VERHUIS NAAR AMSTERDAM

Verblijf bij Zoku en maak een zachte landing in Amsterdam

Zoku is zoveel meer dan een dak boven je hoofd en een bed om in te slapen. Het is een thuis met een levendige en actieve community die bestaat uit (werkende) moderne nomaden van over heel de wereld. Ontmoet je Zoku-buren en voel je je meteen thuis op deze nieuwe plek. Zoku Amsterdam gaat eventuele reizigerseenzaamheid te lijf door bewoners op alle mogelijke manieren te ondersteunen in het bouwen van een nieuw netwerk. Via community events en netwerkborrels word je direct onderdeel van de lokale community. Onze on-site Community Manager en Sidekicks zijn altijd in de buurt om je ergens mee uit de brand te helpen, je lokale tips te geven en te zorgen dat je uitnodigingen ontvangt voor alle community events.

Waarom zoku?

Hier is aankomen ook thuiskomen.

DIRECT EEN HEEL NETWERK

Verhuizen kan je aardig uit je comfortzone duwen. Zoku bied je een ontspannen plek om te wonen en te werken, en het sociale leven van een bruisende buurt. Je settelen in een nieuwe stad was nog nooit zo makkelijk. Dit is de plek waar je direct onderdeel van de stad wordt door deel te nemen aan inspirerende talks en in contact te komen met Zokuburen en de lokale Amsterdammers.

Blijf je 14+ nachten? Dan komt dit er nog bovenop!

Community dinner

Mix & mingle met alle bewoners van Zoku tijdens een (h)eerlijk Community Dinner. Je eerste diner krijg je van het huis! 

15% off eten & drinken

Ontvang tijdens je hele verblijf 15% korting op drankjes van de Kindred Spirits bar en de gerechten van ons Living Kitchen restaurant.

Bedrijfsregistratie

Schrijf jezelf of je bedrijf tegen een kleine vergoeding in op ons adres, zodat je je hier kunt vestigen en in totale comfort kunt werken. 

Evenementen uitnodigingen

Krijg toegang tot gratis evenementen en 15% korting op evenementen met een kaartje, zoals live muziekavonden, workshops en andere inspirerende sessies.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”

Leven bij zoku

“Wat een prachtige plek! Ik was er op zakenreis met mijn collega’s en de hele ervaring was gewoon heerlijk (we huurden twee dagen een vergaderzaal af). Een hele gave locatie in het centrum van Amsterdam. Super aardige mensen, een buitengewone service, heerlijk eten en een super positieve, open-minded vibe all over the place. Ik kom zeker terug. Bedankt.”

-Julius, Resident bij Zoku Amsterdam

Dit is Laura, onze Community Manager

“Werken op afstand brengt vaak veel uitdagingen met zich mee: je niet verbonden voelen met je team, zelf thuis werken op vreemde uren, en in het algemeen dat gevoel van verbondenheid missen. Door deze behoeften te begrijpen konden we een ruimte creëren waar je een band kunt opbouwen en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals, terwijl je je werk gedaan krijgt wanneer het jou het beste uitkomt – en dat alles in een inspirerende en bruisende ruimte.”

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé Lofts tot Social Spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

Hij is slim. Hij is privé. Hij is compleet aanpasbaar. En wordt geleverd met alle faciliteiten om hier te kunnen wonen en werken. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal in de ruimte, waardoor de kamer aanvoelt als een thuis. Eten, werken of gewoon lekker lui rondhangen? We laten de keuze aan jou!

ROOFTOP SOCIAL SPACES

De bruisende Kindred Spirits Bar, onze woonkamer, het Living Kitchen restaurant, de coworking spaces en onze daktuinen en terrassen zijn allemaal een verlengstuk van je Loft. Het open ontwerp van deze ruimtes maakt het makkelijker dan ooit om verbindingen te maken met onbekenden, terwijl je je mengt in een veelzijdige groep van professionals.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

MEER BIJ ZOKU