REIS MOEITELOOS NAAR ZOKU

Maak je geen zorgen! We zorgen ervoor dat je niet verdwaalt.

Zoku Amsterdam ligt in het hart van Amsterdam, op 3 minuten lopen van de historische grachtengordel. In slechts 5 minuten ben je met het openbaar vervoer op het Centraal Station, dat slechts 1 mijl van ons verwijderd is. Met andere woorden, we zitten op een geweldige locatie! We raden je aan de prachtige grachtengordel te voet (of met de Zoku-fiets) te verkennen om het adembenemende uitzicht om je heen het beste in je op te nemen. En niet te vergeten: je kunt de beroemde Magere Brug bewonderen vanaf ons eigen dak!

ROUTEBESCHRIJVING IN EEN OOGOPSLAG

Openbaar vervoer: Gebruik de 9292 app om gemakkelijk door het openbaar vervoer in Nederland te navigeren. Maar hier vind je verwachte reistijd vast onder elkaar: 

Met de auto

Ons eigen parkeerterrein ligt direct achter het gebouw aan de Nieuwe Kerkstraat 104. De parkeerplaats heeft 21 plaatsen en beschikt over een elektrische laadpaal. Je kunt voor aankomst een plek reserveren voor €35 per dag. Download hieronder de VICKY-app om in stijl (met een gegarandeerde plek) aan te komen rijden. 

KOM JE MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Schiphol 

Koop een treinkaartje op de luchthaven en neem een van de treinen richting Amsterdam Zuid Station. Eenmaal aangekomen op Station Zuid neem je Metro 51 (richting Centraal Station) en stap je uit bij halte Weesperplein. Loop door de Weesperstraat totdat je Zoku aan je rechterhand ziet. Dat zou je lopend slechts 4 minuten moeten kosten. 

Vanaf Amsterdam Centraal Station 

Koop een metrokaartje en neem een van de volgende lijnen: 53 (richting Gaasperplas), 54 (richting Gein), of 51 (richting Isolatorweg). Stap uit bij halte Weesperplein. Loop door de Weesperstraat totdat je Zoku aan je rechterhand ziet. Dat zou je lopend slechts 4 minuten moeten kosten. 

ONZE BUURT

Zoku ligt op loopafstand van het centrum. Je kunt dus perfect de prachtige grachtengordel verkennen en de beroemde Magere Brug bewonderen je zelfs vanaf ons eigen dak. Met slechts 1 km wandelen, sta je in het Oosterpark, de plek om even tussen het groen tot rust te komen voor je volgende loopje. In de omliggende Plantagebuurt zitten ontelbaar veel gezellige cafés en restaurants. Wil je meer weten? Op de kaart hieronder vind je wat van onze favoriete hotspots en activiteiten! 

ONZE FAVORIETE HOTSPOTS

FAQs

Ons parkeerterrein bevindt zich aan de achterkant van ons gebouw aan de Nieuwe Kerkstraat 104. Je kunt de parkeerplaats ook vinden op Google, mocht je een gemakkelijke routebeschrijving willen hebben. Als je een parkeerplaats hebt gereserveerd via de Vicky-app, kun je daar ook een kaart vinden die je naar het terrein leidt.

Zeker! Zoku ligt aan de oostkant van het centrum. We bevinden ons in de prachtige grachtengordel, op slechts 3 minuten lopen van het openbaar vervoer (metro, tram en bus) en op loopafstand van grote universiteiten, culturele bezienswaardigheden, winkels en uitgaansgelegenheden. Je kunt de beroemde Magere Brug zelfs zien vanaf ons dak!

Of je nu met de auto, het vliegtuig, de fiets of de trein komt, hierboven vind je gedetailleerde instructies over hoe je ons kunt bereiken! Als je nog steeds vragen hebt, bel ons dan op +31 (0) 20 811 2811. Ons team helpt je graag om gemakkelijk bij Zoku Amsterdam te komen.