Zomervergadering Aanbiedingen

Kom deze zomer weer in contact met je collega's bij Zoku, waar werk en plezier op de meest bijzondere manier samenkomen!

Onze zomerse vergaderaanbiedingen zijn op maat gemaakt om je werk- en ontspanningsmomenten te verbeteren. Voeg daar onze vergaderruimtes op het dak aan toe en je hebt een productieve augustus. En wie houdt er niet van een goede borrel na het werk?

Werk met uitzicht

Productiviteit zag er nog nooit zo goed uit! Bekijk hieronder onze twee nieuwe aanbiedingen voor augustus:

Breakfast & brainstorm

Trek in een snelle uitbarsting van inspiratie? Bij ons zit je goed! Als je een productiviteitsninja bent die een gezonde dosis motivatie nodig heeft, dan is dit vergaderpakket met gratis ontbijt in ons Living Kitchen restaurant en 2 uur zaalhuur echt iets voor jou. Dit is inbegrepen:

Ontbijt: Ma – Vr 07.00 – 10.00 | Za – Zo 08.00 – 10.00

Vanaf: € 45 p.p.

BOEK NU MET CODE: BRAINSTORM

Work is not a job

Mis je je collega’s? Als je een sociale vlinder bent die klaar is om na de zomervakantie weer contact te leggen met collega’s, dan is dit vergaderpakket met 8 uur zaalhuur en een borrel na het werk perfect voor jou. Dit is inbegrepen:

Vanaf: € 95 p.p.

BOEK NU MET CODE: WORK&PLAY

"Dit zijn de plaatsen waar je kunt flexwerken tussen de fabrieken"

"De 10 beste werkplekken voor nieuwe inspiratie"

"Dit zijn de mooiste werkplekken van Amsterdam. Van flexibele werkplekken tot vergaderruimtes en alles daartussenin."

"Leuke/leukste/leukste werkplekken in Amsterdam"

"De beste flexwerkplekken en co-working plekken van Amsterdam"

Vergaderen met uitzicht

Samen brainstormen, contacten leggen of die deadline halen in onze vergaderruimtes. Wees gewaarschuwd: het prachtige uitzicht kan ietsjes afleiden.

Perfect om kleine groepen te verzamelen rond een grote bank. Gelegen naast de Living Room.

Het kan een dunne lijn zijn tussen werk en ontspanning. Surf daarom op de golf tussen die twee tijdens productiviteitssessies in kleine groepen.

Perfect voor productiviteitssessies voor groepen en breakoutruimtes. Hebben we het sprankelende uitzicht al genoemd?

Deze vergaderruimte biedt flexibele meubelindelingen en is perfect voor geanimeerde creatieve sessies.

Ons dak kan soms te inspirerend zijn. Ontsnap aan de drukte en werk met collega’s in een meer besloten omgeving.

We hebben gewerkt met

MAAR ER IS MEER!

Zet goed eten, verfrissende drankjes en een goede nachtrust op de planning voor je productieve werkdag.

Eten & drinken

Jouw culinaire wens is onze opdracht. Voeg ontbijt, lunch en diner toe aan je Work is Not A Job pakket. Laat ons bij je aanvraag weten welke opties je wilt en we stellen een pakket op maat voor je samen.

OVERNACHTINGEN

Maak van je vergadering een offsite met een overnachting in een Loft. Het is een ruim micro-appartement met alles wat je nodig hebt om te leven, werken en spelen. Laat ons bij het indienen van je aanvraag weten hoeveel kamers je aan je vergadering wilt toevoegen.

FAQs

We reserveren onze Game Room of onze Work & Play Room voor je vergadering, die zich allebei op onze prachtige 6e verdieping bevinden. Toegang tot onze grotere vergaderruimten is op basis van beschikbaarheid.

Er is geen betere manier om je dag te beginnen dan met ons smakelijke ontbijt!

Onze Kitchen Table heeft een smakelijk aanbod van fruit, yoghurt, cornflakes, zelfgemaakte granola, groenten, Italiaanse vleeswaren, kazen, jam, brood en gebak. Daarnaast kan onze chef ook Eggs Your Way of een Vegan Avocado Toast bereiden. Koffie, thee en sappen zijn inbegrepen.

Jouw wens is ons bevel! Als je geen fan bent van G&T, kun je ook kiezen voor ons huisbier en -wijn. Liever nuchter? Kies dan gerust uit onze selectie frisdranken.