Innovatieve kamers op basis van jullie feedback

Meer dan 6000 comments, 150 interviews en 7 prototypes.
Maar dan heb je ook wat: de Zoku loft. Het einde van de hotelkamer.

What the Loft?

De Loft: Een Home / Office Hybrid

De Zoku Loft is een flexibel home-office hybrid die alle nodige faciliteiten biedt om comfortabel te leven en efficiënt te werken.

In een gewone hotelkamer is het bed altijd het dominante object in de ruimte. Bij Zoku staat de keukentafel centraal waardoor het meer als thuis zal aanvoelen. Dit de plek is waar mensen samenkomen om te genieten van een heerlijk diner, of om samen te werken aan hun nieuwe prototype. Elke loft biedt plek voor twee personen en beschikt over een volledige woonkamer, keuken, badkamer en een grote keukentafel. Het is zelfs mogelijk de loft volledig te personaliseren door je favoriete kunstwerk aan de muur te hangen en je hierdoor te laten inspireren tijdens je verblijf bij Zoku. Onze loft is de perfecte basis voor wonen, werken en samenkomen, en biedt alle comfort en efficiëntie die je nodig hebt.

Wil jij gebruik maken van 15% korting? Boek je verblijf direct bij ons voor de beste kamerprijs garantie!

Boek een Loft

Wat maakt onze loft zo uniek?

Bed

Loft bed

: je kan je compleet op je gemak voelen als je vrienden of zakenrelaties uitnodigt in je ruimte, omdat je het verhoogde bed kunt afschermen indien nodig.

Coffee2-119-1367×1367

Open Woonkamer

De woonkamer en de keukentafel staan centraal en kunnen ideaal ingezet worden om te werken, te dineren of om gewoon een beetje bij te komen – jij beslist!

art-swap2-131-1024×1024

Personalisatie

Maak van je Loft je eigen huisje. Geef hem een finishing touch door jouw favoriete kunst op te hangen waardoor je Loft echt persoonlijk aanvoelt.

Cooking-pot

Complete keuken

Geniet van het comfort van een volledig uitgeruste keuken, die genoeg mogelijkheden biedt om je favoriete maaltijden te bereiden in een handomdraai.

DSC_1104 EDITED

Bekijk onze winterreisaanbieding DSC_1104 EDITED

Zei iemand onbeperkt glühwein? Verblijf bij ons tussen oktober – maart en geniet van een verblijf in onze gezellige Loft, gratis gezond ontbijt, late check-out (14u) en onbeperkt glühwein! Gebruik de code ‘SNOWKU’ bij checkout.

Meer informatie

Our Lofts

Zoku Loft

Hij is slim, hij is aanpasbaar, en hij komt met alle benodigde woon- en werkfaciliteiten. Waar in de meeste hotelkamers en studio appartementen het bed het meest dominante meubelstuk is, staat bij Zoku de grote keukentafel centraal en is het slaapgedeelte weggewerkt. Deze kun je gebruiken om gemakkelijk vrienden aan uit te nodigen of om aan te werken met je collega’s. Jij beslist.

 • 24m²/258ft²
 • 1–2 Personen
 • King Size Bed

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Loft XL

Je raad het: hij is groter dan de Zoku Loft. De Loft XL kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden en komt met alle benodigde woon- en werkfaciliteiten. Met een 4-persoons keukentafel als middelpunt in plaats van een bed, en een set gymnastiek ringen die je zullen helpen wat calorieën te verbranden.

 • 30m²/323ft²
 • 1–2 Personen
 • King Size Bed

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Loft XXL

Met een extra aangrenzende slaapkamer, en een rolstoeltoegankelijke badkamer is deze nóg grotere Zoku Loft XXL de perfecte ruimte voor 3 mensen van hetzelfde huishouden om veilig te delen. Deze Loft komt met alle benodigde woon- en werkfaciliteiten, en twee 2-persoonsbedden.

 • 46m² / 495ft²
 • 1–3 Personen
 • 1 King Size Bed & 1 Double Bed

Give me the full lowdown Book Now

Wat andere over ons zeggen…

Booking.com

9.0 / 10

Tripadvisor

4.6 / 5

Facebook

4.9 / 5

Google

4.8 / 5

Odd Room Types

Zoku Room

Hoogwaardige essentials maken deze kamer klein maar effectief. Er is een tv om in bed films te kijken en je zal dol zijn op het comfortabele bed en de heerlijke douche.

 • 16m² / 172ft²
 • 1-2 Personen
 • Double Bed

Give me the full lowdown Book Now

Zoku Bootstrap

Onze meest eenvoudige optie: een privékamer met een stapelbed en een badkamer, perfect om even bij te komen tussen vergaderingen en het ontdekken van de stad Amsterdam.

 • 12m² / 129ft²
 • 1–2 Personen
 • 2 Single Beds

Give me the full lowdown Book Now

Book now
Stay at Zoku Amsterdam
04_-Entrance-Bike