Laatste deals & aanbiedingen bij Zoku Amsterdam

Bekijk de nieuwste en beste aanbiedingen voor Zoku Amsterdam.

DSC_1104 EDITED

SNOWKU Onbeperkt Glühwein Pakket

Geniet van een verblijf in onze gezellige Loft, gratis gezond ontbijt, late check-out (14.00 uur) en onbeperkt glühwein met deze exclusieve winterdeal!
Book met de code: SNOWKU.
Vanaf €168.

Meer informatie

cross

SNOWKU Onbeperkt Glühwein Pakket

Screen-Shot-2020-12-18-at-17.36.44

Two Day Work Away Package

Twee dagen in een WorkLoft met overnachting, 10% korting op je boeking, gratis ontbijt & lunch, en late check-out.
Book met de code: WORKTOSTAY.
Vanaf €201.

Meer informatie

cross

Two Day Work Away Package

cha_zoku_s_000007 (2)

Work Remote Pakket

Geniet van een volledig gemeubileerd appartement, coworking ruimtes op het dak, een gemeenschap van goed op elkaar ingespeelde professionals en tal van voordelen.
Boek met de code: ZOKULOVESNOMADS.
Vanaf €205.

Meer informatie

cross

Work Remote Pakket

77B05626-C743-47BC-BDBF-7D5D4AC98836

Stay & Play Staycation Pakket

Geniet van een uniek escape room avontuur tijdens je verblijf, inclusief 10% korting op een Escape Loft, €50 tegoed op eten en drinken, en late check-out!
Boek nu met de code: STAYANDPLAY.

Vanaf €260.

Meer informatie

cross

Stay & Play Staycation Pakket

SNOWKU Onbeperkt Glühwein Pakket

Onbeperkt glühwein? Verblijf bij ons in Zoku Amsterdam tussen oktober – maart en krijg een exclusieve winter reis aanbieding met spannende extraatjes!

 • Geniet van een exclusief verblijf in onze award-winning Lofts. Het is een slim ingerichte micro-appartement, ideaal voor comfortabel wonen als efficiënt werken.
 • Geniet van een gratis ontbijt in onze gezellige Living Kitchen restaurant, met veel fruit, yoghurt, brood, diverse gebakjes, verse sappen, en koffie & thee.
 • Wintertijd is voor lekker warm op bed blijven liggen, dus een late check-out (14.00 uur) is inbegrepen. Word langzaam wakker en geniet van je laatste dag bij ons zonder je te haasten!
 • En we hebben het beste voor het laatst bewaard! Geniet van onbeperkt glühwein* tijdens je verblijf. Zoals we graag zeggen, het is tijd voor glühwein!

Mis het niet! Boek nu je verblijf vanaf €168 per nacht.

BOEK MET DE CODE: SNOWKU

Deze actie geldt voor een verblijf van 01-10-2022 tot 31-03-2023, voor een maximaal van 27 nachten. Prijzen zijn incl. BTW. en excl. toeristenbelasting. *Geniet van maximaal 6 kopjes per persoon, per dag. We betwijfelen of je meer aankunt. 😉

Two Day Work Away Pakket

Wie zegt dat je werk en plezier niet met elkaar kan mixen? Werk hard, speel hard met ons tweedaagse Work Away pakket dat omvat:

 • Een privé Zoku WorkLoft zodat je twee productieve werkdagen kunt hebben binnen een creatieve en inspirerende omgeving. Dit omvat alle kantoorvoorzieningen die u nodig zou kunnen hebben, en is geschikt voor zowel zakelijke gesprekken als virtuele vergaderingen.
 • Een exclusieve 10% korting op een van onze bekroonde Lofts. Het is een ruim micro appartement geschikt voor zowel comfortabel wonen als efficiënt werken.
 • Een overnachting. Nadat u de werkdag hebt afgesloten, kunt u overnachten in een van onze bekroonde Zoku Lofts. Oh en vergeet niet om naar onze rooftop Social Spaces te gaan voor een drankje met een prachtig uitzicht op de Magere Brug.
 • Gratis ontbijt en lunch in ons eerlijke en eenvoudige Living Kitchen restaurant. Heeft u een drukke dag voor de boeg? Geniet van je maaltijd vanuit het comfort en de privacy van je Loft.
 • Late check-out om 17.00 uur, zodat u je werkdag zorgeloos en zonder onderbrekingen kunt doorbrengen.

Mis het niet! Boek nu je verblijf vanaf slechts €201 per nacht.

BOOK MET DE CODE: WORKTOSTAY

Work Remote Pakket

Oproep aan alle digitale nomaden! Blijf productief, wees sociaal en get wired terwijl je op afstand werkt vanuit onze rooftop home-office hybride in het hart van Amsterdam.

 • Maak van onze bekroonde Loft je nieuwe thuis. Geniet van een volledig uitgerust appartement met een keuken, woonkamer en badkamer.
 • Een heldere ruimte, een heldere geest! Elke 3 dagen wordt er schoongemaakt, dus je kunt regelmatig ontspannen in een nette en opgeruimde omgeving.
 • Haal je werkdoelen met gemak! De tafel is het centrale kenmerk van onze Lofts en de perfecte plek voor jou om privacy te hebben en diep te kunnen werken.
 • Laat je inspireren door andere gelijkgestemde professionals. Krijg onbeperkt toegang tot onze coworking ruimtes op het dak.
 • Maak deel uit van een community van locals en internationals. Onze Community Manager en onze evenementen zorgen ervoor dat je geprikkeld blijft, plezier hebt en in contact blijft.
 • Twijfelt je nog? In een steeds veranderende wereld, zijn er steeds veranderende plannen. Ons flexibele annuleringsbeleid dekt je rug.

Hoe langer je blijft, hoe verder je gaat. Krijg een speciale korting van 10% op een van onze bekroonde Zoku Lofts en tal van extra voordelen bij een verblijf van 28+ nachten.

Mis het niet! Werk op afstand in Amsterdam vanaf slechts €205 per nacht.

BOEK MET DE CODE: ZOKULOVESNOMADS

Lees meer

Stay & Play Staycation Pakket

Het perfecte uitje vind je hier! Of moeten we zeggen de perfecte ontsnapping? Verblijf in een van onze Escape Loft’s en geniet van de ultieme Escape Room beleving.

 • Een exclusieve korting van 10% op een van onze Escape Lofts. Kun jij het escape room avontuur vinden dat zich verstopt in onze Loft XL? Je kunt op elk moment van je verblijf spelen, je hebt 30-40 minuten om de code te kraken!
 • €50 tegoed voor eten en drinken in The Living Kitchen en Kindred Spirits bar. Bereid je voor op de dag met een energiek ontbijt of een snelle koffie nadat je ons ontsnappingsspel hebt gespeeld, we hebben opties zo flexibel als jij bent!
 • Late check-out om 14:00 uur. Geloof ons, je zult het op prijs stellen om uit te slapen als je klaar bent met onze Escape Loft.

Mis het niet! Speel mee en verblijf nu vanaf € 260 per nacht.

BOEK NU MET DE CODE: STAYANDPLAY

Zoku Amsterdam Hotel Offers & Packages
03. Entrance