LANG VERBLIJVEN in amsterdam

Geniet ver van huis van het comfort van thuis

Wanneer je in het buitenland woont en werkt mag je dan omringd zijn door nieuwe ervaringen, toch voel je je vaak snel verveeld, eenzaam en ongeïnspireerd. Hotels zijn altijd interessante plekken: het zijn verzamelplaatsen waar internationaal talent samenkomt. En wij besloten dat voorbeeld te volgen. Bij Zoku geloven we dat er geweldige dingen gebeuren als mensen samenkomen. De missie van Zoku is om gelijkgestemde individuen onder één dak samen te brengen door internationale bewoners in contact te brengen met internationaal denkende locals. En om aan dat lange verblijf in het buitenland een compleet lokaal sociaal leven toe te voegen.

Waarom zoku?

Hoe langer je blijft, hoe verder je komt.

VERBLIJF 1 DAG, 1 MAAND OF 1 JAAR

Zoku Amsterdam combineert de diensten van een hotel en de sociale buzz van een bloeiende buurt op een plek waar bewoners van over de hele wereld samenkomen om te wonen en te werken. Hier word je direct onderdeel van de stad door deel te nemen aan inspirerende gesprekken, en contact te maken met onze buren en andere Amsterdammers. Of je nu voor 5 of 25 dagen naar Amsterdam komt, onze hybride kantoor aan huis is precies wat je nodig hebt.

Blijf je 14+ nachten? Dan komt dit er nog bovenop!

Community dinner

Mix & mingle met alle bewoners van Zoku tijdens een (h)eerlijk Community Dinner. Je eerste diner krijg je van het huis! 

15% off eten & drinken

Ontvang tijdens je hele verblijf 15% korting op drankjes van de Kindred Spirits bar en de gerechten van ons Living Kitchen restaurant.

Bedrijfsregistratie

Schrijf jezelf of je bedrijf tegen een kleine vergoeding in op ons adres, zodat je je hier kunt vestigen en in totale comfort kunt werken.

Evenementen uitnodigingen

Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met een kaartje, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”

Leven bij Zoku

“Als expat is dit mijn go-to plek wanneer ik op reis ben of voor langere tijd op afstand werk. Ik zou het ten zeerste aanbevelen voor hun goed ontworpen kamers, die alles hebben wat je nodig hebt (keuken, zit- en eethoek, werkruimte en supercomfortabel bed). Voor hun sociale ruimtes, altijd een creatieve werksfeer in een huiselijke co-werkruimte. En hun geweldige food & beverage, met gezonde, verrassende gerechten, geweldige koffie en lief personeel dat je helpt te krijgen wat je nodig hebt. Bedankt dat ik me er altijd thuis voel!”

-Eline, Resident bij Zoku Amsterdam

Dit is Laura, onze Community Manager

“Werken op afstand brengt vaak veel uitdagingen met zich mee: je niet verbonden voelen met je team, zelf thuis werken op vreemde uren, en in het algemeen dat gevoel van verbondenheid missen. Door deze behoeften te begrijpen konden we een ruimte creëren waar je een band kunt opbouwen en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals, terwijl je je werk gedaan krijgt wanneer het jou het beste uitkomt – en dat alles in een inspirerende en bruisende ruimte.”

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé lofts tot social spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

Hij is slim. Hij is privé. Hij is compleet aanpasbaar. En wordt geleverd met alle faciliteiten om hier te kunnen wonen en werken. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal in de ruimte, waardoor de kamer aanvoelt als een thuis. Eten, werken of gewoon lekker lui rondhangen? We laten de keuze aan jou!

ROOFTOP SOCIAL SPACES

De bruisende Kindred Spirits Bar, onze woonkamer, het Living Kitchen restaurant, de coworking spaces en onze daktuinen en terrassen zijn allemaal een verlengstuk van je Loft. Het open ontwerp van deze ruimtes maakt het makkelijker dan ooit om verbindingen te maken met onbekenden, terwijl je je mengt in een veelzijdige groep van professionals.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is:

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

Meer bij zoku