ARBEJD REMOTE I KØBENHAVN

Skru op for produktiviteten og skab nye relationer med remote arbejde i København.

Spar på feriedagene og udforsk en ny by på en anderledes måde og over længere tid, end du måske er vant til. I forbindelse med opblomstringen af workation tilbyder Zoku et fuldt serviceret miljø, som giver dig mulighed for at arbejde effektivt om dagen og integrere dig i lokalmiljøet om aftenen. Skru op for produktiviteten, vær social og bliv en del af byen, mens du arbejder remote i København.

Hvorfor Zoku?

Kalder alle remote workers!

BOS HOS OS I 14+ DAGE OG OPNÅ FORDELE

Oplev, hvordan det virkelig er at bo og arbejde i København. Bo i vores hjemmekontor-hybrid i mindst 14 nætter og få en all-inclusive lejlighed, hvor du kan bo, arbejde og socialisere – alt sammen under ét tag. 

Bliver du i 14 dage eller mere? Få endnu flere fordele!

Community dinner

Mulighed for at mingle med andre beboere over et lækkert måltid ved vores Community Dinner – den første er på vores regning!

20% rabat på mad og drikke

Få 20% rabat på drinks i vores Kindred Spirits Bar og mad i vores Living Kitchen restaurant. Gælder under hele dit ophold.

Registrering af virksomhed

For et beskedent beløb kan du registrere dig selv eller din virksomhed på vores adresse.

Partner-fordele

Få eksklusive rabatter hos vores lokale partnere – inklusiv fitness, studios mm.

Hvad andre har at sige

“Nyt hotelkoncept gør det nemt at rejse til København for at arbejde”

“Find dit nye yndlingshotel, når København byder dig velkommen igen”

“Højt til loftet og en blanding mellem kontor og hjem: Kom med på Danmarks første hotel for digitale nomader”

“Syv af de fedeste ophold i København”

“De 9 bedste nye hoteller i København at booke”

Livet på Zoku Copenhagen

“Zoku levede op til alle sine krav! Det er et perfekt designet rum og tjenester, der opfylder behovene hos moderne rejsende og fjernarbejdere. Jeg kunne godt lide pantryet, hvor du kan få ekstra ting til dit køkken, niveauet af renlighed, komforten af sengen og placeringen (3 minutter til metro stop samt 2 supermarkeder). Stor fan af Zoku-kæden!”

-Alexandra, Resident på Zoku Copenhagen

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

LÆR ZOKU AT KENDE

Fra vores private Lofts til vores Social Spaces – du får alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt

THE ZOKU LOFT

Det er smart. Det er dit eget. Det kan tilpases dine behov. Og så har det alle de hjemlige og arbejdsmæssige faciliteter, du har brug for. Her er det ikke sengen, der er midtpunkt, men derimod det aflange 4-personers bord i stuen. På den måde kan du nyde godt af et stort, åbent rum, der vil føles som at være hjemme. Spis, arbejd eller bare hæng ud – det er helt op til dig.

TAGERRASSENS SOCIAL SPACES

På vores tagterrasse bydes du varmt velkommen af vores Social Spaces, der udgøres af coworking-områder, grønne arealer, terrasser og ikke mindst vores Kindred Spirits Bar samt Living Kitchen restaurant. De åbne områder har til formål at skabe rammerne for gode relationer og muligheden for at mingle med ligesindede mennesker.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN

Oplev, hvorfor København er en af verdens mest beboelige byer:

  • Urbant design med beboerne i fokus
  • En af verdens sikreste og mest bæredygtige byer
  • Verdens førende museer og events
  • Utrolig arkitektur
  • Cykler overalt til at komme fra A til Z
  • Pålidelig offentlig transport 
  • Expat-venligt med tonsvis af internationale  

Mere Zoku