Work & Meet

Vi tror på, at der sker enestående ting, når mennesker mødes

Coworking-områderne og mødelokalerne hos Zoku Copenhagen er designet til at lade folk mødes, lade ideer blive udviklet og samtidig lade produktiviteten være i højsædet. Vi har hørt noget om, at det naturlige lys og den uhyggeligt smukke udsigt åbenbart skulle være med til at gøre en forskel. Og husk, at vi altid er der til at sørge for det, du har brug for – om det skulle være en omgang udsøgt måltid mad og drikke eller en overnatning i et af vores Lofts.

ARBEJDER DU ALENE?

Coworking med udsigt – du finder det ikke smukkere

Spar denne sommer! Vores mødelokaler blomstrer med 50 % rabat
og andre spændende fordele for alle møder i juli. For at nyde godt af dette tilbud skal du blot tilføje "SPRINGSAVINGS" i sidste trin af bookingprocessen, og så er du klar til at gå!

COWORKING DAY PASS

Overvejer du også at ryste remote-posen lidt? Vi har din ryg! Vores coworking-områder sikrer, at du kommer til at føle dig inspireret, kreativ og produktiv. Det er først-til-mølle, så stik hovedet ind på sjette etage og spørg en af vores Sidekicks. Et Coworking Day Pass inkluderer følgende:

Day Pass50 DKK inkl. moms. 

COWORKING-MEDLEMSKAB

Nyd ubegrænset adgang til vores coworking-område på tagterrassen, hvor du har mulighed for at netværke med forskellige, ligesindede fagfolk. Opnå endnu flere fordele ved at blive en del af vores WorkZoku community.

Månedligt medlemskab: 800 DKK inkl. moms. 

Mød med udsigt

Brainstorm, vær sammen, og nå den deadline i fællesskab i et af vores tagterrasse-mødelokaler. Vi skal dog advare om en enkelt ting: Udsigten kan være meget distraherende.

Vi ved godt, at det nok er de færreste, der forbinder et såkaldt bestyrelseslokale med noget særligt sindsoprivende. Men vi lover, at I ikke kommer til at kede jer.

Lige ved siden af finder du vores Communal Working Space, hvor der altid er gang i den, og hvor I med fordel kan gå ud og give hjernerne en pause.

Ved hjælp af væggene, der er lavet af LEGO-plader, kan du udfolde din kreativitet og bygge din næste prototype. Eller bare tage en Nintendo Switch-pause med et spil Just Dance.

Vores tagterrasse kan til tider blive for inspirerende. Undgå travlheden og arbejd med kolleger i mere private omgivelser.

Hybrid work solutions as flexible as you are

Offsites

Vær sammen med dine kollegaer og lær at samarbejde effektivt i en ny, hybrid verden.

Retreats

Vær vært for et fuldt udbygget ophold for dine kolleger eller kunder med alt, hvad du har brug for til at bo, arbejde og hygge dig under ét tag.

Pop-Up Office

Sørg for en inspirerende og personlig base for din virksomhed, hvor du kan bo, arbejde, fokusere og lægge strategier personligt.

Company Buy Out

Flyt midlertidigt din virksomheds hovedkvarter til Zoku med et fuldt opkøb af vores lokaler. Og vi kan naturligvis tilpasse os dine behov.

PLANLÆGGER DU ET EVENT?

Flerdages-konference? Foredrag? Launch-fest? Midnats-yoga? Bingo? Bingo! Vores Event Space kan nemt tilpasses sig lige præcis dine behov.

VORES STORE EVENT SPACE

Vores unikke og alsidige Event Space inkluderer en række remedier og kontorartikler samt en ekstremt fleksibel siddeplan. Det er op til dig, om du vil have det hyggeligt, eller om du vil have plads til crossfit. Og så fungerer den private terrasse i øvrigt fuldstændig som en menneskelig magnet.

PRIVAT TERRASSE til fester

Vores terrasse har udsigt over København S. på taget og masser af plads til at mingle, netværke og fejre. Kom i kontakt med kolleger over drinks efter arbejde, hold en fødselsdagsfest med venner eller fejr et jubilæum med dine kære, alt sammen fra din egen private terrasse.

Vi har arbejdet med

VENT LIDT, DER ER MERE!

Du kan tilkøbe lækker mad, forfriskende drikkevarer eller endda en overnatning

Drink and Dine

Mad du ønsker, skal du få. Tilføj morgenmad, frokost, aftensmad og/eller fyraftens-drinks til dit møde. Bare fortæl os, hvad du gerne vil have, når du booker dit lokale, og så sørger vi for at skræddersy den rigtige pakke til dig.

OVERNAT

Forvandl dit møde til et offsite med en overnatning i et Loft – en rummelig mini-lejlighed med alt det, du behøver for at bo, arbejde og have det sjovt. Bare fortæl os, hvor mange værelser du ønsker.

FAQs

Vores WorkZoku-medlemskab til ubegrænset co-working koster 800 DKK pr. måned.

Ja, det kan du! Vores co-working Day Pass koster 50 DKK for en hel dag med adgang til arbejdsområdet og frokost på vores tagterrasse. Vi anbefaler, at du kommer her om morgenen for at garantere en plads, da der er et begrænset antal pladser, og de er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Du kan også bare ringe til os, inden du tager af sted, for at høre, om vi har nogle pladser tilbage.

Vores standardpakker til mødelokaler starter ved 4 timers bookinger, men vi ser gerne, hvad vi kan gøre for dig! Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, er du velkommen til at sende os en e-mail på meetcopenhagen@livezoku.com.