STEDENTRIP IN AMSTERDAM

Ervaar Amsterdam als een echte local bij Zoku.

De eerste Zoku werd in mei 2016 geopend in het hart van het oostelijke grachtendistrict van Amsterdam. Een bestaand kantoorgebouw werd getransformeerd tot een levendige en inspirerende locatie. Zoku ligt aan de Weesperstraat, de weg die onderdeel is van de Amsterdamse Knowledge Mile, en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto. Ook ligt Zoku op slechts 3 minuten lopen van belangrijke knooppunten voor het openbaar vervoer (metro, tram en bus). Ons thuis is dicht bij alle belangrijke zakelijke en culturele gebieden binnen de stad en ligt vlak bij veel belangrijke onderwijsinstellingen, musea, winkels, restaurants ect.

Why zoku?

Verblijf in de prachtige grachtengordel in het centrum van Amsterdam.

stay & explore

Of je nu een weekendje weg bent, op vakantie wil of gewoon toe bent aan verandering van omgeving in je eigen stad; bij Zoku moet je zijn. Als hybride home-office met alles service van een hotel bieden wij een ontspannen plek om te wonen, te werken en te ontmoeten midden in de stad. Bij ons werkt dat. Dus waarom zou je niet hier werken? 

Blijf je 14+ nachten? Dan komt dit er nog bovenop!

Community dinner

Mix & mingle met alle bewoners van Zoku tijdens een (h)eerlijk Community Dinner. Je eerste diner krijg je van het huis! 

15% off eten & drinken

Ontvang tijdens je hele verblijf 15% korting op drankjes van de Kindred Spirits bar en de gerechten van ons Living Kitchen restaurant.

Bedrijfsregistratie

Schrijf jezelf of je bedrijf tegen een kleine vergoeding in op ons adres, zodat je je hier kunt vestigen en in totale comfort kunt werken. 

Evenementen uitnodigingen

Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met een kaartje, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”

Leven bij zoku

“Ik heb in honderden hotels over de hele wereld gelogeerd, waaronder enkele van de beste resorts, maar ik heb nog nooit zo’n ervaring gehad als bij Zoku. Vooral het personeel was mijn favoriet. Ik heb eerder geweldige service gehad, maar het heeft nog nooit (en ik bedoel nooit) zo authentiek en oprecht gevoeld als mijn ervaring hier. Er werken echt goede mensen die er niet alleen op gericht zijn om het je naar de zin te maken, maar die oprecht geïnteresseerd zijn in het voeren van gesprekken, je leren kennen, enz. Niets daarvan voelt nep aan. Van daaruit is het totale concept geweldig, vooral het kamerontwerp. Zeer esthetisch, en gebouwd om de nomadenwerker tegemoet te komen. Zeer comfortabel bed ook.” -Ardalan, Resident bij Zoku Amsterdam

Dit is Laura, onze Community Manager

“Werken op afstand brengt vaak veel uitdagingen met zich mee: je niet verbonden voelen met je team, zelf thuis werken op vreemde uren, en in het algemeen dat gevoel van verbondenheid missen. Door deze behoeften te begrijpen konden we een ruimte creëren waar je een band kunt opbouwen en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals, terwijl je je werk gedaan krijgt wanneer het jou het beste uitkomt – en dat alles in een inspirerende en bruisende ruimte.”

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé lofts tot social spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

kunnen wonen en werken. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal in de ruimte, waardoor de kamer aanvoelt als een thuis. Eten, werken of gewoon lekker lui rondhangen? We laten de keuze aan jou! 

ROOFTOP SOCIAL SPACES

De bruisende Kindred Spirits Bar, onze woonkamer, het Living Kitchen restaurant, de coworking spaces en onze daktuinen en terrassen zijn allemaal een verlengstuk van je Loft. Het open ontwerp van deze ruimtes maakt het makkelijker dan ooit om verbindingen te maken met onbekenden, terwijl je je mengt in een veelzijdige groep van professionals.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is:

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

meer bij zoku