Privat terrasse til fester i København

Fra 5000 DKK for op til 50 personer

Vil du være vært for dit næste arrangement eller din næste fest i et inspirerende lokale? Vores solrige tagterrasse er det perfekte sted til drinks efter arbejdstid, et firmaoffsite, en fødselsdagsfest eller en fest. Det er en skjult perle i København, som du ikke vil gå glip af denne sommer.

DU HAR MÅSKE SET OS HER

LEJE AF PRIVAT TERRASSE

Hold et privat arrangement på vores tagterrasse med fantastisk udsigt.

Vores terrasse har udsigt over København S. og masser af plads til at mingle, netværke og fejre. Kom i kontakt med kolleger over drinks efter arbejde, vær vært for en fødselsdagsfest med venner eller fejr et jubilæum med dine kære, alt sammen fra din egen private terrasse.

Terrassen ligger på vores tagterrasse på 5. etage og er privat, hyggelig og fuld af direkte sollys. Den ligger lige ved vores stue med hurtig og nem adgang til vores restaurant og bar. I tilfælde af regn kan vores Event Space også bruges som en indendørs back-up!

Drikke og spise

Vi har alt fra lækre snacks til forfriskende drikkevarer.

Vælg mellem en række forskellige mad- og drikkepakker, som du kan tilføje til dit arrangement. Du skal blot dele dine ønsker til mad og drikkevarer, når du sender din eventforespørgsel, så sammensætter vi en skræddersyet pakke til dig!

Klar til at fejre endnu?