Work & Meet

Vi tror på, at der sker enestående ting, når mennesker mødes

Coworking-områderne og mødelokalerne hos Zoku Copenhagen er designet til at lade folk mødes, lade ideer blive udviklet og samtidig lade produktiviteten være i højsædet. Vi har hørt noget om, at det naturlige lys og den uhyggeligt smukke udsigt åbenbart skulle være med til at gøre en forskel. Og husk, at vi altid er der til at sørge for det, du har brug for – om det skulle være en omgang udsøgt måltid mad og drikke eller en overnatning i et af vores Lofts.

ARBEJDER DU ALENE?

Coworking med udsigt – du finder det ikke smukkere

COWORKING DAY PASS

Overvejer du også at ryste remote-posen lidt? Vi har din ryg! Vores coworking-områder sikrer, at du kommer til at føle dig inspireret, kreativ og produktiv. Det er først-til-mølle, så stik hovedet ind på sjette etage og spørg en af vores Sidekicks for et Day Pass eller et Flex Pass. Et Coworking Day Pass og et Flex Pass inkluderer følgende:

Day Pass: 199 DKK inkl. moms.  5x Coworking Pass796 DKK inkl. moms. 

COWORKING-MEDLEMSKAB

Nyd ubegrænset adgang til vores coworking-område på tagterrassen, hvor du har mulighed for at netværke med forskellige, ligesindede fagfolk. Opnå endnu flere fordele ved at blive en del af vores WorkZoku community.

Månedligt medlemskab: 1099 DKK inkl. moms. 

Nyt år, bedre møder

Nyd 15% rabat på vores mødelokaler og Event Space for bookinger i januar og februar, og afslut oplevelsen med en drink efter arbejde.

Mød med udsigt

Brainstorm, vær sammen, og nå den deadline i fællesskab i et af vores tagterrasse-mødelokaler. Vi skal dog advare om en enkelt ting: Udsigten kan være meget distraherende.

Endnu flere mennesker betyder endnu større ideer! Saml dit team eller dine kolleger i vores største mødelokale.

Vi ved godt, at det nok er de færreste, der forbinder et såkaldt bestyrelseslokale med noget særligt sindsoprivende. Men vi lover, at I ikke kommer til at kede jer.

Ved hjælp af væggene, der er lavet af LEGO-plader, kan du udfolde din kreativitet og bygge din næste prototype. Eller bare tage en Nintendo Switch-pause med et spil Just Dance.

Lige ved siden af finder du vores Communal Working Space, hvor der altid er gang i den, og hvor I med fordel kan gå ud og give hjernerne en pause.

Vores tagterrasse kan til tider blive for inspirerende. Slip væk fra travlheden, og arbejd sammen med kollegerne i mere private omgivelser.

Hybrid work solutions as flexible as you are

Offsites

Vær sammen med dine kollegaer og lær at samarbejde effektivt i en ny, hybrid verden.

Retreats

Vær vært for et fuldt udbygget ophold for dine kolleger eller kunder med alt, hvad du har brug for til at bo, arbejde og hygge dig under ét tag.

Pop-Up Office

Sørg for en inspirerende og personlig base for din virksomhed, hvor du kan bo, arbejde, fokusere og lægge strategier personligt.

Company Buy Out

Flyt midlertidigt din virksomheds hovedkvarter til Zoku med et fuldt opkøb af vores lokaler. Og vi kan naturligvis tilpasse os dine behov.

PLANLÆGGER DU ET EVENT?

Flerdages-konference? Foredrag? Launch-fest? Midnats-yoga? Bingo? Bingo! Vores Event Space kan nemt tilpasses sig lige præcis dine behov.

VORES STORE EVENT SPACE

Vores unikke og alsidige Event Space har et overraskende udvalg af instrumenter, kontorredskaber og skræddersyede siddearrangementer – uanset om du vil have det hyggeligt eller have plads til gymnastik. Den private terrasse virker som en magnet, og du vil ikke forlade den.

Psst… har du brug for mere plads? Tilføj vores Party Extension for at være vært for op til 120 personer i et privat, indendørs rum. Scroll nedenfor for at finde ud af mere, eller bare vælg denne tilføjelse, når du sender din forespørgsel.

Festudvidelse

Nu kan du fejre med endnu flere mennesker! Ved siden af vores Event Space kan du booke et ekstra rum, der omfatter et stort samlingsområde, ekstra rum til snacks og drikkevarer og en udendørs terrasse.

UDENDØRS PRIVAT TERRASSE

Vores terrasse har udsigt over København S fra taget og masser af plads til at mingle, netværke og fejre. Mød kollegerne over en fyraftensdrink, hold en fødselsdagsfest med vennerne, eller fejr et jubilæum med dem, du holder af – alt sammen fra din egen private terrasse.

vi har arbejdet med

VENT LIDT, DER ER MERE!

Du kan tilkøbe lækker mad, forfriskende drikkevarer eller endda en overnatning

Drink and Dine

Mad du ønsker, skal du få. Tilføj morgenmad, frokost, aftensmad og/eller fyraftens-drinks til dit møde. Bare fortæl os, hvad du gerne vil have, når du booker dit lokale, og så sørger vi for at skræddersy den rigtige pakke til dig.

OVERNAT

Forvandl dit møde til et offsite med en overnatning i et Loft – en rummelig mini-lejlighed med alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt. Bare fortæl os, hvor mange værelser du ønsker.

FAQs

Vores WorkZoku-medlemskab til ubegrænset co-working koster 1099 DKK pr. måned.

Ja, det kan du! Vores co-working Day Pass koster 199 DKK for en hel dag med adgang til arbejdsområdet og frokost på vores tagterrasse.

Vi anbefaler, at du kommer her om morgenen for at garantere en plads, da der er et begrænset antal pladser, og de er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Du kan også bare ringe til os, inden du tager af sted, for at høre, om vi har nogle pladser tilbage.

Vores standardpakker til mødelokaler starter ved 4 timers bookinger, men vi ser gerne, hvad vi kan gøre for dig! Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, er du velkommen til at sende os en e-mail på meetcopenhagen@livezoku.com.