Eten & drinken bij Zoku Amsterdam

Ontdek Zoku’s rooftop-restaurant & -bar in hartje Amsterdam

livingkitchenpic

Living Kitchen Restaurant

Di - Vrij: 07.00 - 22.00
Zat: 08.00 - 22.00
Zon - Ma: 08.00 - 14.00

Lees meer

cross

Living Kitchen Restaurant

barpic

Kindred Spirits Bar

Ma – Zon: 7.00 – 23.00

Lees meer

cross

Kindred Spirits Bar

Gezien in...

2560px-The_Telegraph_logo.svg

logo-zwart

logo

download

Hearst-brands-_Elle

1465153_1648149018745813_5843609940892530196_n

Living Kitchen Rooftop Restaurant

Aan tafel bij Zoku Amsterdam

Bij Zoku houden we van eenvoud. Dus werd ons huisrestaurant precies dat: simpel en eerlijk.

Hoe verschillend de inhoud van de pan ook mag zijn, overal ter wereld komen mensen samen om te eten. Het is misschien wel de meest sociale activiteit die we kennen. En bij Zoku doen we er graag een schep of twee bovenop. In de huiselijke setting van ons restaurant verschijnen gezonde gerechten razendsnel op de lange, gedeelde tafels.

Knoop een praatje aan met de chef over je favoriete gerechten, terwijl het vuur in de pizza oven knispert op de achtergrond. Iedereen zit hier door elkaar. De bewoners van Zoku en Amsterdammers. Zo af en toe nodigen we ook lokale keukenhelden met internationale roots uit die zo nu en dan verrassende nieuwe smaken op de kaart te zetten.

We love reservations. Reserveer een tafel om je plek in onze Living Kitchen te garanderen.

icon1

ETEN MET UITZICHT

Hoe vaak zie je in Amsterdam een rooftop-restaurant met een groene kas als entrée? Precies. Maar op één plek.

icon2

VAN ONS ALLEMAAL

Iedereen kan dagelijks aanschuiven in ons restaurant of aan de bar. Of je nou blijft slapen, komt werken of gewoon spontaan bent komen binnenvallen.

icon3

HET TERRAS

Vanaf ons dakterras is de stad waar we zo van houden op zijn allermooist. Het kan niet op voorhand worden geboekt en is gebaseerd op beschikbaarheid.

icon4

VAN VLEES TO VEGAN

Flexitariër, fulltime vegan of juist iets daar tussenin? Geen probleem! Wij zorgen dat het je smaakt.

ONTBIJT & BRUNCH

.

Ontbijt Brunch

Een hele goede morgen!

Geen betere manier om je dag te beginnen dan met een goed ontbijt. En dat smaakt voor iedereen anders. Daarom geven we je bij Zoku gewoon alle opties. Hoe tik je dat eitje vandaag? Jij mag het zeggen. En vergeet niet om nog wat van de andere gerechten van de keukentafel te pakken om je ontbijt compleet te maken. Koffie, thee en sappen zijn allemaal inclusief.

Ma – Vrij: 07.00 – 10.00

Zat – Zon: 08.00 – 10.00

ONTBIJT MENU

Tijd voor brunch

Of je nou een verlekkerde kettingbruncher bent of het liever licht houdt, ons brunchmenu heeft voor iedereen iets. Kies een van de gerechten van ons à la carte menu en pak verder alles wat je wilt van onze Kitchen Table. Koffie, thee en sappen zijn inbegrepen. Het is immers ook jouw weekend.

Zat – Zon: 11.00 – 14.00

BRUNCH MENU

Lunch

Dagelijks een vers menu

Op onze keukentafel verschijnen elke dag andere gezonde en geniaal lekkere gerechten. Het gaat hier net als bij mams thuis: je eet elke dag gewoon mee met wat we maken. Maar anders dan bij moeder is hier er altijd een goddelijke selectie van gerechten – sorry, mam! Vlees, vis, vegetarisch, salades, soepen en versgebakken flatbreads. Klap je je laptop open om te werk bij Zoku? Dan is de lunch onderdeel van je Workloft-boeking.

Ma – Vrij: 12.00 – 14.00

rooftop

Dakterras rooftop

Een gevleugeld Zoku-spreekwoord: In ieder potje past een plantje. Je vindt het groen dan ook door het hele pand. Maar onze grootste trots is het groene dakterras. Daar is altijd wel een leeg bankje beschikbaar waar je even rustig op kan zitten te midden van de gezellige Zoku-chaos. Bestel jouw G&T en geniet terwijl je uitkijkt over Amsterdam.

DINER

Something borrowed, something new

Dat is onze gedeelde filosofie tijdens het diner! Onze chefs combineren smaken van over de hele wereld en voegen hun eigen snufje toe. Wat altijd gelijk blijft: elk gerecht verrast je én voelt tegelijkertijd vertrouwd aan. Oh, en op ons dakterras smaakt elk diner onvergetelijk.

Di – Zat: 18.30 – 22.00

Bar Bites Night: We doen ‘t eens anders! Op zondagen en maandagen serveren we bar bites in plaats van ons gebruikelijke menu. Zo eet je ‘een hapje van dit’ en ‘eens proeven van dat’ een lekker licht diner bij elkaar.

Diner menu

Kindred Spirits Bar

Proosten bij Zoku Amsterdam

Kom eens een drankje doen

Van een kopje koffie dat je ogen open wrikt in de ochtend tot die verfrissende cocktail na een lange dag werk. Onze Kindred Spirits Bar schenkt het je allemaal in. Kom langs voor een drankje in de knusse bar of nip in de openlucht op ons groene dakterras.

Ma – Zon: 7.00 – 23.00

De route Barmenu
Book now
Large dining events at Zoku, group dining at the living kitchen in Amsterdam