte sal med elevatoren og kig gå igennem vores drivhus.

For de selvstændige typer er der mulighed for at checke ind ved vores selvbetjenings-skærme. Har du lyst til en hyggelig snak? Så check ind hos en af vores skønne Sidekicks. De sørger for at få dig godt fra start og hjælpe dig med at komme fra A til Z – selv hvis det er fra Z til Z3. Du skal endelig ikke være genert. Spørg dem om tips og tricks, eller fortæl dem, hvad du håber på at få ud af dit ophold. Vi lover en overflod af gode råd.

Bliver du i mere end to uger? Vores Community Manager på stedet får planlagt en Check-In Chat med dig, når du ankommer. Vedkommende kommer til at give dig det fulde overblik og vil introducere dig til andre community-medlemmer. Vi går ikke ind for at lade folk føle sig alene.

Living Room

Vores hyggelige Living Room får dig til at slappe af og vil føles som at være hjemme – bare uden støvsugning. Win-win.

Smid skoene, find din yndlingsbog frem og slæng dig i en af vores hyggelig kroge. Der er masser af inspiration at hente – fra knitrende kaminer til de bedste brætspil.

 

Har du hjemve? Zokus familie af beboere i rummet her kunne meget vel vise sig at midlertidig erstatning for nogle af de folk, du savner hjemmefra. Bare få gang i en samtale. Vi forsøger at baggrundstjekke alle for venlighed.

Coworking Spaces

Din nye base inkluderer både udsigt og inspirerende workspaces

Med lyse, åbne spaces og et community af ligesindede mennesker er vores tagterrasse et ideelt sted at arbejde – uanset om det er for at færdiggøre en lang rapport eller facilitere end kreativ brainstorm. Du finder ganske enkelt bare en plads på tagterrassen og åbner computeren.

 

Hver dag klokken 15:30 står vores Community Manager for en “Hygge”-kaffepause, som bringer både internationale og lokale beboere sammen. Det er en forrygende mulighed for at få et skud energi, udvide netværket og dele et par sjove historier.

The Living Kitchen

Hos Zoku går vi ind for det simple, og det er lige netop, hvad vores Living Kitchen tilbyder: Simpel, ærlig og lækker mad.

Og så smager mad jo altid bare bedre i godt selskab. Gå op opdagelse restauranten på tagterrassen, hvor der flittigt udveksles historier hen over vores lange fælles borde. Der er åbent hver dag til morgenmad (brunch i weekenden!), frokost og aftensmad for Zoku-beboere samt lokale fra nabolaget.

Kindred Spirits bar

Vores tagterrasse har en af de bedste udsigter i hele byen

I løbet af dagen er det stedet, hvis du har brug for en kop kaffe og en skærmpause. Om aftenen bliver stemning lidt mere intim. For eksempel er det ikke utænkeligt at støde på brød, ost og vin – oplagt til at dele med venner eller kollegaer. 

 

Forkæl dig selv med en udsøgt G&T eller skænk din egen fadøl fra det lokale bryggeri. Der er et hav af muligheder til enhver anledning. Om sommeren er terrassen som taget ud af en drøm – og den bliver ikke dårligere efter en drink eller to. 

GRØNNE OMRÅDER

Oplev de forskellige årstider midt i byen

Hos Zoku har vi både grønne fingre og et grønt hjerte. Vi er stolte af vores samling af potteplanter. Men det er vores have på tagterrassen, der virkelig tager grønne kegler. Læg også mærke til vores drivhus og dertilhørende have, når du ankommer. Her kan du læne dig tilbage og slappe af i en hængekøje, mens du lader dig fascinere af udsigten over København.

ANDRE OMRÅDER

Dine sager er i sikkerhed hos os

Ankommer du tidligt, eller vil du gerne gå på opdagelse i byen efter udtjekning? Du kan opbevare din bagage og personlige ejendele i vores aflåste rum.

Når du har brug for en opfrisker ved ankomst

Du er mere end velkommen til at gøre brug af vores bad og omklædning, hvis du har brug for at vaske rejsedagen af, inden du skal ud i byen. Det er et privat, rent rum, hvor du kan tage et bad, skifte tøj eller bare få styr på makeuppen. Selv hvis dit Loft ikke er klar, skal vi nok sørge for, at du er klar.

Har du brug for at vaske tøj? Vi kender følelsen.

Tag det bare roligt: Vores vaskeri har både strygebræt og masser af magasiner til at gøre den sure pligt lidt sødere. Spørg en af vores Sidekicks efter mønter.

Der er ingen begrænsninger på friske forsyninger

Ingen skeletter i skabene her! Smut forbi forsyningsrummet på din etage, hvis du har brug for noget i løbet af dit ophold. Det kunne være rengøringsartikler, rene lagener, kaffekapsler, ekstra vinglas. You name it.

Vores 24/7 grab-and-go butik

For dem, der skulle få lyst til en midnats-snack, eller dem, der har brug for en adapter, er det her stedet. Det hele kan købes, men nogle af tingene kan du også nøjes med at leje (dog ikke en midnats-snack). Vi stoler på, at du kommer tilbage med det, du har lånt.

Tilpas dit rum

På alle etager findes der Art Swap Station, hvor du kan vælge dine yndlingskunstværker til at hænge på væggene. Du skal blot medbringe den kunst, du ikke ønsker i dit Loft, og bytte den ud med det, der inspirerer dig. Der er intet sted som hjemme!

FÅ ET SMUGKIG PÅ VORES TAGTERRASSE

Er du en person, der er til at "se før du tror"? Eller ønsker du bare at dykke dybere ned? Tjek vores galleri for at lære Zoku Copenhagen bedre at kende!