Speciale Aanbiedingen

Bekijk de nieuwste en leukste aanbiedingen bij Zoku Amsterdam.

LIMITED TIME OFFERS

Snowku Onbeperkt Warme Chocolademelk

Zei iemand nou onbeperkt warme chocolade? Verblijf tot april bij ons in Zoku Amsterdam om je ziel (en maag) te verwarmen met een winterse aanbieding!

int(13073)

string(1) "4"

Ice Ice Baby Zomerpakket

Stop, collaborate and listen! Verblijf bij ons in Amsterdam van april – september en geniet van een exclusief zomers uitje. Geloof ons niet op ons woord, maar dat van Vanille Ice.

int(13072)

string(1) "4"

Paasvakantie Pakket

Je hoeft dit jaar niet op een speurtocht te gaan! Wij laten deze aanbieding gewoon voor jou oppoppen met de komst van het eerste lentegroen. Verblijf tussen 1-18 april in Zoku om er een speciale paasvakantie van te maken.

int(13071)

string(1) "4"

BLIJVENDE AANBIEDINGEN

REMOTE WERKEN PAKKET

Hallo digital nomads! Blijf productief, leg nieuwe contacten en word deel van de stad. En dat allemaal terwijl je leeft en werkt in een omgeving die er compleet op ingericht is om jou alles uit iedere dag te laten halen. 

int(13079)

string(1) "5"

Two Day Work Away Pakket

Wie durft nog te beweren dan business en pleasure niet samengaan? Work hard and play hard met deze aanbieding die perfect past bij razendsnelle werkreizen. 

int(13078)

string(1) "5"

15%
korting

Pssst... Zoals geld besparen?

We weten dat je dat doet! Onthoud dat je altijd de best mogelijke prijs krijgt als je rechtstreeks boekt. Als je ooit ergens anders een lager tarief ziet, stuur ons dan een e-mail en wij passen dat aan. Boem. Klaar! Hadden we al gezegd dat je ook 15% korting krijgt? Maak een LiveZoku account aan of meld je aan om:
  • Automatisch de 15% korting op alle toekomstige verblijven te krijgen.
  • Komende reserveringen in te zien, te beheren en te wijzigen.
  • Gemakkelijk extra’s toe te voegen zoals ontbijt, laat uitchecken of een kamerupgrade.
  • Je reserveringsgeschiedenis te bekijken

FAQs

We hebben verschillende soorten tarieven die verschillende annuleringsvoorwaarden kunnen hebben. Als een tarief goedkoper is, zijn de annuleringsvoorwaarden meestal minder soepel (en omgekeerd).

Dit hangt af van welke aanbieding je boekt! Als de informatie over het arrangement vermeldt dat het ontbijt inbegrepen is, dan ben je helemaal klaar en hoef je dit niet aan je reservering toe te voegen. Je kunt gewoon gaan bedenken hoe je je eieren wilt hebben.

Dit hangt af van het tarief dat je boekt. Meer details vind je op onze Juridische pagina.

Kies je (reis)doel

15%
korting

Pssst... zoals geld besparen?

Dat weten we! Vergeet niet dat je altijd de best mogelijke prijs krijgt als je rechtstreeks boekt. Als je ooit ergens anders een lager tarief ziet, stuur ons dan een e-mail en wij passen dit aan. Boem. Klaar!

Hadden we al gezegd dat je ook 15% korting krijgt?
Maak een LiveZoku account aan of meld je aan om:

Automatisch de ledenkorting te krijgen op alle toekomstige verblijven.

Toegang, beheer en wijziging van komende reserveringen

Gemakkelijk extra’s toe te voegen zoals ontbijt, laat uitchecken, of een kamer upgrade

Bekijk je reserveringsgeschiedenis