The Human Experience

Samen met Vayne Entertainment lanceren we onze nieuwe spreekserie: The Human Experience. Met plaatselijke bewoners die op verschillende betekenisvolle manieren bijdragen aan de samenleving, wil deze serie ons laten ontmoeten, nadenken en samenkomen om te praten over onze collectieve menselijke ervaring en wat ons samenbrengt.

THE PEOPLE WHO Fight for US

Voor onze vijfde editie nodigen we activist Lyle Muns uit. Lyle is een voorvechter voor de rechten van sekswerkers en mensen met hiv. Hij werkt al meer dan 10 jaar als sekswerker en kreeg 5 jaar geleden de diagnose hiv. In het verleden was hij voorzitter van de nationale studentenvakbond en de jongerenorganisatie van de Groene Partij. Momenteel werkt hij als belangenbehartiger voor het Aidsfonds.

Deze sessie wordt gepresenteerd door kunstenaar en creatief directeur bij Vayne Entertainment, Kevin de Wit. Tijdens deze avond kom je meer te weten over Lyle en heb je de kans om hem vragen te stellen, en je te mengen onder een veelzijdige groep gelijkgestemden.

De toegang is gratis. Zorg ervoor dat je je registreert en je bent helemaal klaar. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze 6e verdieping voor een avond vol ideeën en inspiratie!

Komende evenementen