PRIVÉ TERRAS VOOR FEESTEN IN AMSTERDAM

Vanaf €2.900 voor max. 40 personen

Wil je je volgende evenement of feest organiseren in een inspirerende ruimte? Ons zonnige dakterras is de perfecte plek voor een borrel na het werk, een bedrijfsuitje, een verjaardagsfeest of een feest. Het is een verborgen parel in het centrum van Amsterdam die je deze zomer niet wilt missen.

Zoals te zien in

“13 Amsterdamse dakterrassen waar je weer van de zon kunt genieten”

“10x de beste dakterrassen van Nederland”

“11 beste rooftopbars in Amsterdam”

“8x de beste rooftopbars in Amsterdam”

“Beste rooftopbars in Amsterdam”

VERHUUR PRIVÉ TERRAS

Organiseer een privé-evenement op ons dakterras met prachtig uitzicht.

Ons terras heeft uitzicht op het centrum van Amsterdam en biedt veel ruimte om te netwerken en feest te vieren. Maak contact met collega’s tijdens een drankje na het werk, organiseer een verjaardagsfeestje met vrienden of vier een jubileum met je dierbaren, allemaal vanaf je eigen privéterras.

Het terras op het dak van onze 6e verdieping is privé, gezellig en vol direct zonlicht. Het ligt direct naast onze Event Space, met snelle en gemakkelijke toegang tot ons restaurant en de bar. In geval van regen kan onze Event Space ook worden gebruikt als back-up binnen!

DRINKEN EN ETEN

Van lekkere hapjes tot verfrissende drankjes, bij ons zit je goed.

Kies uit een verscheidenheid aan voedsel- en drankpakketten om toe te voegen aan je evenement. Deel gewoon je wensen voor eten en drinken wanneer je je evenementaanvraag indient en wij stellen een pakket op maat voor je samen!

Klaar om te vieren?