COVID-19 UPDATE

In verband met de nieuwe maatregelen zijn onze Kindred Spirits Bar en Living Kitchen gesloten voor externe gasten. Onze hotelgasten kunnen take-away bestellen en het eten en drinken nuttigen in de Lofts.

MEER INFORMATIE
STAY SAFE!

Eten bij Zoku Amsterdam

THE LIVING KITCHEN ROOFTOP RESTAURANT

Amsterdams enige rooftop restaurant met een Greenhouse ingang. Bij Zoku hebben we sterk de behoefte aan eenvoud. Onze wereldse Living Kitchen is precies dat: eenvoudig en eerlijk. De meest sociale activiteit ter wereld wordt hier naar een ander niveau getild door een open, huiselijke sfeer te creëren. Gezond eten wordt geserveerd aan lange, gemeenschappelijke tafels, waardoor er nieuwe smaken en verhalen ontstaan. Geniet van jouw favoriete eten in een omgeving die ervoor bedoeld is om je veilig te voelen.

Dieetwensen? Alle gerechten kunnen aan jouw dieetwensen worden aangepast. Het enige wat je hoeft te doen is het onze chefs te laten weten, zodat zij met plezier een lekkere maaltijd voor je kunnen bereiden.

Onze kerst brunch aanbieding

Vier de feestdagen met een brunch! Van 24 december tot 9 januari* kunnen bewoners in het weekend en doordeweeks genieten van een brunch. Twee weken lang serveren we elke dag van 10.30 tot 14.00 uur eieren, pannenkoeken en nog veel meer.

*Tijdens deze periode wordt er geen lunch geserveerd.

EET SMAKKELIJK!

Openingstijden Voor The Living Kitchen

breakfast brunch 5 copy

Ontbijt & Brunch

Ontbijt: Ma - Vr: 7:00 - 10:00, Za - Zo: 8:00 - 10:00
Brunch: Sat - Sun: 10:30 - 14:00

Zie ons voorbeeldmenu

cross

Ontbijt & Brunch

lunch 8 copy

Lunch

Ma - Vr: 12:00 - 14:00

Zie ons voorbeeldmenu

cross

Lunch

dinner 2 copy

Diner

Ma - Zo: 18:00 - 22:00
(Alleen toegankelijk voor bewoners, die kunnen bestellen om af te halen en in hun Lofts kunnen eten)

Zie ons voorbeeldmenu

cross

Diner

De winter ontvluchten

Wij hebben het perfecte uitje voor u! Boek nu ons “Escape het Winter” arrangement en geniet van een ontsnappingsspel, kaasfondue diner en glühwein allemaal vanuit het comfort van een van onze bekroonde Lofts.

Meer informatie
GAME ON!

Drinken bij Zoku

KINDRED SPIRITS ROOFTOP BAR

Of je nu ‘s ochtends wilt genieten van een heerlijke barista-made koffie of na een lange dag werken jezelf trakteert op een lekkere G&T, onze Kindred Spirits Bar heeft het allemaal! Kom een drankje drinken in onze gezellige binnenruimtes – of ontdek onze groene buitenterrassen met prachtig uitzicht over de stad!

Iedere dag geopend van:

Maandag – Zondag van 7.00 – 17.00

Specials: elke vrijdag G&T’s voor €7,50

BEZOEK ZOKU   BAR MENU

Reserveren
Eten & Drinken bij Zoku Amsterdam
03. Entrance