Udforsk vores Social Spaces

At skabe denne følelse af sammenhold er det, vi går ind for. Vores Social Spaces tilbyder et åbent rum, der er designet til at lette ubesværet interaktion med andre. Oplev et varmt, venligt og sikkert sted, hvor du nemt kan finde jordforbindelse og skabe lange, varige forbindelser.

Velkommen

Første gang? Bliv ikke nervøs hvis du ikke ser nogen, når du ankommer ved indgangen.

Bare tag elevatoren op til 5. etage og gå gennem vores drivhus og lige ind i armene (dog ikke i bogstavelig forstand) på vores imødekommende Sidekicks. Zokus Sidekicks har deres internationale viden i orden men har lokale rødder og fungerer som din problemløser, personlige assistent, krydsbestøver og sammenkobler i forhold til lokale virksomheder, hvis du skulle få brug for det. De hjælper dig med at få en flyvende start og står klar til at assistere dig med at komme fra A til Z, hvor end Z måtte være. Vores Sidekicks indretter sig efter dit hastighedsbehov eller dit ønske om at tage hjem ad margueritruten. Kort sagt er de din guide til København og din Zoku talsperson.

Ankomst & Check In

På Zoku kan vi godt lide at give dig valgmuligheder. Vi har gjort vores check in enkel, sikker og nem, så du kan bestemme, hvad der fungerer bedst for dig, når du ankommer:

Valgmulighed 1. Tag styringen og check dig selv ind ved en af vores selv-checkin automater. Vores Sidekicks er selvfølgelig ikke længere væk end et ”hejsa”, hvis du skulle få brug for hjælp og for at være sikker på du føler dig rask eller for at besvare eventuelle spørgsmål.

Valgmulighed 2. Kunne du tænke dig en mere personlig velkomst? Vi vil rigtig gerne sige goddag! Du kan checke ind hos en af vores søde Sidekicks, som ordner alting for dig og udstyrer dig med al den information, du skal bruge for at nyde dit ophold.

Skal du bo her et stykke tid? Så booker vores Community Manager en ’Check-in Chat’ med dig, når du ankommer, så du kan få den fulde indledning til Zoku om hvordan, du får allermest ud af dit ophold samt en introduktion til vores fællesskab.

Kindred Spirits Bar

Kindred Spirits baren har åbent fra morgen til aften og serverer friskmalet kaffe, alle regnbuens the-farver og et svimlende udvalg af spiritus til at løfte humøret.

I løbet af dagen er baren stedet, hvis du vil have en kop kaffe og en pause fra arbejdet. Om aftenen hersker der en mere intim atmosfære og der deles brød, ost og vin med andre i vores Living Room. At komme ned i gear sidst på dagen med en drink i selskab med andre er en god måde at blive klog på, hvad Zoku handler om.

EXPLORE

Living Room

Vores hyggelige Living Room. Her bliver hoveder klogere – men de kan også koble fra.

Det kommer an på, hvor på legeskalaen sulten ligger. Vores Living Room har alle hjemmets bekvemmeligheder og måske kan Zokus beboerfamilie fordelt over stuen endda gøre det ud for nogle af de mennesker, du savner. Med dagligstuens hyggelige hjørner med bløde sofaer, en pejs der kan ses fra alle vinkler og et bibliotek med inspirerende læsestof (som for eksempel de seneste nyheder eller din yndlingsgodnathistorie) er der rigeligt med gode sager til at underholde dig med.

Living Kitchen

På Zoku har vi et stærkt behov for at gøre ting enkle.

Vores verdenskøkken er præcist det: enkelt og ærligt. Her løfter vi verdens mest sociale aktivitet til nye højder med en åben, hjemlig atmosfære og hurtig servering af sund mad langs vores fællesborde, hvor der deles smagsoplevelser og historier. Sæt dig til rette og nyd et enkelt måltid mens du snupper dine egne drikkevarer fra køleskabet – præcis som derhjemme.

EXPLORE

Coworking Spaces

Din nye hjemmebase har et kontor-væk-fra-kontoret.

Vores lyse, åbne coworking spaces har et livligt fællesskab af ligesindede lokale og internationale professionelle fagfolk og er det perfekte sted til at slå sig ned og lave alt fra tunge rapporter til kreativ brainstorming. Områdets workshop er udstyret med alle de nødvendige redskaber til at lave din næste store prototype. Når arbejdstiden er omme, forvandles vores store arbejdsbord til et Bordtennis bord, så du kan slappe af og tænke på noget andet.

FÅ MERE AT VIDE

Grønne Områder

På Zoku kan du opleve årstiderne i et urbant miljø.

Zoku har et væld af grønne farver både ude og inde. Vi er stolte af vores store samling af potteplanter, som du finder overalt indendørs, men vores tagterrasse er der, hvor der sker. Alene udsigten! Der er også rigeligt med pladser til at slå sig ned og slappe af i en af vores hængekøjer midt i det glade Zoku kaos (inklusiv adskillige grønne gårdhaver) og bare nyde det grønne miljø og den spektakulære udsigt over København.

Andre nyttige rum

Lego Room

Game Room

Det er svært at overse vores Game Room med den kæmpe Lego-væg, som du kan lege med, som var du et barn juleaften. Forestil dig du er Magnus Carlsen med et af vores skakbrætter eller dyrk nostalgien med Mario Kart – det er op til dig, hvordan du helst vil slippe alting og koble fra i pauserne.

cross

Game Room

Almost Everything Store

(Almost) Everything Store

Vores Everything Store – Zokus døgnåbne velassorterede butik – imødekommer alle praktiske behov hos Zokus internationale miks af beboere. Sortimentet består af ting, du måske har glemt at pakke, cool små dimser og souvenirs fra lokale designere og en Grab & Go sektion med et udvalg af snacks du kan nyde uden at skulle bøvle med at lave mad.

cross

(Almost) Everything Store

locker room

Changing Room

Er du ankommet for tidligt til at kunne checke ind men du vil gerne have et brusebad? Hvis du lige skal friskes op, inden du tager i byen, eller bare vil vaske rejsen af, så kan du bruge vores Changing Room: et privat og rent sted til at tage et bad, skifte tøj eller tjekke din makeup, hvis dit Loft ikke er helt klar endnu.

cross

Changing Room

Launderette

Launderette

Vil du gerne ordne dit eget vasketøj? Det kender vi godt. Sådan da. Bare rolig: vores professionelle vaskeri er udstyret med stakke af magasiner, der gør det huslige gøremål endnu sjovere. Du kan køre det old school og betale direkte med kort ved maskinen, eller du kan downloade appWash fra Miele og reservere en plads på forhånd og betale via din telefon. Vores Vaskeri finder du på etage -1. Er du ikke så vild med gør-det-selv? Så kan vi glæde dig med at vi også har en renseservice!

cross

Launderette

Zoku Parking

Parking

Kommer i bil? vi har to muligheder for dig; du kan i Føtex parkering lige ved siden af vores dør i parkeringshuset i 25DKK / time (300DKK / 24timer) eller på parkeringspladsen på Amagerfælledvej 144 til 15DKK i timen (fra 06:00 - 22:00). For at gøre det lettere at finde en parkeringsplads anbefaler vi at downloade EasyPark. Bemærk, at ingen af parkeringsmulighederne er tilknyttet Zoku Copenhagen, men vi kan altid pege dig i retning af en parkeringsplads.

cross

Parking

Pantry

Pantry

Mangler der noget i dit Loft sortiment eller har du brug for nogle ekstra forsyninger? Besøg spisekammeret på din etage. Vores spisekamre har et udvalg af ting såsom rengøringsmidler, rent sengetøj, ekstra hovedpuder, tøfler, køkkenredskaber og -udstyr og toiletruller. Har du lånt noget? Husk at returnere det så andre også kan bruge tingene. Sharing is caring.

cross

Pantry

Udforsk mere

Er du en person, der er til at “se før du tror”? Eller ønsker du bare at dykke dybere ned? Tjek vores galleri for at lære Zoku Copenhagen bedre at kende!

Tjek det ud
Explore Zoku Copenhagen