ORGANISEER EEN OFF-SITE IN AMSTERDAM

Connect met je collega's en leer hoe je effectief kunt samenwerken in een nieuwe hybride wereld

Werken op afstand heeft veel voordelen, maar uit onderzoek blijkt dat het ook een disconnect kan creëren binnen een bedrijf. Zowel als het gaat om de interne cultuur als de band tussen teamleden onderling. Die disconnect vermindert de geestelijke gezondheid van teams en verlaagt uiteindelijk de productiviteit en motivatie in de hele organisatie. Om dit te verhelpen biedt Zoku 360-graden oplossingen om hybride functies zoals wonen, slapen, werken, samenwerken, dineren en ontmoeten te faciliteren – en dat allemaal onder één dak.

Waarom zoku?

Van hybride hospitality tot hybride werkfaciliteiten

VOLLEDIG VERZORGDE TEAMBUILDING

In 23 dagen creëer je een hernieuwd gevoel van verbondenheid, cohesie en afstemming tussen je mensen, terwijl ze een sterkere band met het bedrijf en zijn cultuur krijgen. Bij Zoku vind je de ideale, full-service omgeving om dat te doen: een one-stop-shop waar je kunt wonen, werken, samenwerken, dineren en ontmoeten – en dat allemaal onder één dak. Jouw off-site komt met een op maat gemaakt programma en deskundige begeleiding zodat jullie het meeste uit deze ervaring kunnen halen:

Dit levert een off-site bij Zoku je sowieso op:

Duurzame productiviteit

Bespaar jezelf de tijd van het plannen van een meerdaags evenement. Alles wat je nodig hebt om de perfecte off-site te organiseren is hier op één plek allang geregeld.

Een zorgeloze ervaring

Wakker de energie aan binnen je team, waarmee de band tussen collegas versterkt en de doelstellingen van het bedrijf onder mensen gaan leven.

Betere verbinding

Ontdek nieuwe hybride werktechnieken die de productiviteit op peil houden en de motivatie verhogen tot ver na je verblijf bij Zoku.

Wat anderen te zeggen hebben

“Een van de 25 coolste hotels ter wereld”

“10 schitterende appartementenhotels over de hele wereld”

“De nieuwe hotels kunnen eigenlijk vergelijken met Airbnb”

“Nieuw hotelconcept biedt wereldwijde nomaden een lokaal sociaal leven”

“Een nieuw soort hotel verbetert zijn spel om te concurreren met Airbnb”

Leven bij zoku

 “What a wonderful place! I was there on a business trip with my colleagues and the whole experience was just lovely (we rented out a conference room for two days). A really cool location in the center of Amsterdam. Super kind people, an extraordinary service, delicious food and a super positive, open-minded vibe all over the place. I will definitely come back. Thank you.” 

-Julius, Resident at Zoku Amsterdam

Dit is Laura, onze Community Manager

“Werken op afstand brengt vaak veel uitdagingen met zich mee: je niet verbonden voelen met je team, zelf thuis werken op vreemde uren, en in het algemeen dat gevoel van verbondenheid missen. Door deze behoeften te begrijpen konden we een ruimte creëren waar je een band kunt opbouwen en kennis kunt uitwisselen met collega-professionals, terwijl je je werk gedaan krijgt wanneer het jou het beste uitkomt – en dat alles in een inspirerende en bruisende ruimte.”

MAAK KENNIS MET ZOKU

Van privé lofts tot social spaces op onze rooftop. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te leven, te werken en te ontmoeten.

De zoku loft

Hij is slim. Hij is privé. Hij is compleet aanpasbaar. En wordt geleverd met alle faciliteiten om hier te kunnen wonen en werken. In plaats van een bed staat een tafel voor vier personen centraal in de ruimte, waardoor de kamer aanvoelt als een thuis. Eten, werken of gewoon lekker lui rondhangen? We laten de keuze aan jou!

ROOFTOP SOCIAL SPACES

De bruisende Kindred Spirits Bar, onze woonkamer, het Living Kitchen restaurant, de coworking spaces en onze daktuinen en terrassen zijn allemaal een verlengstuk van je Loft. Het open ontwerp van deze ruimtes maakt het makkelijker dan ooit om verbindingen te maken met onbekenden, terwijl je je mengt in een veelzijdige groep van professionals.

Vergaderzalen & evenementenruimte

De 4 unieke vergaderzalen en grote evenementenruimte van Zoku Amsterdam zijn ontworpen om verbindingen te stimuleren, ideeën aan te wakkeren en productiviteit te bevorderen. De ruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht en hebben geweldige uitzichten.

VERKEN AMSTERDAM

Ervaar zelf waarom Amsterdam een van de meest populaire steden ter wereld is:

  • Prachtige architectuur en grachten 
  • Fietsen om van A naar Z te komen 
  • Expatvriendelijk met veel internationale bewoners 
  • De beste Engelssprekend bevolking in een non-native speaking land 
  • Europese hoofdstad voor business en start-ups 
  • Centrale hub voor korte reizen naar andere steden 

MEER BIJ ZOKU