WELKOM BIJ ZOKU AMSTERDAM

Ontdek een nieuw soort zakenhotel in het hart van de Amsterdamse grachtengordel

Zoku Amsterdam is een thuis voor zakenreizigers die een paar dagen tot een paar maanden in een stad willen wonen. Wij zijn een nieuw soort zakenhotel dat je een relaxte plek geeft waar je kunt leven, kunt werken en kunt ontmoeten – als onderdeel van de lokale scene.

Zoals te zien in

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”.

Wij zijn een trotse B Corp

In 2018 ontving Zoku Amsterdam de B Corp certificering, waarmee we het eerste B Corp gecertificeerde horecabedrijf in Nederland zijn. Gecertificeerde B Corporations zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en juridische verantwoording om winst en doel in evenwicht te brengen.

Stay & Live

De perfecte uitvalsbasis om te leven en te werken

De Zoku Loft is een flexibele thuis-kantoor hybride waarmee we het meeste halen uit elke vierkante meten. De comfort en ruimte van een compleet appartement hebben we in een knusse loft weten te laten passen – waardoor we de ideale uitvalsbasis creëerden om te wonen en (samen) te werken.

Meet & Celebrate

Voed verbindingen, stimuleer ideeën en verhoog productiviteit

Onze vergaderzalen en grote evenementenruimte op het dak worden overspoeld met natuurlijk licht en hebben een prachtig uitzicht over Amsterdam. Ons snelle en vriendelijke team staat klaar om je te helpen met wat je maar nodig hebt, zoals heerlijk eten en drinken in ons restaurant of een overnachting in onze Lofts. Je kunt hier terecht met 1 tot 175 personen, en maak je geen zorgen: de mogelijkheden voor evenementen zijn eindeloos.

Cowork

Word lid van een coworking community waar iedereen je naam kent

Het is aan jou hoe je wilt werken op ons dak. Wil je samenwerken met een diverse groep professionals, of wil je gewoon vrij kunnen brainstormen met collega-freelancers? Sluit je aan bij een inclusieve coworking community of kom gewoon langs voor een productieve werkdag met uitzicht. Coole extraatjes inbegrepen!

Eat & Drink

Eerlijk eten in een huiselijke sfeer

Of je nu wakker wilt worden met een kop koffie in de ochtend of goede gerechten wil eten na een dag hard werken, ons Living Kitchen restaurant en Kindred Spirits bar serveren je al je cravings.

Community & Events

Omdat er geweldige dingen gebeuren als mensen samenkomen

Ontmoet inspirerende mensen en lokale ondernemers tijdens onze terugkerende events. Wissel ideeën, levenslessen of gewoon je favoriete nieuwe tooltje uit met elkaar terwijl je vanaf ons dak uitkijkt over de stad. Ons uiteindelijke doel: jou helpen om je netwerk, je sociale kringen en je horizon te verbreden.

"De missie van Zoku is om gelijkgestemde individuen onder één dak samen te brengen door internationale bewoners in contact te brengen met internationaal denkende locals."

-Laura Ghitoi, Community Manager at Zoku Amsterdam

Wat gebeurt er bij Zoku Amsterdam?

BEZOEKEN

ROUTEBESCHRIJVING

Weesperstraat 105

1018VN, Amsterdam

Nederland

Pro-tip: Controleer eenvoudig dienstregeling van het openbaar vervoer met 9292 app.

Parkeren

Psstrij gewoon door de tunnel in het midden van ons gebouw en je ziet de parkeerplaats aan de rechterkant. Is een geschreven routebeschrijving niet helemaal jouw ding? Je vindt meer gedetailleerde instructies hier!

Locaties

Ontdek Zoku in de meest dynamische steden van Europa

Nederland

Denemarken

Frankrijk

Oostenrijk

Volg ons