REMOTE WERKEN IN AMSTERDAM

Wees lekker productief en maak nieuwe connecties terwijl je remote werkt in Amsterdam.

Spaar je vakantiedagen en verken een nieuwe stad tot je ieder straatje kent. Met de opkomst van de “workationcreëerde Zoku Amsterdam de ultieme plek waar je overdag productief kunt werken en s avonds de lokale cultuur ontdekt (of andersom). Wees productief, ontmoet nieuwe mensen en leef als een local terwijl je remote werkt in Amsterdam.

Waarom Zoku?

Hey remote-werker!

DE VOORDELEN VAN 14+ NACHTEN ZOKU

Ervaar hoe het echt is om te wonen en werken in Amsterdam. Verblijf meer dan 14 nachten in onze hybride home-office en ontvang een all-inclusive accommodatie waar je kunt wonen, werken en ontmoeten – en dat allemaal onder één dak.

Blijf je 14+ nachten? Dan komt dit er nog bovenop!

Community diner

Mix & mingle met alle bewoners van Zoku tijdens een (h)eerlijk Community Dinner. Je eerste diner krijg je van het huis!

15% off eten & drinken

Ontvang tijdens je hele verblijf 15% korting op drankjes van de Kindred Spirits bar en de gerechten van ons Living Kitchen restaurant.

Bedrijfsregistratie

Schrijf jezelf of je bedrijf tegen een kleine vergoeding in op ons adres, zodat je je hier kunt vestigen en in totale comfort kunt werken.

Evenementen uitnodigingen

Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met een kaartje, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”

LEVEN BIJ ZOKU

“Op het eerste gezicht lijkt Zoku het zoveelste hotel met ruime kamers, een creatief marketingteam en een paar leuke woordspelingen op de koffiemokken. Maar bij nadere beschouwing – er valt zoveel meer uit te pakken. Ik woon en werk hier nu iets meer dan een maand, en ik ben overweldigd door het gevoel van saamhorigheid en gemeenschap dat deze plek uitstraalt. Zozeer zelfs, dat ik mijn verblijf met nog een maand heb verlengd. Het is echt de beste plek om te landen als je naar een stad als Amsterdam verhuist, en dat is voor een groot deel te danken aan de mensen die hier werken en aan iedereen die besluit om hier dag in dag uit op afstand te komen werken. Het is een perfecte balans tussen een sfeer die creativiteit en productiviteit bevordert.”

Dit is Laura, onze Community Manager

Werken op afstand heeft zo zijn uitdagingen. Je bent ver weg van je vertrouwde team, je bent thuis aan het werk op eigenaardige tijden, en je kan in het algemeen dat gevoel van verbondenheid missen. Omdat we die behoeftes begrijpen, creëerden we een ruimte waar je een band kunt opbouwen en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals zoals jij, terwijl je werk verzet als het jou uitkomt. En dat alles in een inspirerende en bruisende omgeving.” 

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé Lofts tot Social Spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

Hij is slim. Hij is privé. Hij is compleet aanpasbaar. En wordt geleverd met alle faciliteiten om hier te kunnen wonen en werken. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal in de ruimte, waardoor de kamer aanvoelt als een thuis. Eten, werken of gewoon lekker lui rondhangen? We laten de keuze aan jou! 

ROOFTOP SOCIAL SPACES

ROOFTOP SOCIAL SPACES 

De bruisende Kindred Spirits Bar, onze woonkamer, het Living Kitchen restaurant, de coworking spaces en onze daktuinen en -terrassen zijn allemaal een verlengstuk van je Loft. Het open ontwerp van deze ruimtes maakt het makkelijker dan ooit om verbindingen te maken met onbekenden, terwijl je je mengt in een veelzijdige groep van professionals.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is:

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

MEER BIJ ZOKU