TAGTERRASSE

Oplev vores Tagterrasse og drivhus i København

Fra du træder ind ad døren på Zoku, er det hele vendt lidt på hovedet: Vores check-in og fællesområder finder du på øverste etage. På denne måde har vi mulighed for at få det meste ud af det naturlige lys, den svimlende udsigt over København og den grønne tagterrasse. En imponerende entre, du ikke har lyst til at gå glip af.

Som vist i

Drivhus på tagterrassen

Oplev de forskellige årstider midt i byen. Hos Zoku har vi både grønne fingre og et grønt hjerte. Vi er stolte af vores samling af potteplanter, men det er vores have på tagterrassen, der virkelig tager grønne kegler. Tag plads på terrassen og giv dig i kast med alting eller ingenting. Cowork, slap af, hæng ud med vennerne. Om du er beboer, nabo eller førstegangs-besøgende, synes vi, du skal kigge op. Hvem har ikke brug for en pause og en mundfuld frisk luft i grønne omgivelser væk fra storbyens jag?

Tagterrasse

Vi elsker at lade folk samles via gode samtaler og en utrolig udsigt.

Når solen er fremme, skal du ikke tøve med at finde en plads ved et af vores lange fælles borde med noget nær den bedste udsigt over København. Hvis du er sulten, kan du altid nyde et måltid mad eller en drink på tagterrassen. Nyd både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Det er ikke muligt at reservere plads på taget, så bare kom op og snup en plads!

INDOOR Rooftop

I modsætning til stereotyper om tagterrasser er vores ikke bare et sommerrefugium.

 

Vores indendørs tagterrasse er den ultimative vinterflugt i hjertet af den travle by. Forestil dig, at du er omgivet af vinduer fra gulv til loft, der oversvømmer rummet med naturligt lys og forvandler hvert øjeblik til et hyggeligt øjebliksbillede. Atmosfæren er som en lun sweater, hvilket gør det til det ideelle sted for livlige samtaler, fjernarbejde med udsigt eller bare for at nyde den unikke stemning i storbyjunglen. Vinter, mød dit match højt over byens gader!

Leder du efter et ekstraordinært sted, der vil bringe din kreative vision til live? Så behøver du ikke lede længere end Zoku. Vores alsidige tagterrasser tilbyder en fængslende kulisse til fotoshoots og fungerer som en ideel filmlokation til film, reklamer og meget mere.

Udsigten taler for sig selv.

FAQs

Vores tagterrasser er kun tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Kom venligst forbi for at få en plads udenfor. Hvis du ønsker at reservere bord på forhånd, kan du gøre det til vores indendørs spisning.

Vores terrasser er altid åbne for vores beboere og offentligheden, men vi udlejer vores sydvendte terrasse til private arrangementer. Du skal blot kontakte os på meetcopenhagen@livezoku.com for at drøfte mulighederne!

Vi siger altid, at vi er “bedre sammen”! Kontakt venligst Sergio, vores Community Manager, så vi kan se, hvad der er muligt. Han kan kontaktes på sergio.fernandes@livezoku.com. Vi tales ved snart!