EAT & DRINK

Ontdek Zoku’s rooftop-restaurant & -bar in hartje Amsterdam

Bij Zoku willen het zo makkelijk mogelijk maken om nieuwe contacten te leggen. De open en huiselijke sfeer van ons Living Kitchen restaurant en onze Kindred Spirits bar maken het daarom nog eenvoudiger – en leuker – om connecties te maken met anderen.  

Zoals te zien in

The Living Kitchen

Samen eten is een van de meest sociale activiteiten die er is. Maar wij besloten om nog een schepje bovenop te gooien en een open, ongedwongen sfeer te creëren waarin buurtbewoners gezellig naast onze gasten zitten. Je hoeft hier nooit alleen te eten als je dat niet wil. Kies een plekje aan de Kitchen Table en praat met de chef over je favoriete gerechten of die net-gebingde Netflix-show. De soundtrack van de avond? Het knisperende vuurtje van de pizzaoven, natuurlijk! En onthoud: goede smaak komt in vele smaken. 

Ontbijt
Ma t/m Vr 07.00 – 10.00 uur
Za t/m Zo 08.00 – 10.00 uur

Brunch
Za t/m Zo 11.00 – 14.00 uur

Lunch
Ma t/m Vr 12.00 – 14.00 uur

Bar Bites
Ma t/m Zo 15.00 – 22.00 uur

Mezze Monday
Ma 18.00 – 22.00

Diner
Di t/m Zo 18.00 – 22.00 uur

Kindred Spirits bar

Geniet van het uitzicht vanaf de rooftopbar van Zoku Amsterdam. Wakker worden met een diepzwarte kop koffie in de ochtend of jezelf trakteren op een heerlijke cocktail na een dag werken; onze Kindred Spirits bar is de plek waar je naartoe kunt gaan. Kom knus binnen een drankje drinken of verplaats je naar onze groene terrassen als het warmer is. We noemen het nog maar eens, mocht je het vergeten zijn: we heb hier een geweldig uitzicht.  

Zo t/m Do: 07.00 – 23.00

Vr t/m Za: 07.00 – 00.30

Dakterras

We zijn trots op de planten die overal in Zoku te vinden zijn. Maar ons mooiste groen groeit toch wel in onze daktuin en serre. Op de verschillende dakterrassen kun je precies de perfecte balans tussen rumoer en rust opzoeken. Pak een G&T en geniet. (En inderdaad, we gaan ook hier nog eens ons geweldige uitzicht noemen. Dat was immer zeker een alinea geleden).

Een dagje langskomen?

Ma t/m Zo 07.00 – 23.00 uur

Blijf je slapen? 

Maak 24/7 gebruik van onze terrassen!

Trek gekregen?

Wat gebeurt er bij Zoku Amsterdam?

FAQs

After-work dinner party, team lunch … we hebben je! We hebben de perfecte ruimte voor kleine en grote groepen. Als je wilt langskomen met meer dan 14 personen, stuur ons een e-mail op meetamsterdam@livezoku.com en wij helpen je op weg.

We begrijpen het! Je kunt ervoor kiezen om ontbijt toe te voegen aan je boeking zodra je bij Zoku bent aangekomen. Het enige verschil is dat je de volle prijs moet betalen, in plaats van de vooraf geboekte prijs. Hoe dan ook, de eieren zijn altijd vers.

Ons restaurant is grotendeels plantaardig, dus we hebben genoeg vegetarische en veganistische opties! Voor allergieën of voorkeuren, neem contact op met een van onze Sidekicks.