Eten bij Zoku Amsterdam

THE LIVING KITCHEN ROOFTOP RESTAURANT

Amsterdams enige rooftop restaurant met een Greenhouse ingang. Bij Zoku hebben we sterke behoefte aan eenvoud. Onze wereldse Living Kitchen is precies dat: eenvoudig en eerlijk. De meest sociale activiteit ter wereld wordt hier naar een ander niveau getild door een open, huiselijke sfeer te creëren. Gezond eten wordt efficiënt geserveerd en aan een lange, gemeenschappelijke tafel gedeeld waardoor nieuwe smaken en verhalen ontstaan. Geniet van jouw favoriete eten in een omgeving die ervoor bedoeld is om je veilig te voelen.

Dieetwensen? Alle gerechten kunnen persoonlijk aan jouw dieetwensen toegepast worden. Laat het onze chefs weten zodat ze met plezier een lekkere maaltijd voor je klaar kunnen maken.

COVID-19 Update: Om jouw motor draaiende te houden, zal ons Living Kitchen Restaurant nu een “grab-and”go stop worden voor iedereen die bij ons verblijft. Kom gewoon even langs op de 6e verdieping om je ontbijt, lunch of diner op te halen en ga er lekker van genieten in je Loft of kamer.

BEZOEK ZOKU  Toon een vorbeeld menu

 

Amsterdam Staycation & Restaurant Package

Dat restaurants gesloten zijn wil niet zeggen dat je niet van vers, gezond en lekker eten kunt genieten tijdens je welverdiende staycation in Zoku Amsterdam. Proef de smaken van onze Living Kitchen en ontvang bovenop een korting van 20% op onze Zoku Loft ook nog eens een voucher van €50 om te spenderen aan eten en drinken in de Living Kitchen en de Kindred Spirits bar.

 

 

 

Find out more Book now using: STAY
discount code: STAY

Openingstijden

breakfast brunch 5 copy

Ontbijt & Brunch

Ma - Vr: 7.00 - 11.00, Za - Zo: 8.00 - 14.00

cross

Ontbijt & Brunch

lunch 8 copy

Lunch

Ma - Vr: 12.00 - 14.00

cross

Lunch

dinner 2 copy

Diner

Ma - Zo: 17.30 - 22.00

cross

Diner

Drinken bij Zoku

KINDRED SPIRITS ROOFTOP BAR

Of je nou ’s ochtends wil genieten van een energie verhogende koffie of na een lange dag werken jezelf trakteert op een heerlijke G&T, onze Kindred Spirits Bar heeft alles waar je zin in hebt! Kom een drankje drinken in onze gezellige binnenruimtes – of ontdek onze groene buitenterrassen met prachtig uitzicht op de stad!

Iedere dag geopend: Ma – Zo 7.00 – 22.00

Speciale drankjes:

  • €7 G&Ts op vrijdag

COVID-19 Update: Drankjes van de Kindred Spirits Bar zijn nu beschikbaar als een “grab-and-go” stop voor iedereen die bij ons verblijft. Kom gezellig langs op de 6e verdieping om je drankje naar keuze op te halen en ervan te genieten in je Loft of kamer.

BEZOEK ZOKU   TOON HET BAR MENU

Meld je aan voor updates over Eten & Drinken

Meld je aan
Eten & Drinken bij Zoku Amsterdam
03. Entrance