Eten bij Zoku Amsterdam

THE LIVING KITCHEN ROOFTOP RESTAURANT

Amsterdams enige rooftop restaurant met een Greenhouse ingang. Bij Zoku hebben we sterk de behoefte aan eenvoud. Onze wereldse Living Kitchen is precies dat: eenvoudig en eerlijk. De meest sociale activiteit ter wereld wordt hier naar een ander niveau getild door een open, huiselijke sfeer te creëren. Gezond eten wordt geserveerd aan lange, gemeenschappelijke tafels, waardoor er nieuwe smaken en verhalen ontstaan. Geniet van jouw favoriete eten in een omgeving die ervoor bedoeld is om je veilig te voelen.

Dieetwensen? Alle gerechten kunnen aan jouw dieetwensen worden aangepast. Het enige wat je hoeft te doen is het onze chefs te laten weten, zodat zij met plezier een lekkere maaltijd voor je kunnen bereiden.

RESERVEREN

Kitchen Hero Takeover door Nourish Atelier

Host heel augustus het diner bij Zoku Amsterdam! 

Wat gaat er gebeuren? In de geest van ‘Better Together’, geven wlokaal talent de kans om te schitteren in onze Living Kitchen. Deze lokale talenten worden door ons ook wel ‘keukenhelden’ genoemd – zij koken een fantastische maaltijd en nodigen jou uit om aan te schuiven aan onze keukentafel voor een sociaal en huiselijk diner.

Kennismaken met Nourish Atelier. Tijdens de maand augustus, hebben we chef en bestverkopende kookboek auteur Nina Olsson, beter bekend als Nourish Atelier, gevraagd om onze Living Kitchen over te nemen. Haar gerechten zijn kleurrijk, gezond en mindful. Haar focus op plantaardig eten maakt dat alle gerechten die zij serveert vol van smaak zijn, gemaakt zijn met voedzame en duurzame ingrediënten en gekookt zijn met zowel de planeet als ons eigen welzijn in gedachten.  

  • 1 – 31 augustus van 18:00 – 22:00. 
  • Boek een diner tijdslot om zeker te zijn van een plekje! 
Bekijk het menu

Screen Shot 2021-07-29 at 14.34.54

In haar eigen woorden... Screen Shot 2021-07-29 at 14.34.54

“Na onze lange periode van social distancing, voelt koken bij Zoku in een open keuken op dit moment erg goed voor mij. Weer sociaal kunnen zijn is heerlijk! Het is hier ook heel groen en ik heb toegang tot de daktuin en kas, waardoor ik in veel van mijn gerechten gebruik kan maken van de kruiden en eetbare bloemen die hier groeien. Dineren op het dakterras zorgt voor een veilige ervaring in het midden van Amsterdam. Ik zie je graag bij Zoku!”

-Nina Olsson van Nourish Atelier

Openingstijden Voor The Living Kitchen

breakfast brunch 5 copy

Ontbijt & Brunch

Mon - Fri: 7.00 - 10.00, Sat - Sun: 8.00 - 14.00

cross

Ontbijt & Brunch

lunch 8 copy

Lunch

Mon - Fri: 12:00 - 14:00

cross

Lunch

dinner 2 copy

Diner

Mon - Sun: 18.30 - 22.00

cross

Diner

Amsterdam Staycation & Restaurant Package

Proef de smaken van onze Living Kitchen en ontvang bovenop een korting van 20% op onze Zoku Loft ook nog eens een voucher van €50 om te spenderen aan eten en drinken in de Living Kitchen en de Kindred Spirits bar.

Meer informatie Boek nu en gebruik: STAY
discount code: STAY

Drinken bij Zoku

KINDRED SPIRITS ROOFTOP BAR

Of je nu ‘s ochtends wilt genieten van een heerlijke barista-made koffie of na een lange dag werken jezelf trakteert op een lekkere G&T, onze Kindred Spirits Bar heeft het allemaal! Kom een drankje drinken in onze gezellige binnenruimtes – of ontdek onze groene buitenterrassen met prachtig uitzicht over de stad!

Iedere dag geopend van:

Zondag – Donderdag van 7.00 – 22.00

Vrijdag – Zaterdag van 7.00 – 23.00

Specials: elke vrijdag G&T’s voor €7

BEZOEK ZOKU   BAR MENU

Meld je aan voor updates over Eten & Drinken

Meld je aan
Reserveren
Eten & Drinken bij Zoku Amsterdam
03. Entrance