ONZE DAKKAS

Ontdek ons dakterras in het hart van Amsterdam

Zoku werkt op een omgekeerde manier: met onze openbare ruimtes en receptie op de bovenste verdieping, en met privéverdiepingen met Lofts eronder. Door dit om te draaien van een traditioneel hotel kunnen we meer natuurlijk daglicht, groene daktuinen en een grote serre met geweldig uitzicht over Amsterdam inlassen. Het is een show-stopping entree die je niet wilt missen.

Zoals te zien in

“13 Amsterdamse dakterrassen waar je weer van de zon kunt genieten”

“10x the best rooftop terraces in the Netherlands”

“11 best rooftop bars in Amsterdam”

“8x de beste rooftopbars in Amsterdam”

“Beste rooftop bars in Amsterdam”

greenhouse

Beleef de seizoenen midden in de stad.  

Daktuin

Ons Living Kitchen restaurant volgt de seizoenen en gebruikt verse kruiden uit onze daktuin.

 

Ons Living Kitchen restaurant volgt de seizoenen en gebruikt verse kruiden uit onze daktuin.

Wat bloeit daar op dat dakterras? We groeien hier verschillende planten en kruiden, waaronder aardbeien, tijm, salie en kerrieplanten. Bovendien fungeren de mosdaken ook als isolatiemateriaal. Ze houden het gebouw te koelen, absorberen luchtvervuiling en vangen regenwater op. Jij kunt hier vooral lekker veel zon vangen.  

Noordelijk Terras

We brengen mensen graag samen met een goed gesprek en een prachtig uitzicht.  

Als de zon schijnt, neem dan een plekje aan onze lange gemeenschappelijke tafels die uitkijken over Amsterdam. Hadden we al gezegd dat je vanaf hier zelfs de Magere Brug kunt zien? Hongerige Amsterdammers en Zoku-bewoners kunnen op elk moment van de dag eten en drinken bestellen op ons terras. Geniet van ontbijt, brunch, lunch en diner – of gewoon van een drankje. De keuze is aan jou! Reserveren voor ons terras is niet mogelijk. Wandel gewoon binnen om te kijken of er een plekje is.  

Zuidelijk terras

Privé borrel met uitzicht? Dat kan hier!

Ons achterste terras is de perfecte plek om na een vergadering bij te praten met collega’s. Hij ligt vlak bij onze eventruimte en vergaderzalen. Zo verborgen aan de achterkant is dit terras privé, gezellig en zonnig – ideaal voor een avondje uit met uw team! Dit is het enige terras dat gehuurd kan worden voor privé evenementen. En het is de ultieme plek voor after-work drinks, feesten of private events with a view.

INDOOR ROOFTOP

In tegenstelling tot de stereotypen over rooftops, is ons rooftop niet alleen een zomerverblijf.

 

Onze overdekte rooftop is de ultieme winterontsnapping in het hart van de bruisende stad. Stel je voor dat je omringd wordt door tonnen ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht, waardoor elk moment een gezellige momentopname wordt. De sfeer is als een knusse trui, waardoor het de ideale plek is voor levendige chats, werken op afstand met uitzicht, of gewoon genieten van de unieke sfeer van de stadsjungle. Winter, ontmoet je gelijke hoog boven de straten van de stad!

de zonsondergang spreekt voor zich

FAQs

Onze dakterrassen zijn alleen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Kom gerust even langs om een plekje buiten te bemachtigen. Als je van tevoren wilt reserveren, kun je dat doen voor ons diner binnen.

Onze terrassen zijn altijd open voor onze bewoners en het publiek, maar we verhuren ons terras op het zuiden wel voor privé evenementen. Neem gewoon contact op via meetamsterdam@livezoku.com om de mogelijkheden te bespreken!

We zeggen altijd dat we “samen beter zijn”! Neem contact op met Laura, onze Community Manager, zodat we kunnen zien wat er mogelijk is. Ze is te vinden op laura@livezoku.com. Spreek elkaar snel!