ZAKENREIS IN AMSTERDAM

Verblijf in de prachtige grachtengordel in het centrum van Amsterdam.

Traditionele hotels en serviceflats kunnen behoorlijk eenzaam zijn, vaak als niets meer dan onderdak en een bed. In plaats van meer van hetzelfde te creëren, had de horecawereld wanhopig behoefte aan een slimmere oplossing: een plek waar een zakelijke/woonomgeving als thuis kan voelen en zich kan aanpassen aan persoonlijke behoeften, in plaats van andersom. Met professionele diensten, veel plezier en een sociale structuur werd Zoku gecreëerd om zakenreizigers niet alleen een veilig thuis te bieden, maar ook inspiratie en een sociaal leven.

Waarom Zoku?

Zakenreizen hoeven niet eenzaam te zijn.

WAAR WERKTIJD EN VRIJE TIJD SAMENKOMEN

Zakenreizen kunnen vaak eenzaam en een tikje inspiratieloos zijn. Zoku is de perfecte plek om snel onderdeel te worden van de lokale scene en zo gelijkgestemden te ontmoeten. Door de slim ingerichte privélofts met social spaces op de rooftop te combineren, creëert Zoku een one-stop-shop waar je kunt werken, slapen, leven en ontmoeten. And this is in it for you:

Blijf je 14+ nachten? Dan komt dit er nog bovenop!

Community dinner

Mix & mingle met alle bewoners van Zoku tijdens een (h)eerlijk Community Dinner. Je eerste diner krijg je van het huis! 

15% off eten & drinken

Ontvang tijdens je hele verblijf 15% korting op drankjes van de Kindred Spirits bar en de gerechten van ons Living Kitchen restaurant.

Bedrijfsregistratie

Schrijf jezelf of je bedrijf tegen een kleine vergoeding in op ons adres, zodat je je hier kunt vestigen en in totale comfort kunt werken. 

Evenement uitnodigingen

Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met een kaartje, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”.

LIFE AT ZOKU

“Wat een prachtige plek! Ik was er op zakenreis met mijn collega’s en de hele ervaring was gewoon heerlijk (we huurden twee dagen een vergaderzaal af). Een hele gave locatie in het centrum van Amsterdam. Super aardige mensen, een buitengewone service, heerlijk eten en een super positieve, open-minded vibe all over the place. Ik kom zeker terug. Bedankt.”

-Julius, Resident bij Zoku Amsterdam

Wij zijn een trotse B Corp

In 2018 ontving Zoku Amsterdam de B Corp certificering, waarmee we het eerste B Corp gecertificeerde horecabedrijf in Nederland zijn. Gecertificeerde B Corporations zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en juridische verantwoording om winst en doel in evenwicht te brengen.

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé Lofts tot Social Spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

Het is slim. Het is privé. Het is aanpasbaar. En het is voorzien van alle noodzakelijke woon- en bedrijfsfaciliteiten. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal. Zo kun je genieten van een open ruimte in een kamer die aanvoelt als thuis. Dineren, werken of gewoon rondhangen – de keuze is aan jou.

ROOFTOP SOCIAL SPACES

Onze Social Spaces bieden een warm welkom, met onze bruisende Kindred Spirits Bar, Living Room, Living Kitchen restaurant, coworking spaces, groene ruimtes en veel terrassen voor bewoners om van te genieten als verlengstuk van hun Lofts. Het open ontwerp van deze ruimtes richt zich op het creëren van moeiteloze verbindingen, terwijl je je mengt met een veelzijdige groep professionals.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is:

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

Meer bij zoku