FLYT TIL KØBENHAVN

Bo på Zoku og giv dig selv en blød landing i København

Zoku er så meget mere end bare et tag over hovedet og en seng. Det er et hjem med et aktivt og levende community. En stor del af Zoku udgøres af en “familie” af ligesindede, globale nomader, der uden tvivl vil sørge for, at du med det samme kommer til at føle dig hjemme i din nye by. På Zoku Copenhagen er vi imod ensomhed og gør alt for at støtte vores beboere.

Med masser af community events og netværksmuligheder vil du hurtigt føle dig som en del af et fællesskab – lige fra du ankommer. Vores Community Manager og Sidekicks på stedet er der altid til at uddele lokale tips, sørge for, at du har det godt og hjælpe dig med at falde til.

Hvorfor Zoku?

Føl dig hjemme fra første dag.

EN DEL AF FÆLLESSKABET FRA DAG 1

Det kan være både ubehageligt og ensomt at flytte et nyt sted hen. Zoku tilbyder et afslappet, uformelt sted at bo og arbejde – kombineret med stemningen fra et pulserende lokalmiljø. Det har aldrig været nemmere at falde til i en ny by. Det her er stedet, hvor du kan blive en del af byen og skabe relationer med dine naboer og folk fra lokalområdet.

Bliver du i 14 dage eller mere? Få endnu flere fordele!

Community dinner

Mulighed for at mingle med andre beboere over et lækkert måltid ved vores Community Dinner – den første er på vores regning!

15% rabat på mad og drikke

Få 15% rabat på drinks i vores Kindred Spirits Bar og mad i vores Living Kitchen restaurant. Gælder under hele dit ophold.

Registrering af virksomhed

For et beskedent beløb kan du registrere dig selv eller din virksomhed på vores adresse.

Partner-fordele

Få eksklusive rabatter hos vores lokale partnere – inklusiv fitness, studios mm.

Hvad andre har at sige

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde”

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen igen”

“Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader”

“Syv af de fedeste ophold i København”

“De 9 bedste nye hoteller i København at booke”

Livet på Zoku

“Superb oplevelse hele vejen rundt og ekstremt god værdi! Fantastisk værelse, mad og service. Værelset er virkelig komfortabelt og er mere en suite med køkken og sofa. Nød den nyhed af den udtrækkelige trappe for at komme til den forhøjede seng. Morgenmaden var frisk og kan anbefale sandwiches til frokost. Et godt sted at slappe af og også arbejde. Gør alle de grundlæggende ting bedre end noget andet hotel jeg har boet på til denne pris (og meget højere).” -Ed, Resident på Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Fra vores private Lofts til vores Social Spaces – du får alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest beboelige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale

Mere Zoku