B Corp Coworking Pop-Up

Oproep aan alle B Corps! Als medegelovers in het gebruik van bedrijven als een kracht voor het goede, nodigen we je van harte uit voor ons Coworking Pop-Up evenement, speciaal voor jou.

Cowork op een dak met andere B Corps leden

Bereid je voor op een dag vol productiviteit, samenwerking en inspiratie in onze prachtige evenementenruimte op het dak.

RSVP om je aanwezigheid te bevestigen

De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je er nu bij bent en neem een +1 mee om de ervaring te delen. Houd er rekening mee dat we de aanwezigheid beperken tot maximaal twee personen per bedrijf om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om volledig deel te nemen.

Kom bij ons om samen te werken, te leren en te groeien als een gemeenschap van B Corps. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Evenement Agenda

08:30 – 09.00 – Deuren open. Ga naar onze Event Space, pak een kopje koffie of thee en neem plaats.

09:00 – 09:15 – Welkom door Zoku. Een kort overzicht van de dag en een introductie tot Zoku.

12:00 – 13:00 – (Optioneel) B Lab Livestream. Woon een livestream bij van “Expectations and Preparations for the Green Claims Directive” door B Lab in een van onze vergaderzalen.

12:00 – 13:00 – Lunch. Geniet van een gevarieerd aanbod met salades, geroosterde groenten, granen, soep, brood, twee eiwitopties (vlees/vis en veganistisch) en een dessert. Bovendien zijn koffie, thee en sappen inbegrepen. Alles voor €20.

15:00 – 15:30 – (Optionele) rondleiding door Zoku. We geven je een rondleiding door onze ruimtes en nemen ons hybride concept met je door.

15:30 – 16:00 – Fika & netwerken. Schuif aan voor onze geliefde Zoku rituele Fika met koffie, taart en volop gelegenheid om te netwerken met collega B Corps en te leren over hun inspirerende initiatieven.

17:30 – Officieel einde & borrel na het werk. Einde van het evenement. Vertrek met nieuwe ideeën en connecties, of blijf en drink nog een drankje met je collega B Corps. Onze B Corp Month borrelkaart kan je misschien wel overtuigen. 😉

Komende evenementen