Samarbejde hos Zoku

Få ubegrænset månedlig co-working på en af de fedeste tagterrasser i København.

Som freelancer, ejer af en lille virksomhed eller fjernarbejder ved du, hvor vigtigt det er at have et behageligt og produktivt arbejdsområde. Derfor har vi skabt co-working spaces, der er designet til at skabe forbindelser, skabe ideer og drive produktivitet. Det hjælper åbenbart, at disse områder er oversvømmet af naturligt lys og har en smertelig smuk udsigt over byen. Vil du være med i vores fællesskab af ligesindede fagfolk?

ARBEJDER DU ALENE?

Bliv en del af et samarbejdsfællesskab, hvor alle kender dit navn.

COWORKING-MEDLEMSKAB

Nyd ubegrænset adgang til vores coworking-område på tagterrassen, hvor du har mulighed for at netværke med forskellige, ligesindede fagfolk. Opnå endnu flere fordele ved at blive en del af vores WorkZoku community.

Månedligt medlemskab: 800 DKK inkl. moms. 

Hvorfor Zoku?

Inspirerende miljø

Vores coworking-områder ligger på 5. etage i Social Spaces og er oversvømmet af dagslys. Vælg mellem fælles arbejdsborde eller hyggelige private båse for at få dit arbejde gjort.

Kontorartikler

Gør dig klar til at arbejde som en chef med vores gratis kontorfaciliteter! Vi taler om lynhurtigt Wi-Fi, print- og scanningsfaciliteter og endda klistermærker og flipcharts.

Mødelokaler

Vores tagterrasse har tre mødelokaler. Med professionelle og stilfulde lokaler, der helt sikkert vil imponere dine kunder og kolleger, vil du blive byens samtaleemne (på den gode måde, selvfølgelig).

Event Space

Har du et møde i hele virksomheden i vente? Vores Event Space er det perfekte sted til at få det til at ske! Med gulv til loft-vinduer, flere forskellige siddepladser og et tekøkken, så dine kolleger kan få brændstof og være klar til at gå i gang.

Fællesskab af kolleger

Slut dig til et levende fællesskab af fagfolk, der er helt optaget af at arbejde og knokle. Uanset om du er her for at samarbejde, netværke eller bare for at få nogle nye bedste venner, vil du passe ind i vores fællesskab.

Her er hvad der er i vente

Mød Sergio, vores Community Manager

“At arbejde eksternt er ofte forbundet med mange udfordringer: at føle sig afskåret fra sit team, at arbejde alene hjemmefra på skæve tidspunkter og generelt at savne følelsen af samhørighed. Vores forståelse af disse behov gjorde det muligt for os at skabe et rum, hvor du kan knytte bånd og udveksle viden med andre fagfolk, samtidig med at du kan få dit arbejde gjort, når det passer dig bedst – alt sammen i et inspirerende og summende rum.”

PRØV AT ARBEJDE SAMMEN I EN DAG

Intet pres, ingen forpligtelser, bare ren coworking-glæde

COWORKING DAY PASS

Vil du dyppe tæerne i coworking-poolen, før du tager springet? Kom indenfor, vandet er fint! Få et Coworking Day Pass og prøv samarbejde på vores tagterrasse. Tilgængelig efter først-til-mølle-princippet, bare gå op på 5. etage og spørg en af vores Sidekicks efter en. Her er, hvad der er inkluderet:

Day Pass50 DKK inkl. moms. 

FAQs

Vores WorkZoku-medlemskab til ubegrænset co-working koster 800 DKK inkl. moms pr. måned.

Ja, det kan du! Vores Co-working Day Pass koster 50 kr. for en hel dag med adgang til arbejdsområdet på vores tagterrasse og en gratis te eller kaffe.

Selvfølgelig kan du det! Du skal bare sende en e-mail til vores Community Manager Sergio (sergio.fernandes@livezoku.com) for at aftale en tid og se det med egne øjne 🙂