Stay & Live

Sleep, work, dine, repeat. Je doet het in je eigen Zoku Loft.

Ontdek onze Zoku Lofts: een ruim micro-appartement waar je comfortabel in kunt leven en efficiënt in kunt werken. In een traditionele hotelkamer of studio staat het bed centraal in de ruimte. In de Zoku Loft is de grote keukentafel het middelpunt, waardoor de focus in de kamer verschuift van slapen naar wonen. Zoku is het thuis van waaruit je Amsterdam verkent en waar je doorwerkt zolang je maar wil. 

Ontdek the Zoku Loft

Innovatieve kamers ontworpen op basis van jouw feedback

Dag traditionele hotelkamers! We hielden 150 interviews met reizigers binnen onze verschillende doelgroepen. Op basis van hun ideeën en behoeftes creëerden we 6 verschillende prototypes voor wat uiteindelijk de bekroonde Zoku Loft zou worden. En nu kunnen we eindelijk met trots het resultaat met jullie delen. 

Psst… wil je 15% korting? Boek je verblijf direct bij ons voor onze besteprijsgarantie! 

Waarom Zoku?

Loftbedden

Door het verborgen loftbed kun je met een gerust hart vrienden of zakenrelaties thuis uitnodigen. Toch zal je over je goede nachtrust niet wakker hoeven liggen: het bed is ook nog steeds waanzinnig comfortabel als het tijd is om onder het dons te kruipen. Maak je wat tijd voor een dutje in je agenda? 

Open woonruimte

Vaarwel kleine hotelkamer met alleen maar een bed! Tot niet meer ziens! Het centrale element van de Loft is een vierpersoonstafel waar je aan kunt werken, dineren, hosten of gewoon even je hoofd op kunt bonken als de dag niet meewerkt. Mag ook! De comfortabele bank maakt van de ruimte direct een complete woonkamer.

Volledig uitgeruste keuken

We snappen het: je wil ook eigen boontje kunnen doppen en eten als je een tijdje bij ons verblijft. Geniet dan van de compleet uitgeruste keuken die een plek kreeg in je eigen home-awayfrom-home.

Personalisatie

Een echt thuis weerspiegelt je eigen persoonlijke smaak. Dus kies voor die finishing touch van Zoku je favoriete kunstwerk uit de hal. Voel je vrij om het ondersteboven op te hangen. Wij oordelen niet.

ONZE LOFTS

Ruimer wonen op minder vierkante meters

Zoku Loft

Net als je beste vriend is deze kamer helemaal op jou ingespeeld. De ruimte is voorzien van alle nodige woon- en werkfaciliteiten om comfortabel te leven en efficiënt te werken. 

Zoku Loft XL

Je raadt het al: deze is een maatje groter dan de (toch al ruime) Zoku Loft. Maar hij kan net zo gemakkelijk gepersonaliseerd worden. Slaap, werk en eet hier op jouw manier. Deze loft is perfect als je net wat meer ruimte wil hebben tijdens een lang verblijf. Of plek wil hebben voor een stukje interpretatieve dans – dat kan natuurlijk ook.  

ZOKU LOFT XXL

Door de aangrenzende extra slaapkamer en de badkamer die verbonden is met een Loft XL, is deze nog grotere Zoku Loft XXL de ideale plek voor 3 personen. Dus vriendengroepen en families – deze is voor jullie!

ZOKU ROOM

Deze kamer is klein maar fijn. En effectief! We regelden zelfs een TV om in bed films te kijken als je een break nodig hebt. Het is de perfecte optie voor die vliegensvlugge en knusse reizen.

ZOKU BOOTSTRAP

Onze meest eenvoudige optie: een privé kamer met stapelbed. Perfect om simpelweg uit te rusten tussen vergaderingen en reizen door. 

"Een van de 25 coolste hotels ter wereld."

"15 hotels waardoor je meteen een reis naar Amsterdam boekt."

"De meest Instagrammable hotels om te boeken (en verliefd op te worden) in Amsterdam"

"Zoku Amsterdam, bestemd voor mensen onderweg"

"9 van de beste hotels voor een episch verblijf in Amsterdam"

ONTDEK LOFT WONEN

ONTDEK LOFT WONEN

Koel af met 10% korting op onze Zoku Lofts en onbeperkt ijskoffie – zo doen wij het!

Hallo digital nomads! Blijf productief, leg nieuwe contacten en word deel van de stad. En dat allemaal terwijl je leeft en werkt in een omgeving die er compleet op ingericht is om jou alles uit iedere dag te laten halen. 

Wie durft nog te beweren dan business en pleasure niet samengaan? Work hard and play hard met deze aanbieding die perfect past bij razendsnelle werkreizen. 

selecteer jouw (reis)doel

FAQs

Onze gezellige Lofts bieden plaats aan maximaal twee gasten. Als u uw baby wilt meenemen, kunnen we op verzoek een extra babybedje in onze Loft XL plaatsen. Wil je een vriend of vriendin meenemen? Onze Loft XXL is geschikt voor maximaal 3 personen! Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Hou je vast, je Loft is klaar vanaf 15.00 uur! Wil je je even opfrissen? Je kunt (gratis) gebruik maken van onze locker- en kleedkamer.

Absoluut, we zijn dol op onze viervoeters! Lees onze Pawlicy voor een volledig overzicht van onze huisdierregels.