Har du spørgsmål?

Vi har alle svarene

FAQs

Er du forvirret og forvirret? Find en skattekiste med information om Zoku Copenhagen nedenfor!

FAQ Group

Generel information

 • HVOR ER ZOKU copenhagen placeret?

  Vi ligger på Amagerfælledvej 108, i det pulserende Amager-kvarter. Vi er kun 7 minutter fra centrum med metro eller 10 minutter på cykel, den mest foretrukne transportform i København!

  Området er kendt for sin fantastiske moderne arkitektur og ligger lige ved siden af en fantastisk naturpark kaldet Amager Fælled, som er det perfekte sted at flygte fra travlheden i den indre by og mingle med de lokale. Mindre end 15 minutters kørsel fra lufthavnen, og med nem adgang til populære seværdigheder i København, er der gode forbindelser til alle byens hotspots.

 • HVORDAN KOMMER JEG TIL ZOKU i København?

  Uanset om du rejser med bil, fly eller offentlig transport, er det nemt at komme til os. Du kan finde en specifik rutevejledning på vores side om beliggenhed..

 • JEG VIL GERNE DELE NOGET FEEDBACK. HVEM SKAL JEG KONTAKTE?
  Hvis du har feedback, må du meget gerne dele den med os! Vores Sidekicks på 5. sal er der altid for at lytte. Alternativt kan du også ringe direkte til os på +45 (0) 89 882 422 eller sende os en e-mail på hellocopenhagen@livezoku.com.
 • ER KÆLEDYR TILLADT?
  Kæledyr er tilladt på vores terrasse, i vores Social Spaces og i vores Lofts under visse betingelser. Kæledyr er tilladt på vores terrasse og i vores sociale rum på 5. sal, men ikke på vores lofts eller i vores Living Kitchen. Læs vores Pawlicy for at få det fulde overblik.
 • ER DER FLERE ZOKUS RUNDT OMKRING I VERDEN?
  Ja! Udover København kan du finde en Zoku i Amsterdam, Wien og snart... Paris.
 • HVOR LÆNGE KAN JEG BO PÅ ZOKU?

  Vi plejer altid at sige: Jo længere du bliver, jo længere kommer du. Det betyder, at du er velkommen til at blive hos os i alt fra en nat til et år. Pas på: Længere ophold kan forårsage separationsangst!

 • JEG HAR BØRN - KAN JEG OVERNATE PÅ ZOKU Copenhagen MED MIN FAMILIE?

  Da Zoku er en hjemmekontor-hybrid for forretningsrejsende, er vi ikke ideelle for børn. Men vi har et par muligheder til din families rejsebehov!

  Vores Zoku Loft XL kan kun rumme ét spædbarn. Vi kan levere barnesenge (0-2 år) efter anmodning, men vi kan ikke levere en ekstra madras til dit barn.

  Hvis du kommer med to børn (op til 6 år), kan vi indkvartere din familie i en af vores fire Loft XXL'er, som har plads til fire personer. Dette er afhængigt af tilgængelighed og kan bookes ved at sende en e-mail til vores reservationsteam på hellocopenhagen@livezoku.com.

 • HVAD ER ZOKU?
  Zoku gør det lettere for rejsende at bo og arbejde globalt og er en hybrid mellem hjem og kontor, som også er velegnet til længere ophold, med et hotels service og det sociale liv i et blomstrende kvarter. Zoku er et afslappet sted, hvor man kan bo, arbejde og socialisere med ligesindede, samtidig med at man bliver forbundet til byen.

Lofts og værelser

 • HVOR MANGE ZOKU LOFTS HAR DU I KØBENHAVN?
  Vi har 160 lofts i alt, hvoraf 96 er Zoku Lofts og 47 er Zoku Lofts XLs. Vi har også andre specielle værelsestyper, som du kan gennemse her.
 • HVOR STORE ER ZOKU LOFTS?
  Zoku Loft er 25m² / 269ft². Zoku Loft XL er 28m² / 301ft². Zoku Loft XXL er 40m² / 430ft². Zoku har også et par særlige værelsestyper! Zoku Movie Room giver dig din egen personlige rummelige biograf, men er stadig udstyret med et køkken, en indbydende dobbeltseng og et rummeligt (tilgængeligt) badeværelse. Zoku Movie Room er 27m² / 290ft². Zoku Room er lillebroren til Zoku Loft, med alt det nødvendige for at sikre, at du kan bo komfortabelt og arbejde effektivt. Zoku-værelset er 16m² / 172ft².
 • HVOR OFTE BLIVER MIN HEMS RENGJORT?
  Der bliver gjort rent hver tredje dag, uanset hvor længe du bor hos os. Vil du gerne have, at alt skal være perfekt? Det er ikke noget problem at arrangere en ekstra rengøring hos Zoku! Mod et tillæg kan du tilføje det til din booking eller spørge en af vores Sidekicks. Er du mere til gør-det-selv? For enden af din korridor kan du finde vores spisekammer, som indeholder alt det ekstra, du kan få brug for mellem rengøringerne, såsom ekstra håndklæder, tallerkener, glas, tæpper og meget mere!
 • ER DER NOGEN VÆRELSER, DER ER TILGÆNGELIGE FOR KØRESTOLSBRUGERE?
  Ja, vores Zoku Movie Room og vores Zoku Garden View Lofts har adgang for kørestolsbrugere. Vil du gerne booke en af dem? Kontakt os på +45 (0) 89 882 422 eller hellocopenhagen@livezoku.com for mere information og for at foretage din booking.
 • HAR I VÆRELSER MED TO ENKELTSENGE?
  Vi har ingen værelser med to enkeltsenge, men vores lofts har kingsize-senge, så der er masser af plads til at sove komfortabelt!
 • MÅ JEG RYGE PÅ MIN HEMS?
  Rygning er ikke tilladt i vores bygning. Hvis du ønsker at ryge, bedes du bruge vores hovedterrasse på 5. sal eller udendørsområdet foran vores indgang. Hvis du ryger inde i bygningen og udløser brandalarmen, vil det medføre en bøde på 7000 kr. Tak, fordi du ryger udenfor!

Anden information

 • Jeg vil gerne skrive om Zoku Copenhagen. Hvordan fungerer det?
  Det glæder os meget! Du kan anmode om flere oplysninger på vores presseside og vores PR-team vil vende tilbage til dig inden længe. God fornøjelse med at skrive!
 • Jeg vil gerne arbejde for Zoku Copenhagen. Hvordan kan jeg ansøge?

  Vi er glade for at høre, at du er interesseret! Tjek vores jobside for åbne stillinger hos Zoku Copenhagen. Alternativt kan du sende en åben ansøgning med dit CV og et motivationsbrev til talent@livezoku.com.

 • Hvordan kan jeg holde mig orienteret om kommende tilbud, nyheder og begivenheder?
  For overnatningstilbud, se vores Tilbudsside. For kommende events, tjek vores Events-side. For nyheder, følg os på Instagram og LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Booking og betaling

 • Kan jeg tilføje en anden person til min booking?
  Zoku Loft og Zoku Loft XL har plads til højst to personer. Vil du have en værelseskammerat med? Alle vores lofts har en King Size-seng med masser af plads til at dele. Vær opmærksom på, at vi ikke kan placere en ekstra seng på værelset.
 • Jeg vil gerne booke flere værelser. Hvordan kan jeg gøre det?
  Hvis du ønsker at booke 5 værelser eller mere, bedes du sende din forespørgsel til os på hellocopenhagen@livezoku.com så finder vi den bedste pris til dine behov! Hvis du ønsker at booke mindre end 5 værelser, kan du gøre det via vores hjemmeside.
 • Skal jeg betale online for min booking?
  Hvis du booker en ikke-refunderbar pris, skal du betale ved booking. Bemærk venligst, at vi opkræver et depositum på 25% for alle ophold på 5 nætter og længere, 3 dage før ankomst. En kreditkortgaranti er tilstrækkelig til fleksible priser. Husk venligst, at vi er en kontantløs virksomhed, så vi accepterer ikke kontantbetalinger. For alle detaljer vedrørende betalinger, se vores vilkår og betingelser..
 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Zoku Copenhagen?
  Ud over at acceptere alle større kreditkort accepterer Zoku betalingskort og kontanter som betalingsmetoder for bookinger.
 • Kan jeg betale på forhånd for mit ophold?
  Ja, for nogle priser kan du vælge at betale på forhånd. Når du vælger en ikke-refunderbar pris, vil du blive bedt om at betale for hele dit ophold ved booking. Når du booker et fleksibelt hotelophold (op til 4 nætter), vil du blive bedt om at betale for din booking ved check-in. For korte (5+ nætter) og lange ophold (28+ nætter) fratrækkes 25% af dit ophold 7 dage før din ankomst. Hvis du ønsker at betale for din booking på forhånd, er det også muligt! Send venligst en e-mail til hellocopenhagen@livezoku.com med dit bookingnummer for at anmode om et sikkert betalingslink. For alle detaljer vedrørende betalinger, se vores Terms & Conditions.
 • Hvor lang tid i forvejen kan jeg ændre min booking?
  Bliver du op til 4 nætter? Du kan ændre din reservation gratis op til 24 timer før ankomst. Bliver du længere? Giv os venligst besked senest 7 dage før din ankomst. Bemærk venligst: Ændringer i dato, lofttype eller antal overnatninger kan føre til forskellige priser og afhænger af tilgængelighed. For gruppebookinger og ikke-refunderbare priser gælder alternative regler, som kan findes i vores vilkår og betingelser.. For at være sikker på, hvilke regler der gælder for din booking, skal du logge ind på din personlige Zoku-konto.
 • Hvor lang tid i forvejen kan jeg annullere min booking?

  Ophold i 1 - 6 nætter? Afbestil op til 24 timer før vores check-in-tidspunkt (kl. 15.00).

  Ophold i 7 - 27 nætter? Afbestil op til 72 timer før vores check-in-tidspunkt (kl. 15.00).

  Ophold i 28+ nætter? Afbestil op til 7 dage før vores check-in-tidspunkt (kl. 15.00).

  For gruppebookinger og ikke-refunderbare priser gælder alternative regler, som kan findes i vores vilkår og betingelser..

  For at være sikker på, hvilke regler der gælder for din booking, skal du logge ind på din personlige konto på vores hjemmeside. Du kan også gennemgå, annullere og ændre din personlige konto. 

 • Skal jeg betale et depositum for mit ophold?
  Vi beder dig om at oplyse kreditkortoplysninger, så vi kan holde et autoriseret beløb som depositum under dit ophold. Dette vil blive arrangeret ved ankomsten og vil blive refunderet til dig, når du rejser.
 • Hvor meget koster den lokale turistskat i København?
  Heldigvis for dig er der ingen turistskat i København og andre byer i Danmark!

Check-in og check-ud

 • Hvordan tjekker jeg ind på Zoku Copenhagen?
  Zoku er lidt anderledes, end du måske er vant til. Når du ankommer, går du lige igennem vores indgang, hopper ind i en elevator og kører op til 5. etage. Vores venlige Sidekicks vil byde dig velkommen med et smil, hjælpe dig med at tjekke ind og besvare eventuelle spørgsmål. Foretrækker du at gøre det selv? Du finder vores selv-check-in kiosker lige ved indgangen til Living Room, hvor du kan afregne eventuelle restbeløb og få dig et nøglekort.
 • Jeg ankommer tidligt. Kan jeg opbevare min bagage eller andre ejendele?

  Det er ikke noget problem! Vores rummelige garderobeskabe på -1 kan opbevare din bagage sikkert.

  Hvis du har brug for at opbevare den, lige før du tjekker ind, eller efter du har tjekket ud for dagen, koster det ikke noget!

  Hvis du vil friske dig op, inden du går i byen, kan du bruge vores omklædningsrum. Bare spørg en Sidekick om adgang!

 • Mit værelse er ikke klar endnu. Er der et sted, hvor jeg kan friske mig op?
  Ja, vi har! Vores private omklædningsrum er det perfekte sted at tage et brusebad og skifte til nyt tøj efter en lang rejsedag. Vi sørger for toiletartikler og håndklæder.
 • Hvad tid er der check-ud?
  Vi tjekker ud kl. 11.00. Er du ikke klar til at sige farvel? Du kan arrangere en sen check-out kl. 12.00 (175 kr.) eller kl. 14.00 (350 kr.). Bare spørg en Sidekick om hjælp! Sen check-out er afhængig af tilgængelighed.
 • Hvordan tjekker jeg ud på Zoku Copenhagen?
  Du kan tjekke ud på vores 5. etage, enten via vores selvbetjeningskiosker eller med en af vores vidunderlige Sidekicks.
 • Jeg vil gerne blive lidt længere i byen efter udtjekning. Kan jeg opbevare min bagage eller andre ejendele?
  Det er ikke noget problem! Vores rummelige garderobeskabe på -1 kan opbevare din bagage sikkert og gratis.

Faciliteter og service

 • Er der parkering tilgængelig på Zoku Copenhagen?
  Der er ca. 100 parkeringspladser lige nedenfor Zoku Copenhagen. Du kan parkere her hele dagen for 25 kr. i timen (300 kr. i døgnet), på pladsen på Amagerfælledvej 144 for 15 kr. i timen, som er åben fra kl. 06.00-22.00, eller på Røde Mellemvej. For at gøre det endnu nemmere at finde parkeringspladser anbefaler vi, at du downloader den meget brugte app i København: EasyPark. Bemærk, at vi ikke kan reservere pladser på forhånd, men vi er altid glade for at pege dig i den bedste retning for at finde en plads!
 • Tilbyder I afhentning i lufthavnen?
  Vi tilbyder ikke afhentning i lufthavnen, men det er nemt at rejse rundt i København! Hvis du rejser meget, anbefaler vi, at du tager en taxa. Pssst... Uber findes ikke her, så du er nødt til at benytte dig af en af de mange taxatjenester i byen. Uanset hvad du vælger, har alle taxaer taxameter, accepterer internationale kreditkort og er reguleret af de lokale myndigheder. Din taxatur fra lufthavnen bør kun tage 15 minutter! Foretrækker du offentlig transport? Metrostoppestedet DR Byen ligger kun 2 minutters gang fra Zoku!
 • Hvilke faciliteter har du på stedet?
  Vores sociale områder på tagterrassen på 5. etage byder dig varmt velkommen og omfatter vores Kindred Spirits-bar, Living Room, The Living Kitchen, samarbejdsområder, mødelokaler, et eventområde og flere terrasser. Derudover har vi et omklædningsrum, et vaskeri, et gæstepantry på hver etage (som har ekstra køkkenfaciliteter) og et omklædningsrum, hvor du kan friske dig op, mens du venter på at tjekke ind.
 • Har du et fitnesscenter?
  Vi har ikke noget eget fitnesscenter, men for at sikre, at du kan holde dig i form (eller blive det), har vi indgået et samarbejde med Fitness World Gym. Det ligger kun 5 minutters gang fra Zoku. Et dagskort koster 50 kr., et ugekort 109 kr. og et månedskort 399 kr.
 • Kan jeg vaske mit tøj på Zoku Copenhagen?
  Vi har et vaskeri med professionelt vaskeudstyr, der er gearet til at vaske (næsten) alt, der har brug for rengøring. Det er placeret i vores kælder (etage -1). Du kan købe et vaskekort, der kan fyldes op med op til 200 kr. på vores 5. etage. Eventuelt resterende beløb på kortet vil blive refunderet til dig efter dit ophold. Vi har ikke strygejern i vores Lofts, men du kan finde dem i vores Laundrette. Professionelt renseri og endda en skrædder er tilgængelige efter anmodning.
 • Kan jeg leje cykler, når jeg er der?
  Du kan leje stilfulde cykler hos Zoku og opleve byen som en ægte lokal. Leje af cykler starter ved 150 kr. pr. dag inkl. forsikring. Jo længere tid du lejer, jo billigere bliver det. Bare spørg en Sidekick på vores 5. etage, så hjælper de dig med at leje en.
 • Jeg har glemt at pakke min tandbørste, hårbørste og tandtråd. Klokken er 23.00, og jeg er helt udmattet. Hjælp mig!
  Bare rolig, du kan købe basisvarer i vores (næsten) alt-butik og automat på 5. etage - til ærlige priser, selvfølgelig!
 • Er Zoku-personalet tilgængeligt om aftenen?

  Zoku er bemandet 24/7, hvilket betyder, at du til enhver tid kan kontakte vores Sidekicks for support.

  Bare gå til vores Social Spaces på 5. etage eller ring 0 på din Loft-telefon for at kontakte dem.

 • Har du nogle anbefalinger eller insidertips til København?
  Hvis der er nogen, der har styr på det lokale, så er det os! Tjek vores kort med byens bedste hotspots. Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Bare spørg en Sidekick på vores 5. etage om yderligere tips!
 • Jeg vil gerne modtage en pakke. Hvordan fungerer det?
  Du kan få din pakke sendt til Zoku før eller under dit ophold. For at sikre, at pakken kommer i de rigtige hænder, er det vigtigt at skrive 'ship-to'-adressen inklusive dit reservationsnummer for bekræftelse. Den korrekte postadresse, der skal bruges til forsendelse af kasser eller andre pakker til Zoku, er som følger: Zoku København Navnet på din reservation og bekræftelsesnummer (dette er afgørende!) Amagerfælledvej 108, 2300 København, København, Danmark T: (Dit telefonnummer) Informer os venligst, når du forventer en pakke, ved at sende en e-mail til hellocopenhagen@livezoku.com eller ringe til +45 (0) 89 882 422. Ved modtagelse placeres pakkerne i Zoku's modtagelsesrum. Når din pakke modtages før den planlagte ankomst, tilføjes en besked til din reservation som en påmindelse ved check-in. Du kan kontakte en af vores Sidekicks for at hente din post. Hvis vi modtager din pakke under dit ophold, vil en af vores Sidekicks forsøge at ringe til dit Loft. Af sikkerhedsmæssige årsager tager Zoku ikke imod pakker, breve eller koncertbilletter efter check-out. Vi kan ikke holdes ansvarlige for tabte eller beskadigede varer.
 • Jeg vil gerne sende en pakke. Hvordan fungerer det?
  Du kan nemt sende en pakke fra Zoku Copenhagen. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte en af vores Sidekicks for at aftale et afhentningstidspunkt for din pakke!
 • Jeg har mistet noget. Kan du hjælpe mig?
  Vi vil gøre vores bedste for at genforene dig med din tabte genstand. Ring til os på +45 (0) 89 882 422 så vil vi gøre vores bedste for at genforene dig med din elskede. Desværre kan vi ikke holde på din genstand i mere end en måned, så skynd dig!

Spis & drik

 • Hvad serverer du til morgenmad, frokost, brunch og aftensmad?
  Morgenmad (man - fre: 07.00 - 10.00, lør - søn: 08.00 - 10.30): Vælg en ret efter eget valg fra vores menu plus det ekstra, du ønsker, fra vores køkkenbord. Kaffe, te og juice er inkluderet. Brunch (lør - søn: 11.30 - 14.30): Uanset om du er seriebruncher eller bare er i humør til noget let, har vores à la carte-brunch noget for enhver smag. Har du lyst til en klassisk avocadotoast? Drømmer du om Eggs Your Way? Hvorfor ikke give efter for din sukkertrang med vores French Toast? Kom forbi en hvilken som helst weekend og vælg! Frokost (man - fre: 12.00 - 14.00): Vores køkkenbord byder på en række sunde og lækre retter, der skifter hver dag. Du ved først, hvad du skal have, når du ankommer, men du kan regne med et dejligt udvalg af salater, proteinmuligheder og friskbagt brød hver dag. Pizza Night (søn - man: 17.30 - 22.00) Middag (tir - lør: 17.30 - 22.00): Det er filosofien bag vores middagsmenu! Kombiner et par af vores småretter, del retter, og lad vores mad bringe jer endnu tættere sammen. Hver ret er fyldt med smag, som du ikke vil gå glip af. Åh, og vores tagterrasse vil helt sikkert gøre denne middag mindeværdig. Disse kan ændres, så sørg altid for at tjekke vores Eat & Drink-side for de mest opdaterede menuer og tidspunkter.
 • Jeg ankommer midt om natten, og jeg er hundesulten! Kan jeg få noget at spise?
  Bare rolig, vores (næsten) alt-butik og automat på 5. etage har dig! Uanset om du har lyst til en chokoladebar, vin eller endda hurtig aftensmad, så tag, hvad hjertet begærer, og nyd det.
 • Jeg har en date, og jeg vil gerne vise mine madlavningsevner, men jeg har brug for mere køkkenudstyr. Hvad skal jeg gøre?
  Hos Zoku ved vi, at vejen til en persons hjerte går gennem maven! Find ekstra køkkenredskaber til alle dine date-behov i pantryet for enden af hver loftsetage.
 • Hvad er din bars åbningstider?
  Søn - tor: 7.00 - 00.00 Fre - lør: 7.00 - 01.00
 • Hvad serverer du i din bar?
  Uanset om du vil nyde en energigivende kaffe om morgenen eller forkæle dig selv med en lækker spritzer efter en lang arbejdsdag, har vores Kindred Spirits Bar i København alt, hvad du har brug for! Kom og få en drink i et af vores hyggelige indendørs rum eller udforsk vores udendørs grønne terrasse.
 • Kan jeg opkræve min mad og drikke på mit lofts konto?
  Når du har godkendt dit kreditkort, kan du vælge at opkræve mad og drikke på dit Lofts konto.

Arbejde & møde

 • Tilbyder I kontorartikler i coworking-rummene?
  Ja, det er det! Sørg for at tjekke vores værkstedsvæg og skab i vores kontorfællesskaber, og lån alt, hvad du har lyst til.
 • Jeg foretrækker at arbejde på mit loft. Har du kontorartikler?
  Zoku Loft er udstyret med nogle grundlæggende kontorartikler, såsom en papirrulle, en blyant, en saks, en tapedispenser, en perforator og en hæftemaskine. Hvis du har brug for flere kontorartikler, kan du booke en ekstra Office Toolbox, der indeholder en printer, notesbog, kuglepenne, post-its, elastikker, papirclips, farvede tuscher, knappenåle, lineal og en hæftemaskine.
 • Jeg skal ikke bo på Zoku, og coworking spaces er ikke private nok. Kan jeg leje et loft til at arbejde i for en dag?
  Ja, du kan booke et af vores WorkLofts! Når du har brugt meget tid på at arbejde hjemmefra, trænger du måske til lidt luftforandring og et sikkert og privat sted at få arbejdet færdigt. Vores WorkLofts er tilgængelige for en dag, en uge eller endda en måned og har et rummeligt og lyst arbejdsområde (vores ikoniske Lofts med sengen gemt væk!), masser af kontorfaciliteter, mad fra vores Living Kitchen og kaffe, te og vand til din rådighed. Find ud af mere om og book vores WorkLoft her.
 • Jeg har brug for at printe noget. Hvor kan jeg gøre det?
  Du kan printe og indbinde små dokumenter i kontorfællesskabet. Hvis du har brug for større dokumenter, så spørg vores Sidekicks om print-tjenester i nærheden!  
 • Jeg vil gerne booke et mødelokale. Hvordan kan jeg gøre det?
  Du kan se vores mødelokaler og foretage en booking direkte på vores hjemmeside. Har du spørgsmål eller specifikke behov? Du kan også kontakte os ved at sende en e-mail til meetcopenhagen@livezoku.com eller ved at ringe til os på +45 (0) 89 882 421 (mellem 9.00 og 17.00). Hvis du i øjeblikket bor hos os på Zoku, kan du bede en Sidekick om hjælp, så skal de nok hjælpe dig!
 • Udover mødelokaler, har I så andre rum, jeg kan bruge til at arbejde?
  Vores tagterrasse byder på masser af inspirerende rum til coworking! Hvis du bor hos os, kan du bruge vores coworking-rum gratis. Hvis du ikke bor hos os, kan du købe et dagskort eller få et månedligt medlemskab. Find ud af mere her. Kommer du bare for at mødes med en ven eller kollega? Du behøver ikke at købe et Pass. Der er altid plads til at klemme sig ind, snuppe en drink og være social på Zoku.
 • Jeg vil gerne planlægge et arrangement på Zoku Copenhagen, hvem skal jeg kontakte?
  Vi glæder os til at være vært for dit næste arrangement på Zoku Copenhagen. Bare send din forespørgsel via denne formular og et af vores teammedlemmer vil vende tilbage til dig for at bekræfte din booking. Er dit møde inden for de næste to dage? Eller har du nogle brændende spørgsmål? Ring til os på +45 (0) 89 882 421, så hjælper vi dig gerne!
 • Har du AV-udstyr?

  Ja, alle vores mødelokaler er udstyret med en tv-skærm, som du nemt kan forbinde til med et HDMI-kabel eller ClickShare.

  Skal du præsentere for en stor gruppe? Vores Event Space har et større udvalg af audiovisuelt udstyr. Kontakt os på meetcopenhagen@livezoku.com om med din forespørgsel, så hjælper vi gerne!

 • Vi forstår din mission, og vi vil meget gerne samarbejde med Zoku. Hvem kan jeg kontakte om et potentielt partnerskab?
  Vi vil meget gerne høre fra dig! Send os en e-mail på hellocopenhagen@livezoku.com så tager vi den derfra.
 • Vi vil gerne være vært for et offsite på Zoku. Hvad er vores muligheder?

  Vi elsker at hjælpe globale hold og fjernteams med at mødes personligt og komme i kontakt med hinanden! Bare send din anmodning til vores Meeting & Events-team på meetcopenhagen@livezoku.com, så tager vi den derfra.

 • Jeg har hørt, at I tilbyder virksomhedsretreats. Hvordan kan jeg arrangere en for mit team?
  Vi vil meget gerne være vært for dit næste firmaarrangement! Send vores Meeting & Events-team en e-mail med din forespørgsel på meetcopenhagen@livezoku.com, så tager de den derfra.