Cowork bij Zoku

Word lid van een coworking space op een van de coolste daken van Amsterdam.

De co-working spaces en vergaderruimtes van Zoku Amsterdam zijn ontworpen om mensen te verbinden, ideeën aan te wakkeren en de productiviteit flink op te schroeven. En het schijnt te helpen dat deze ruimtes overspoeld worden door natuurlijk licht en een pijnlijk mooi uitzicht hebben over de stad.

We waren in

Rooftop Coworking Ruimte

Maak deel uit van een coworkinggemeenschap waar iedereen je naam kent.

Coworking Dagpas

Wil je je werk op afstand eens wat anders aanpakken? Wij hebben alles voor je! Onze gezamenlijke werkplekken geven je een geïnspireerd, creatief en productief gevoel. Dit is inbegrepen:

Klaar om een coworking VIP te zijn zonder de bank te breken? Pak onze Day Pass Treat Card om tot vijf bezoeken vrij te spelen en €30 te besparen!

Dagpas: 1 Bezoek

€39 incl. btw

Dagpas Kaart: 5 Bezoeken €165 incl. btw (Bespaar 15%)

Wil je een dagpas of 5x kaart? Verkrijgbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Ga naar de 6e verdieping en koop er een als je aankomt. Tot snel!

WorkZoku Coworking lidmaatschap

Krijg onbeperkte toegang tot de gedeelde coworkingruimte op ons dak, terwijl je netwerkt met een diverse groep gelijkgestemde professionals. Dit is wat inbegrepen is voor een maandelijks bedrag:

Onbeperkt maandelijks lidmaatschap: €200 excl. bw.

Zoku (Text)

Andere coworking ruimtes

Inclusieve coworkinggemeenschap

Vergeet exclusieve gemeenschappen. We zijn er trots op dat we een inclusieve en vriendelijke gemeenschap creëren voor zowel inwoners als bewoners.

Ruimtes op het dak 24 uur geopend

Laat je inspireren in verschillende tijdzones. Cowork tussen gezellige werkcabines, lange gemeenschappelijke tafels en comfortabele banken – op elk moment van de dag.

Lekkere en gezonde lunch in buffetvorm

Ons Living Kitchen lunchbuffet is even gezond als heerlijk. Geniet van een dagelijks wisselend menu met vegetarische en veganistische opties.

Dagelijkse "Fika" sociale koffiepauze

Doe mee aan ons dagelijkse Fika-ritueel om 15:30, waar je je kunt mengen onder andere collega’s onder het genot van gratis koffie en zoete lekkernijen.

Community Manager op locatie

Laura, onze Community Manager ter plekke, houdt dagelijks Fika en is in de buurt om je met alles te helpen of een gezellig praatje te maken. Voel je vrij om hallo te zeggen!

Bedrijfsregistratie

Ben je een kleine ondernemer of freelancer en op zoek naar een eenvoudige manier om je bedrijf te registreren? Wij hebben je!

Een bedrijfsadres krijgen

Met een maandabonnement kun je je bedrijfsadres instellen op Weesperstraat 105 en een KvK-nummer krijgen bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Dit is inbegrepen:

Maandelijkse bedrijfsregistratie: €100 excl. btw.

"Dit zijn de plaatsen waar je kunt flexwerken tussen de fabrieken"

"De 10 beste werkplekken voor nieuwe inspiratie"

"Dit zijn de mooiste werkplekken van Amsterdam. Van flexibele werkplekken tot vergaderruimtes en alles daartussenin."

"Volledige focus maar ook een goede sfeer? Dit zijn de beste plekken voor flexibel werken"

"De beste flexwerkplekken en co-working plekken van Amsterdam"

"Leukste werkplekken in Amsterdam"

"12 van de beste coworking spaces in Amsterdam"

Privé werkruimte

Je privéwerkplek is nu een stuk inspirerender.

Breng een dag door op een MeetingLoft

Ontvlucht de drukte van ons dak en bundel je krachten met collega’s in je eigen privéwerkruimte. Het heeft alles wat je nodig hebt om samen te werken in een inspirerende omgeving.

8 uur met 4 personen: Vanaf €110 p.p. incl. btw

Wil je met meer mensen vergaderen? Bekijk hier onze andere vergaderopties voor maximaal 175 personen.

“Op afstand werken brengt vaak veel uitdagingen met zich mee: je niet verbonden voelen met je team, thuis werken op vreemde uren en in het algemeen het gevoel van verbondenheid missen. Door deze behoeften te begrijpen, konden we een ruimte creëren waar je een band kunt smeden en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals, terwijl je je werk kunt doen wanneer het jou het beste uitkomt – en dat alles in een inspirerende en bruisende ruimte.”

DAG UIT HET LEVEN

FAQs

Ja, dat kan! Onze Coworking Dagpas kost €39 voor een hele dag toegang tot de werkplek op het dak, een gezonde lunch en een gratis kopje thee of koffie. Als je vaker langs wilt komen, maar je niet wilt verbinden aan ons onbeperkte lidmaatschap, raden we je aan onze Day Pass Treat Card te kopen voor €165 incl. btw. Je kunt maximaal vijf keer langskomen en €30 besparen!

Nee, onze coworkingdagpassen zijn alleen ter plekke te koop, dus ga naar het dak van onze 6e verdieping voor een dagpas of traktatiekaart met een van onze Sidekicks. Maar er is meer! Als je de beschikbaarheid wilt controleren voordat je aankomt, kun je ons bellen op +31 20 811 28 11.

Ons WorkZoku onbeperkt coworking lidmaatschap kost €200 excl. btw. per maand. Als je van plan bent minder dan 5 dagen per maand gebruik te maken van onze coworkingruimte, kun je ook een 5x Coworking Card kopen voor €165 excl. btw.

Onze coworkingleden hebben onbeperkte toegang tot onze rooftop die 24/7 open is, evenals de volgende extraatjes:

  • Besloten WhatsApp-groep: Krijg toegang tot een besloten WhatsApp-groep waar je kunt chatten met onze Community Manager en andere leden.
  • Driemaandelijkse ledendiners: Doe mee aan ons driemaandelijks ledendiner waar je je kunt mengen onder andere medewerkers. Het is een geweldige manier om contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.
  • Uitnodigingen voor evenementen: Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met tickets, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.
  • 15% korting op verblijven: Geniet van een speciale korting van 15% bij het boeken van een verblijf op een Zoku-locatie naar keuze.
  • 15% korting op vergaderruimtes: Als je met anderen wilt vergaderen, krijg je korting op al onze vergaderruimtes en grote evenementenruimtes.
  • 15% korting op eten en drinken: Gedurende je hele verblijf bij ons krijg je 15% korting op alle drankjes van onze Kindred Spirits bar op het dak.
  • Prioriteit bedrijfsregistratie: Mogelijkheid om jezelf of je bedrijf te registreren op ons fysieke adres.
  • Dagelijks “Fika” Ritueel: Neem deel aan onze dagelijkse “fika” sociale koffiepauze voor een gratis koffie, thee of zoete traktatie bij ons.
  • 24/7 toegang tot het dak: 24/7 toegang tot onze sociale ruimten op het dak, waaronder een gedeelde werkruimte en loungeruimte.

Bovendien kun je hier netwerken met gelijkgestemde professionals, allemaal met uitzicht. Dus waar wacht je nog op?

Nee, dat hoeft niet! Je kunt bij ons een bedrijfsregistratieabonnement aanvragen voor €100 per maand zonder lid te zijn van een coworking.

Omdat we een restaurant op het terrein hebben, is dit helaas niet mogelijk. Onze Dagpas is inclusief lunch voor €39 en onze WorkZoku maandleden krijgen elke dag 15% korting op de lunch.

We hebben geen privé telefooncellen, maar je zou in al onze ruimtes een rustig plekje moeten kunnen vinden om een telefoontje aan te nemen. Als je een vergaderruimte wilt huren voor een privé werksessie, kun je de beschikbaarheid controleren met een van onze Sidekicks.

Ja, huisdieren zijn welkom! We hopen dat je huisdier enthousiast is om contact te maken met andere mensen en zijn eigen deken heeft als hij op onze banken wil zitten.

Ongeacht of je een Dagpas of een WorkZoku Maandlidmaatschap hebt, vragen we je vriendelijk om een extra Dagpas aan te schaffen voor iedereen die de hele dag bij je komt koeioneren. Als je een afspraak hebt met iemand voor een uur of twee, dan is een extra pas niet nodig.

Absoluut! Onze coworking spaces zijn 24 uur per dag voor je geopend. Houd er rekening mee dat we ’s avonds vaak evenementen organiseren in onze coworking spaces en dat er elke vrijdagavond livemuziek is, dus de ruimtes zullen een beetje luider zijn dan normaal tijdens niet-kantooruren.