De Seneste Tilbud Hos Zoku Copenhagen

Tjek vores nyeste og bedste tilbud på Zoku Copenhagen.

Zoku CPH 0222 043

Snowku Ubegrænset pakke med varm chokolade

Nyd et ophold i vores hyggelige Loft, gratis sund morgenmad, sen udtjekning (kl. 14.00) og ubegrænset varm chokolade!
Book med koden: SNOWKU.
Priser fra DKK 1.268.

Få Mere Information

cross

Snowku Ubegrænset pakke med varm chokolade

Zoku CPH 0222 063

Two Day Work Away Pakke

Få to dage i et WorkLoft med tidlig indtjekning, overnatning, morgenmad, frokost og sen udtjekning.
Book med koden: WORKAWAY.
Priser fra DKK 1.480.

Få Mere Information

cross

Two Day Work Away Pakke

Zoku CPH 0222 066

Work Remote Pakke

Nyd en lejlighed med fuld service, coworking space på vores rooftop, et fællesskab af ligesindede gæster og masser af fordele.
Book ved hjælp af koden: ZOKULOVESNOMADS.
Priser fra DKK 720.

Få Mere Information

cross

Work Remote Pakke

Zoku CPH 0222 032

Rejsetilbud Explore by Bike

Du får 15 % rabat, gratis morgenmad og gratis cykeludlejning hver dag.
Book ved hjælp af koden: BIKE.
Priser fra DKK 1.620.

Få Mere Information

cross

Rejsetilbud Explore by Bike

Snowku Ubegrænset pakke med varm chokolade

Nogen der sagde ubegrænset varm chokolade? Kom og bo hos os i Zoku Copenhagen mellem Oktober – Marts, hvor du har mulighed for at få et eksklusivt vintertilbud man ikke kan sige nej til, der omfatter følgende: 

 • Nyd et hyggeligt ophold i en af vores prisbelønnede Lofts. Det er en rummelig mikrolejlighed, der er velegnet til både at bo komfortabelt og arbejde effektivt.
 • ‘Det er sæson for at være gavmild, derfor giver vi dig gratis morgenmad i vores restaurant, Living Kitchen hver morgen under dit ophold! 
 • Intet slår noget som en langsom, varm og hyggelig opvågning på en kold vintermorgen, så vi tilbyder ekstra sen udtjekning (14.00), så du stadig kan nyde din kop kaffe om morgenen. 
 • Og vi har gemt det bedste til sidst…. ubegrænset varm chokolade* selvfølgelig! Nyd dit ophold med al den varm chokolade som du ønsker og hold dig varm igennem vinteren. 

Det er ikke til at gå glip af! Book dit ophold nu fra kun DKK 1.268 pr. Nat. 

BOOK NU MED KODEN: SNOWKU

Kampagnen er gældende for ophold mellem 01-10-2022 til 30-03-2024 i højst 27 nætter. Priser er inkl. Moms. *Op til maksimalt 6 kopper pr. person pr. dag (vil du virkelig have mere?) 

Two Day Work Away Pakke

Hvem siger, at du ikke kan blande arbejde og fornøjelse? Work hard & play hard med vores Two Day Work Away-pakke, som omfatter:

 • Et privat Zoku WorkLoft, så du kan have to produktive arbejdsdage i kreative og inspirerende omgivelser. Dette inkluderer alle de kontorfaciliteter, du kan få brug for, og er velegnet til både forretningsopkald og virtuelle møder.
 • En overnatning. Når du har afsluttet arbejdsdagen, kan du overnatte i et af vores prisbelønnede Zoku Lofts. Åh, og glem ikke at komme op på vores rooftop for at få en drink med en fantastisk udsigt over Amager.
 • Gratis morgenmad og frokost i vores ærlige og enkle Living Kitchen-restaurant. Har du en travl dag foran dig? Nyd dit måltid fra komforten og privatlivets fred i dit Loft.
 • Late check-out kl. 17.00, så du kan tilbringe to hele arbejdsdage væk fra dit hjemmekontor.

Gå ikke glip af det! Book dit WorkLoft med alle måltider inkluderet og en overnatning fra kun DKK 1.480.

BOOK NU MED KODEN: WORKAWAY

Work Remote Pakke

Opfordring til alle digitale nomader! Forbliv produktiv, vær social og bliv koblet på, mens du arbejder eksternt fra vores hybride hjemmekontor på vores rooftop på Amager.

 • Gør vores prisbelønnede Loft til dit nye hjem. Nyd en lejlighed med fuld service, der omfatter køkken, stue og badeværelse.
 • Et rent rum, giver et rent sind! Der er rengøring hver 3. dag, så du kan slappe af i et pænt og ryddeligt miljø regelmæssigt.
 • Ram dine arbejdsmål med lethed! Bordet er det centrale element i vores Lofts og det perfekte sted for dig til at have privatliv og få arbejdet udført.
 • Bliv inspireret af andre ligesindede fagfolk. Få ubegrænset adgang til vores coworking space på vores rooftop.
 • Bliv en del af et fællesskab af lokale og internationale borgere. Vores Community Manager, samt vores arrangementer vil sikre, at du forbliver stimuleret, har det sjovt og forbliver forbundet.
 • Har du fået betænkeligheder? I en verden i konstant forandring er der konstant skiftende planer. Vores fleksible afbestillingsregler har din ryg.

Jo længere du bliver, jo længere kommer du. Få en særlig rabat på 10 % på en af vores prisbelønnede Zoku Lofts ved ophold på 14+ nætter og masser af ekstra fordele ved ophold på 28+ nætter.

Gå ikke glip af det! Arbejde på afstand i København fra kun DKK 720 pr. nat.

BOOK NU MED KODEN: ZOKULOVESNOMADS

Rejsetilbud Explore by Bike

Som en ægte lokal ville sige, er der ingen bedre måde at udforske København på end på cykel! Denne sommer kan du nyde godt af et eksklusivt tilbud med overnatning:

 • Få en eksklusiv 15% rabat på en af vores prisbelønnede Lofts. Det er en rummelig mikrolejlighed, der er velegnet til både at bo komfortabelt og arbejde effektivt.
 • Roam rundt og udforsk alt, hvad København har at byde på, på en af vores stilfulde Zoku-cykler gratis hver dag. Vores Sidekicks er mere end glade for at anbefale nogle gode cykelruter og interessante lokale steder at besøge.
 • Det er solskin hos Zoku! Start hver dag med en gratis morgenmad på vores solbeskinnede tagterrasse med masser af frugt, yoghurt, brød, diverse kager, frisk juice, frisk juice og gratis kaffe og te.

Gå ikke glip af det! Book dit ophold nu fra kun DKK 1.620 pr. Nat.

BOOK NU MED KODEN: BIKE

Zoku Copenhagen Hotel Offers & Packages
Zoku-CPH-047b