NYTÅRSMØDE TILBUD

Kom i kontakt med dine kolleger på Zoku i 2024, hvor arbejde møder leg på den mest ekstraordinære måde!

Vores kuraterede nytårsmødetilbud er skræddersyet til at løfte dit arbejde og hjælpe dig med at genoprette forbindelsen til dit team i inspirerende omgivelser. Tilføj vores mødelokaler på taget og Event Space, og du har en produktiv start på 2024. Og hvem elsker ikke en god fyraftensdrink med udsigt?

Nyt år, bedre møder

Inspirerende mødelokale eller alsidigt Event Space? Uanset hvad du vælger, vil dit møde helt sikkert blive lige så sjovt, som det er produktivt!

MØDETILBUD: 15% rabat

Er du klar til et stænk af glæde efter mødet i det nye år? Start 2024 med en inspirerende strategisk session på Zoku, og slut af med nogle drinks og snacks med dit team efter arbejde for at fejre sejrene. Her er, hvad der er inkluderet:

Kapacitet: 1 – 70 personer | Tilgængelighed: Jan – Feb | Fra: DKK 895,- p.p.

 

Book nu med koden: WORK&PLAY

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre rabattilbud eller anvendes på eksisterende bookinger. Rabatten og afterwork-drinken tilbydes udelukkende i forbindelse med bookinger af 8-timers mødelokaler, inklusive en husets drink pr. person.

MØD MED UDSIGT

Brainstorm, vær sammen, og nå den deadline i fællesskab i et af vores tagterrasse-mødelokaler. Vi skal dog advare om en enkelt ting: Udsigten kan være meget distraherende.

Endnu flere mennesker betyder endnu større ideer! Saml dit team eller dine kolleger i vores største mødelokale.

Vi ved godt, at det nok er de færreste, der forbinder et såkaldt bestyrelseslokale med noget særligt sindsoprivende. Men vi lover, at I ikke kommer til at kede jer.

Ved hjælp af væggene, der er lavet af LEGO-plader, kan du udfolde din kreativitet og bygge din næste prototype. Eller bare tage en Nintendo Switch-pause med et spil Just Dance.

Lige ved siden af finder du vores Communal Working Space, hvor der altid er gang i den, og hvor I med fordel kan gå ud og give hjernerne en pause.

Vores tagterrasse kan til tider blive for inspirerende. Slip væk fra travlheden, og arbejd sammen med kollegerne i mere private omgivelser.

Vores unikke og alsidige Event Space har et overraskende udvalg af instrumenter, kontorredskaber og skræddersyede siddearrangementer.

vi har arbejdet med

VENT LIDT, DER ER MERE!

Du kan tilkøbe lækker mad, forfriskende drikkevarer eller endda en overnatning

Drink and Dine

Mad du ønsker, skal du få. Tilføj morgenmad, frokost, aftensmad og/eller fyraftens-drinks til dit møde. Bare fortæl os, hvad du gerne vil have, når du booker dit lokale, og så sørger vi for at skræddersy den rigtige pakke til dig.

OVERNAT

Forvandl dit møde til et offsite med en overnatning i et Loft – en rummelig mini-lejlighed med alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt. Bare fortæl os, hvor mange værelser du ønsker.