Ontdek Onze Social Spaces

Een gevoel van samenhorigheid creëren, maar toch met het aanhouden van de huidige restricties, is waar het bij ons om draait. Ontdek een warme, vriendelijke en veilige plek waar je gemakkelijk tot rust kan komen en langdurige connecties kan maken.

Welkom

Nieuw bij Zoku? Kijk er niet gek van op als je bij de ingang niemand tegenkomt.

Neem gewoon de lift naar de 6e verdieping en baan je vervolgens een weg door ons Greenhouse en kom direct in de armen van onze gastvrije Sidekicks terecht. Wereldwijs maar met lokale wortels, onze Sidekicks dienen als jouw troubleshooter, persoonlijke assistent, goede buur en verbinder van alles wat de stad te bieden heeft. Ze helpen je om van A tot Z te komen– of je nou haast hebt of liever wilt slenteren. Ze helpen je ook bij het inchecken.

Aankomst & Check In

Bij Zoku geven we je graag opties. Zo hebben we de check in eenvoudig, veilig en gemakkelijk ingericht, zodat jij kan beslissen wat op dat moment voor jou het beste is.

Optie 1. Je kan inchecken op de 6e verdieping met een van onze Sidekicks. Zij zullen alles voor je regelen (op veilige afstand) en je voorzien met alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf te kunnen genieten.

Optie 2. Je kan inchecken op onze 6e verdieping bij de self-check-in kiosk. Onze Sidekicks zijn er nog steeds om je te verwelkomen, te controleren of je je goed voelt en om eventuele vragen te beantwoorden.

Verblijf je een tijdje bij ons? Onze Community Manager zou graag een Check-In Chat met je willen plannen om je beter te leren kennen en je alles te kunnen vertellen over hoe je het meeste uit je verblijf bij Zoku kunt halen. Tijdens dit gesprek word je ook al in contact gebracht met je buren en de rest van de Zoku community.

Kindred Spirits Bar

Geopend vanaf zonsopgang tot zonsondergang, serveert onze Kindreds Spirits bar versgemalen koffie, een regenboog aan theesmaken en een geestverruimende hoeveelheid alcoholische versnaperingen zijn allemaal te vinden in onze woonkamer.

Overdag is dit de plek voor een kopje koffie en een werkpauze. S’ avonds heerst er een intieme sfeer waar brood, kaas en wijn worden gedeeld met anderen in de Living Room. Aan het eind van de dag kan je hier ontspannen samen met de rest van de community.

EXPLORE

Living Room

Onze gezellige woonkamer. Hier kunnen hersens gevuld worden en tegelijkertijd ook geleegd worden.

Verruim er je geest of maak je hoofd juist leeg. Het hangt ervan af waar je op dat moment trek. In hebt. Onze woonkamer heeft alle comfort van thuis en Zoku’s medebewoners zullen zelfs een vervanging kunnen zijn van sommige mensen die je thuis mist. We hebben er hard aan gewerkt om deze woonkamer om te toveren tot een verlenging van jouw loft. Met alle gezellige aspecten van thuis, zoals hoekjes met comfortabele banken en openhaarden, en een bibliotheek met inspirerende literatuur (zoals het laatste nieuws in Tech of je favoriete verhaaltje voor het slapengaan), zal je meer dan genoeg dingen vinden om je in de Living Room te kunnen vermaken.

Living Kitchen Restaurant

Bij Zoku hebben we een sterke behoefte aan eenvoud.

Onze wereldse Living Kitchen is precies dat: simpel en eerlijk. Zowel Zoku’s bewoners als de lokale bevolking kunnen genieten van ons restaurant op de 6e verdieping – inclusief prachtig uitzicht over de stad. Onze Living Kitchen is elke dag geopend voor diner, en van maandag tot vrijdag voor ontbijt & lunch en voor brunch op zaterdag en zondag.

EXPLORE

Coworking Spaces

Jouw nieuwe thuisbasis komt met een office-away-from-the-office.

Met lichte, open ruimtes en een levendige community van gelijkgestemde lokale en internationale professionals zijn onze co-working ruimtes ideaal voor alles, van het schrijven aan vuistdikke rapporten tot het leiden van creatieve brainstormsessies. Voor onze WorkZoku members hebben we onze Event Space speciaal gereserveerd, zodat je in je eigen veilige ruimte terug kan komen. We hebben het extra gezellig gemaakt, zodat er altijd 1,5 meter ruimte is om “samen met anderen” te werken.

Green Spaces

Bij Zoku heb je de mogelijkheid alle seizoenen in een stedelijke atmosfeer te beleven.

Zoku is groen. Van binnen en van buiten. We zijn best trots op onze mooie planten, overal in Zoku – ook in de Lofts. Maar vooral onze daktuinen zijn te gek (dat uitzicht!). Er staat zelfs een groenten- en kruidenbedje die ook in onze keuken worden gebruikt.

Other Useful Spaces

Explore Zoku Amsterdam
03. Entrance