Business After-Hours: Future of Work Edition

Årets første Talk kræver noget ekstra. Denne gang byder vi velkommen til eksperter i fremtidens arbejde på vores rooftop. Skal du med?

"Fremtidens arbejde" Lær og netværk

Kom for at høre foredraget – Bliv for udsigten – Kom tilbage for menneskerne. Den sidste tirsdag i måneden invitere vi til lærerige Talks og netværke med inspirerende erhvervsledere i København.

Denne udgaves emner og talere

Du kan glæde dig til 2 foredrag fra eksperter inden for følgende emner:

  • Hannah Teslin & Chelsea Brooks: At skabe fællesskab og styrke internationale kvinder, der arbejder i udlandet
  • Carol Constant: Spil og AI til at opbygge teams, der spiller

Eksklusive ekstramateriale
Champagne til alle 🥂 I denne eksklusive Business After Hours-udgave får du en velkomstdrink, lækre snacks i lodtrækning om en gratis overnatning på et af vores prisvindende Zoku Loft – alt sammen inkluderet i din billet!

Gratis adgang!

RSVP for at garantere din plads, så er du klar. Vi glæder os til snart at byde dig velkommen.

Dagsorden for arrangementet

17:30 – 18:00 – Dørene åbner! Hæng ud i vores hyggelige Social Spaces og nyd en gratis velkomstdrink fra vores rooftop bar. 18:00 – 19:30 – Tag plads i vores Event Space. Nu begynder præsentationerne af talerne og samtalerne. Du vil høre fra 3 forskellige talere, to samtaler, i 30 minutter hver. 19:30 – 22:00 – Tid til spørgsmål, networking, snak og lidt snacks. Sulten efter mere? Vi synes altid, det er en god idé at spise aftensmad, så som deltager får du fortrinsret til en plads i vores Living Kitchen-restaurant efter arrangementet. Middagen er ikke inkluderet i billetten, men vi sætter dig sammen med andre deltagere, så I kan lære hinanden endnu bedre at kende! 21:00 – 22:00 – Tak for i aften. Gå hjem med nye ideer og inspiration, eller bliv sammen med dine nye forbindelser og få en cocktail mere indtil kl. 22.00. Vores nye drinksmenu kan måske overbevise dig 😉

Kommende events