Explore our Social Spaces

Dat gevoel van erbij horen creëren is wat wij het beste doen

Bovenaan onze to-do list staat elke dag verbindingen creëren tussen mensen. In Zoku hangt een warme en vriendelijk sfeer waarin je makkelijk kunt aarden en duurzame contacten legt.  

WELKOM

Ben je nieuw bij Zoku? Hier voel je je binnen no-time een regular. 

Bij Zoku besloten we dingen eens om te draaien: onze check-in en shared spaces vind je op de bovenste verdieping in plaats van op de begane grond. Waardoor jij, wij en zoveel mogelijk anderen genieten van al het natuurlijke daglicht dat binnenvalt, het duizelingwekkende uitzicht en de groene dakterrassen op onze rooftop. Of je nu een Zoku-bewoner, bezoeker of buur bent, we kunnen niet wachten om je te verwelkomen. Pak de lift naar onze 6e verdieping en ontdek Zoku. Tip: BYOS (Bring Your Own Sunglasses).  

Entree & CHECK-IN

Zoef omhoog naar de 6e verdieping en stap in onze serre.   

Ben jij een onafhankelijk type? Check in bij een van onze self-service kiosken. Liever een gezellig praatje? Meld je dan bij een van onze Sidekicks. Zij helpen je op weg en brengen je van A tot Z – zelfs als het Z3 is. Wees vooral niet verlegen. Deel wat je uit je reis wil halen en ze geven je alle lokale tips om dat te doen. Er is hier goed advies in overvloed.  

Blijft je meer dan 2 weken? Onze lokale Community Manager zal dan een Check-In Chat met je inplannen zodra je aankomt. Die geeft je het volledige overzicht van wat er mogelijk is bij Zoku en stelt je voor aan je mede-communityleden. Eenzaamheid staat hier niet op de (reis)planning.  

De Woonkamer

Onze gezellige woonkamer heeft alle gemakken van thuis, maar hier hoef jij nooit te stofzuigen. Win-win, toch?

Schop je schoenen uit, pak je favoriete boek en kruip in een van onze knusse nisjes. Er is hier genoeg dat je zal inspireren om dat te doen. Van de knisperende open haarden tot bordspellen die de strijd aanwakkeren. Stap hier lekker uit je comfortzone om je juist nog comfortabeler te voelen.   Heimwee? De bewoners van Zoku die elke dag in deze ruimte samenkomen, kunnen misschien dat plekje van vrienden en familie tijdelijk innemen. Maak gewoon eens een praatje. Wij raden iedereen van onze gasten dat namelijk aan. Je weet nooit wie je ontmoet.

CO-WORKING RUIMTES

Je nieuwe thuisbasis komt met inspirerende werkkamers en dito uitzichten.

Door de lichte, open ruimtes en de levendige community van gelijkgestemde internationale professionals zijn onze co-working spaces ideaal om werk te verzetten – wat dat dan ook mag zijn: een lijvig rapport uitwerken of een creatieve brainstormsessie organiseren. Zoek gewoon een inspirerende plek op onze rooftop en klap die laptop open. De tijd vliegt hier voorbij.   

Onze Community Manager organiseert elke dag een ‘Fika’ koffiepauze om lokale leden en internationale gasten samen te brengen. Het is het moment om een lekkere cafeïneboost te krijgen, je netwerk uit te breiden en verhalen uit te wisselen.  

The Living Kitchen

Bij Zoku houden we van eenvoud.   

Onze internationale Living Kitchen brengt precies dat: eenvoudig, eerlijk en lekker eten. En goed eten smaakt nog iets beter als je het deelt met goed gezelschap. Kom het proeven in ons rooftoprestaurant waar verhalen en gerechten worden uitgewisseld aan lange gemeenschappelijke tafels. Ons restaurant is dagelijks geopend voor zowel Zoku-bewoners als buurtbewoners voor ontbijt, lunch, brunch en diner.  

Kindred Spirits bar

Onze rooftopbar serveert drankjes met de beste uitzichten over de stad.   

Overdag kun je hier terecht voor een kopje koffie en een korte van je scherm. ‘s Avonds maken we het knusser. Grote kans dat er brood, kaas en wijn op tafel verschijnt om met collega’s of vrienden te delen.  Trakteer jezelf op een heerlijke G&T of tap zelf een lokaal biertje. Wat de gelegenheid ook mag zijn, we hebben genoeg om mee te proosten. In de zomer wordt het lastig om niet stapelverliefd op ons dakterras te worden. Hier blijf je gegarandeerd hangen voor nog een laatste drankje.  

DAKTERASSEN

Beleef de seizoenen midden in de stad.  

Zoku kleurt groen. Zowel binnen als buiten. We zijn trots op onze grote collectie binnenplanten. Maar onze dakterrassen bloeien het allergroenst. Dit uitzicht! Kijk eens goed naar de serre en de daktuin als je aankomt. Je kunt er relaxen in een comfortabele hangmat en naar de skyline van Amsterdam turen. 

OVERIGE RUIMTES

Opfrissen bij aankomst

Als je je wil opfrissen voordat je de stad ingaat of de reis even van je af wil spoelen, dan duik je vlug onze kleedkamer in. In deze brandschone privéruimte kun je douchen, je omkleden of alleen een snelle make-up check doen. Zelfs als je Loft nog niet helemaal klaar is, ben jij dat wel 

Was je kleren in jouw tijd

Wordt het tijd om een wasje draaien? We snappen je. En je zal snel weer fris ruiken. Onze volledige wasserette is ook uitgerust met een strijkplank en stapels tijdschriften om dit karwei net wat aangenamer te maken. Vraag een Sidekick om wasmunten 

Je spullen zijn veilig bij ons

Kom je vroeg aan of wil je na het uitchecken de stad nog even in? Berg je bagage en persoonlijke bezittingen op in onze Locker Room. Psssst… Wist je dat elke Loft XL ook een aparte opslagruimte heeft die toegankelijk is vanuit de gang? Opgeruimd staat netjes. En de opslagmogelijkheden zijn eindeloos!  

Extra benodigdheden. En meer!

Bezoek de Pantry op de verdieping van je Loft als je iets nodig hebt tijdens je verblijf, zoals schoonmaakmiddelen, verse lakens, keukengerei, koffiepads, reservewijnglazen, noem maar op!

Onze 24/7 grab-and-go winkel

Voor degenen onder ons die trek hebben in een nachtsnack of een reisadapter willen lenen; dit is de plek waar je moet zijn! Wat je koopt neem je mee naar huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon iets te lenen. We vertrouwen erop dat je het terugbrengt als je het niet meer nodig hebt.  

Al het gereedschap om je werk gedaan te krijgen

Heb je een schaar nodig of wat Post-Its voor tijdens de brainstormen? Pak wat je nodig hebt van onze Workshop Wall en ga aan de slag! Als je de vergadering leidt, kun je hier ook terecht voor een kop koffie of thee en een snelle snack. 

Kun je een lente van een lentissimi arpeggio onderscheiden?

Dan is dit je plek! Sluit je aan bij Zoku’s huisband of trek gewoon een instrument van de muur en jam erop los. Wie weet haakt er iemand aan!

Rest, relax, repeat

Laat ons je helpen te ontspannen na een dag hard werken met een relaxte massage, verzorgd door een gepassioneerd team van specialisten van onze partner The Massage Ambulance. Je kunt hier je behandeling boeken. 

ONZE ROOFTOP in één oogopslag

Stel je voor: tonnen natuurlijk daglicht, groene daktuinen en een grote serre met prachtig uitzicht over Amsterdam.