AFHOLD ET OFFSITE I KØBENHAVN

Vær sammen med dine kollegaer og lær at samarbejde effektivt i en ny, hybrid verden

Der er mange fordele ved at arbejde remote, men forskning viser, at det kan skade en virksomhed og dens kultur, fordi medarbejderne risikerer at føle sig mere afskåret fra hinanden og fra arbejdspladsen. Det medfører ofte en negativ effekt på det mentale helbred og kan i sidste ende forringe produktiviteten og motivationen.

I et forsøg på at afhjælpe dét problem udbyder Zoku 360-graders hybrid-løsninger som overnatninger, arbejde, samarbejdsmuligheder, spisning og socialisering – alt sammen under ét tag.

Hvorfor Zoku?

Fra hybrid hospitality til hybrid work solutions

FULDT SERVICERET TEAMBUILDING

I løbet af 2-3 dage vil dine ansatte kunne opnå en ny følelse af høre til, være sammen og genfinde hinanden – samtidig med at knytte et stærkere bånd til virksomheden og dens kultur. På Zoku tilbyder vi ideelle, fuldt servicerede omgivelser: En one-stop-shop designet til at bo, arbejde, samarbejde, spise sammen og socialisere – alt sammen under ét tag. Dit offsite inkluderer et skræddersyet program samt professionel facilitering, så du får mest muligt ud af din oplevelse:

Afholder du et offsite på Zoku, får du:

En bekymringsfri oplevelse

Masser af tid sparet i forhold til at skulle planlægge og arrangere et flerdages-event. Her er alt samlet et sted.

En øget fælles forståelse 

En følelse af fornyet energi hos dit team og muligheden for at knytte stærkere bånd til virksomhedens vision, mål og kultur.

Vedvarende produktivitet

Mulighed for at lære nye metoder til at opretholde produktivitet og øge motivation i en hybrid arbejdsverden.

what others have to say

“New hotel concept makes it easy to travel to Copenhagen for your work”

“Find your new favorite hotel when Copenhagen welcomes you again”

“High ceilings and hybrid between office and home: Join Denmark’s first hotel for digital nomads” 

“Seven of the Coolest Copenhagen Stays”

“The 9 best new hotels in Copenhagen to book”

Livet på Zoku Copenhagen

“Stayed here for a team event for a day, including lunch and dinner. I absolutely loved it! Amazing service, delicious food, great and modern concept! Will definitely come back”

-Linda, Resident at Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“Working remotely often comes with many challenges: feeling disconnected from your team, working by yourself from home at odd hours, and generally missing that sense of connectedness. Understanding these needs allowed us to create a space where you can bond and exchange knowledge with fellow professionals, while getting your work done when it best suits you – all in an inspiring and buzzing space.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Oplev 24/7 bolig- og arbejdsområder under ét tag

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

Mødelokaler & Event Space

Zoku Copenhagen’s 4 unikke mødelokaler og store Event Space er designet til at lade folk mødes, lade ideer blive udviklet og samtidig lade produktiviteten være i højsædet. Vi har hørt noget om, at det naturlige lys og den uhyggeligt smukke udsigt åbenbart skulle være med til at gøre en forskel.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest beboelige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale

Mere Zoku