Ontdek Onze Social Spaces

Een gevoel van samenhorigheid creëren, maar toch met het aanhouden van de huidige restricties, is waar het bij ons om draait. Ontdek een warme, vriendelijke en veilige plek waar je gemakkelijk tot rust kan komen en langdurige connecties kan maken.

Welkom

Nieuw bij Zoku? Kijk er niet gek van op als je bij de ingang niemand tegenkomt.

Neem gewoon de lift naar de 6e verdieping en baan je vervolgens een weg door ons Greenhouse en kom direct in de armen van onze gastvrije Sidekicks terecht. Wereldwijs maar met lokale wortels, onze Sidekicks dienen als jouw troubleshooter, persoonlijke assistent, goede buur en verbinder van alles wat de stad te bieden heeft. Ze helpen je om van A tot Z te komen– of je nou haast hebt of liever wilt slenteren. Ze helpen je ook bij het inchecken.

Aankomst & Check In

Bij Zoku geven we je graag opties. Zo hebben we de check in eenvoudig, veilig en gemakkelijk ingericht, zodat jij kan beslissen wat op dat moment voor jou het beste is.

Optie 1. Je kan inchecken op de 6e verdieping met een van onze Sidekicks. Zij zullen alles voor je regelen (op veilige afstand) en je voorzien met alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf te kunnen genieten.

Optie 2. Je kan inchecken op onze 6e verdieping bij de self-check-in kiosk. Onze Sidekicks zijn er nog steeds om je te verwelkomen, te controleren of je je goed voelt en om eventuele vragen te beantwoorden.

Verblijf je een tijdje bij ons? Onze Community Manager zou graag een Check-In Chat met je willen plannen om je beter te leren kennen en je alles te kunnen vertellen over hoe je het meeste uit je verblijf bij Zoku kunt halen. Tijdens dit gesprek word je ook al in contact gebracht met je buren en de rest van de Zoku community.

Kindred Spirits Bar

Geopend vanaf zonsopgang tot zonsondergang, serveert onze Kindreds Spirits bar versgemalen koffie, een regenboog aan theesmaken en een geestverruimende hoeveelheid alcoholische versnaperingen zijn allemaal te vinden in onze woonkamer.

Overdag is dit de plek voor een kopje koffie en een werkpauze. S’ avonds heerst er een intieme sfeer waar brood, kaas en wijn worden gedeeld met anderen in de Living Room. Aan het eind van de dag kan je hier ontspannen samen met de rest van de community.

EXPLORE

Living Room

Onze gezellige woonkamer. Hier kunnen hersens gevuld worden en tegelijkertijd ook geleegd worden.

Verruim er je geest of maak je hoofd juist leeg. Het hangt ervan af waar je op dat moment trek. In hebt. Onze woonkamer heeft alle comfort van thuis en Zoku’s medebewoners zullen zelfs een vervanging kunnen zijn van sommige mensen die je thuis mist. We hebben er hard aan gewerkt om deze woonkamer om te toveren tot een verlenging van jouw loft. Met alle gezellige aspecten van thuis, zoals hoekjes met comfortabele banken en openhaarden, en een bibliotheek met inspirerende literatuur (zoals het laatste nieuws in Tech of je favoriete verhaaltje voor het slapengaan), zal je meer dan genoeg dingen vinden om je in de Living Room te kunnen vermaken.

Living Kitchen Restaurant

Bij Zoku hebben we een sterke behoefte aan eenvoud.

Onze wereldse Living Kitchen is precies dat: simpel en eerlijk. Zowel Zoku’s bewoners als de lokale bevolking kunnen genieten van ons restaurant op de 6e verdieping – inclusief prachtig uitzicht over de stad. Onze Living Kitchen is elke dag geopend voor diner, en van maandag tot vrijdag voor ontbijt & lunch en voor brunch op zaterdag en zondag.

EXPLORE

Coworking Spaces

Jouw nieuwe thuisbasis komt met een office-away-from-the-office.

Met lichte, open ruimtes en een levendige community van gelijkgestemde lokale en internationale professionals zijn onze co-working ruimtes ideaal voor alles, van het schrijven aan vuistdikke rapporten tot het leiden van creatieve brainstormsessies. Voor onze WorkZoku members hebben we onze Event Space speciaal gereserveerd, zodat je in je eigen veilige ruimte terug kan komen. We hebben het extra gezellig gemaakt, zodat er altijd 1,5 meter ruimte is om “samen met anderen” te werken.

Green Spaces

Bij Zoku heb je de mogelijkheid alle seizoenen in een stedelijke atmosfeer te beleven.

Zoku is groen. Van binnen en van buiten. We zijn best trots op onze mooie planten, overal in Zoku – ook in de Lofts. Maar vooral onze daktuinen zijn te gek (dat uitzicht!). Er staat zelfs een groenten- en kruidenbedje die ook in onze keuken worden gebruikt.

Keeping You Safe

Better Together, still safer than ever.

Onze Social Spaces zijn alle gemeenschappelijke ruimtes, zoals onze Woonkamer en Living Kitchen, op onze 6e verdieping. Om de fysieke afstand te respecteren, hebben we de Social Spaces zo ingericht dat iedereen 1,5 meter van elkaar staat.  Bij aankomst op de 6e verdieping word je begroet door een van onze Sidekicks die je verder zal helpen. Wacht a.u.b. op de aangewezen wachtplaatsen in de Greenhouse voordat je gaat zitten, zodat we een paar vragen over jouw gezondheid kunnen stellen aan jou (die verplicht zijn door de overheid) en jouw reservering kunnen controleren.

Other Useful Spaces

06.-Gameroom

Game room

Een filmcollectie die tot in het oneindige - en verder - gaat in onze TV/gamekamer. Of stel je voor dat je Magnus Carlsen bent op een van onze schaakborden of ga nostalgisch met Mario Kart. Deze ruimte wordt grondig schoongemaakt na elk gebruik.

cross

Game room

11-zoku-living-area

Music Corner

Kan je een lente onderscheiden van een lentissimi arpeggio? Perfect. Sluit je aan bij Zoku's huisband, of haal gewoon een instrument van de muur en jam er op los. Als je dat doet, zorg er dan voor dat je je instrument voor en na gebruik desinfecteert. Onze Sidekicks kunnen je hierbij helpen!

cross

Music Corner

12-zoku-living-area

(Almost) Everything Store

Onze grab-en-go winkel blijft 24 uur per dag en 7 dagen per week open voor een midnight snack het lenen van een of een reisadapter. We hebben ook hygiënische veiligheidskits op voorraad met een gezichtsmasker, handschoenen en desinfecterende gel. Heb je iets geleend? Breng het na gebruik terug naar een van onze Sidekicks, zodat het weer gedesinfecteerd kan worden voor de volgende gebruiker.

cross

(Almost) Everything Store

christin-hume-505815-unsplash-scaled

Treatment Room

Laat jezelf verwennen na een dag hard werken door een heerlijke massage, verzorgd door ons gepassioneerde team van specialisten van onze partner, de Massage Ambulance.

Lees meer

cross

Treatment Room

Changing-Room

Changing Room

Ben je net iets te vroeg om bij ons in te checken, maar heb je wel zin in een frisse douche? Maak dan gebruik van onze Changing Room en fris je op voordat je de stad ingaat of als je de lange reis simpelweg van je af wil wassen. De Changing Room is een veilige en schone plek om te douchen, om te kleden of om je make up bij te werken als je loft nog niet klaar is.

cross

Changing Room

Launderette

Launderette

Zin om je eigen was te doen? Wees gerust: in onze professionele wasserette vind je stapels tijdschriften om deze klus wat aangenamer te maken. De eerste wasbeurt na jouw reis is op onze kosten. Vraag een Sidekick voor jouw gratis wasmunten. De wasserette is te vinden op verdieping -1. Net als de andere gemeenschappelijke ruimtes, mogen er maximum 2 personen tegelijk in deze ruimte staan.

cross

Launderette

Lockerroom

Locker Room

Elke Loft XL is voorzien van een aparte opbergruimte die van buiten je Loft toegankelijk is. Er zijn ook ruimte lockers beschikbaar voor onze residents. Dit is gratis op dag van aankomst en dag van vertrek. Wil je langer gebruik maken van deze locker, laat het een van onze Sidekicks weten en zij helpen je verder.

cross

Locker Room

Zoku-Parking

Parking

Kom je met de auto? Onze parkeerplaats bevindt zich direct achter ons gebouw in de Nieuwe Kerkstraat, en heeft een plekje voor jou beschikbaar voor €32,50 per dag. Er is ook een elektrisch oplaadpunt voor twee auto's.

cross

Parking

Pantry

Pantry

Heb je nog wat extra (schoonmaak) benodigdheden nodig? Bezoek dan de Pantry op jouw verdieping. Pantries zijn voorzien van schoonmaakmiddelen, nieuwe lakens, keukengerei en zelfs extra wijnglazen. Alle artikelen worden grondig gereinigd voordat ze in de voorraadkast worden opgeborgen. Heb je iets geleend? Bewaar het alsjeblieft in je Loft. Zodra je uitcheckt, zal ons housekeeping team de spullen desinfecteren.

cross

Pantry

Explore Zoku Amsterdam
03. Entrance