Laatste deals & aanbiedingen bij Zoku Amsterdam

Bekijk de nieuwste en beste aanbiedingen voor Zoku Amsterdam.

cha_zoku_s_238338_0005

Zomeraanbieding met ijs

Krijg 10% korting op je boeking, gratis gezond ontbijt en onbeperkt ijs met deze exclusieve zomeraanbieding!
Book met de code: ICEICEBABY.
Vanaf €184.

Meer informatie

cross

Zomeraanbieding met ijs

Screen-Shot-2020-12-18-at-17.36.44

Two Day Work Away Package

Twee dagen in een WorkLoft met overnachting, 10% korting op je boeking, gratis ontbijt & lunch, en late check-out.
Book met de code: WORKTOSTAY.
Vanaf €201.

Meer informatie

cross

Two Day Work Away Package

eat4

Work Remote Pakket

Geniet van een volledig gemeubileerd appartement, coworking ruimtes op het dak, een gemeenschap van goed op elkaar ingespeelde professionals en tal van voordelen.
Boek met de code: ZOKULOVESNOMADS.
Vanaf €205.

Meer informatie

cross

Work Remote Pakket

77B05626-C743-47BC-BDBF-7D5D4AC98836

Stay & Play Staycation Pakket

Geniet van een uniek escape room avontuur tijdens je verblijf, inclusief 10% korting op een Escape Loft, €50 tegoed op eten en drinken, en late check-out!
Boek nu met de code: STAYANDPLAY.

Vanaf €260.

Meer informatie

cross

Stay & Play Staycation Pakket

Zomeraanbieding met ijs

We maken golven deze zomer! Verblijf bij ons in Amsterdam van mei – augustus en geniet van een exclusief zomer uitje arrangement:

 • Geniet van een exclusieve 10% korting op een van onze bekroonde Lofts. Het is een ruim micro appartement geschikt voor zowel comfortabel wonen als efficiënt werken.
 • It’s sunny side up at Zoku! Begin elke dag met een gratis ontbijt op ons zonovergoten dak, met veel fruit, yoghurt, brood, verschillende soorten gebak, verse sappen, en gratis koffie en thee.
 • In de zomer moet je het rustig aan doen. Daarom bieden we een late check-out om 14.00 uur, zodat u rustig wakker kunt worden en kunt genieten van je laatste dag bij ons zonder u te hoeven haasten.
 • En we hebben het beste voor het laatst bewaard! Geniet van onbeperkt(ish) ijs* tijdens je verblijf bij ons. Het is de perfecte traktatie om van te genieten op ons iconische terras!

Mis het niet en boek nu vanaf €184 per nacht.

BOEK MET DE CODE: ICEICEBABY

De aanbieding is geldig van 01-05-2022 tot 31-08-2022 voor maximaal 27 nachten. Tarieven zijn inclusief vat en exclusief city tax. *Tot een maximum van 4 ijsjes per persoon, per dag.

Two Day Work Away Pakket

Wie zegt dat je werk en plezier niet met elkaar kan mixen? Werk hard, speel hard met ons tweedaagse Work Away pakket dat omvat:

 • Een privé Zoku WorkLoft zodat je twee productieve werkdagen kunt hebben binnen een creatieve en inspirerende omgeving. Dit omvat alle kantoorvoorzieningen die u nodig zou kunnen hebben, en is geschikt voor zowel zakelijke gesprekken als virtuele vergaderingen.
 • Een exclusieve 10% korting op een van onze bekroonde Lofts. Het is een ruim micro appartement geschikt voor zowel comfortabel wonen als efficiënt werken.
 • Een overnachting. Nadat u de werkdag hebt afgesloten, kunt u overnachten in een van onze bekroonde Zoku Lofts. Oh en vergeet niet om naar onze rooftop Social Spaces te gaan voor een drankje met een prachtig uitzicht op de Magere Brug.
 • Gratis ontbijt en lunch in ons eerlijke en eenvoudige Living Kitchen restaurant. Heeft u een drukke dag voor de boeg? Geniet van je maaltijd vanuit het comfort en de privacy van je Loft.
 • Late check-out om 17.00 uur, zodat u je werkdag zorgeloos en zonder onderbrekingen kunt doorbrengen.

Mis het niet! Boek nu je verblijf vanaf slechts €201 per nacht.

BOOK MET DE CODE: WORKTOSTAY

Work Remote Pakket

Oproep aan alle digitale nomaden! Blijf productief, wees sociaal en get wired terwijl je op afstand werkt vanuit onze rooftop home-office hybride in het hart van Amsterdam.

 • Maak van onze bekroonde Loft je nieuwe thuis. Geniet van een volledig uitgerust appartement met een keuken, woonkamer en badkamer.
 • Een heldere ruimte, een heldere geest! Elke 3 dagen wordt er schoongemaakt, dus je kunt regelmatig ontspannen in een nette en opgeruimde omgeving.
 • Haal je werkdoelen met gemak! De tafel is het centrale kenmerk van onze Lofts en de perfecte plek voor jou om privacy te hebben en diep te kunnen werken.
 • Laat je inspireren door andere gelijkgestemde professionals. Krijg onbeperkt toegang tot onze coworking ruimtes op het dak.
 • Maak deel uit van een community van locals en internationals. Onze Community Manager en onze evenementen zorgen ervoor dat je geprikkeld blijft, plezier hebt en in contact blijft.
 • Twijfelt je nog? In een steeds veranderende wereld, zijn er steeds veranderende plannen. Ons flexibele annuleringsbeleid dekt je rug.

Hoe langer je blijft, hoe verder je gaat. Krijg een speciale korting van 10% op een van onze bekroonde Zoku Lofts en tal van extra voordelen bij een verblijf van 28+ nachten.

Mis het niet! Werk op afstand in Amsterdam vanaf slechts €205 per nacht.

BOEK MET DE CODE: ZOKULOVESNOMADS

Lees meer

Stay & Play Staycation Pakket

Het perfecte uitje vind je hier! Of moeten we zeggen de perfecte ontsnapping? Verblijf in een van onze Escape Loft’s en geniet van de ultieme Escape Room beleving.

 • Een exclusieve korting van 10% op een van onze Escape Lofts. Kun jij het escape room avontuur vinden dat zich verstopt in onze Loft XL? Je kunt op elk moment van je verblijf spelen, je hebt 30-40 minuten om de code te kraken!
 • €50 tegoed voor eten en drinken in The Living Kitchen en Kindred Spirits bar. Bereid je voor op de dag met een energiek ontbijt of een snelle koffie nadat je ons ontsnappingsspel hebt gespeeld, we hebben opties zo flexibel als jij bent!
 • Late check-out om 14:00 uur. Geloof ons, je zult het op prijs stellen om uit te slapen als je klaar bent met onze Escape Loft.

Mis het niet! Speel mee en verblijf nu vanaf € 260 per nacht.

BOEK NU MET DE CODE: STAYANDPLAY

Zoku Amsterdam Hotel Offers & Packages
03. Entrance