MØDELOKALER & SELSKABSLOKALE

Zoku tror fuldt og fast på, at der sker fantastiske ting, når mennesker mødes. Zokus mødelokaler ogselskabslokale er designet til at skabe nye forbindelser, fyre op for ideerne og sætte gang i produktiviteten. Lokalerne har masser af dagslys og nyder godt af fantastiske vy over byens tage. Her sørger Zoku for at alle rammerne er på plads til at kunne give dig det mest kreative og effektive møde – med masser af tavler til at skrible på og lynhurtig Wi-Fi.

Zoku-CPH-058

Event Space

Vores Event Space er stedet til alt fra fester til konferencer og har en hyggelig atmosfære og en fantastisk udsigt.

Zoku-CPH-040

MØDERUM

Brainstorm, netværk eller få klaret deadlinen sammen – alting er lidt sjovere og mere opløftende i vores møderum.

EVENT SPACE

Kreativ brainstorming? Konference over flere dage? Lanceringsfest? Yogatime ved midnatstid? Bingo? Bingo! Vi har det perfekte sted til dig.

Vil du gerne komme og leje et Zoku space for en dag? Send os et par detaljer om dit event nedenfor og så vender vi direkte tilbage for at tale om en skræddersyet booking til dig.

110 m2 (Kombineret) / 45 m2 (delt)   •   1-70 personer

MØDERUM

SÅ MANGE MULIGHEDER

Vores spaces er mere end bare almindelige mødelokaler. De er krydret med brugbart design og er udstyret med alle de nødvendige redskaber og muligheder, der skal til for godt teamwork med maksimal koncentrationsevne. Vores mål er at inspirere, puffe kreativiteten i den rigtige retning og skabe vækst. Naturligvis er grundlaget for alt dette en gratis og stabil Wi-Fi forbindelse.

I tvivl om hvilken slags møderum vi tilbyder? Scroll ned og se hele vores liste!

UDFORSKE VORES MØDELOKALER

Work is not a Job Room

Et rundt bord i et rum med masser af dagslys, en formidabel udsigt og rigeligt med plads til at skrible på en stor tavlevæg: alt hvad du har brug for til et vigtigt møde. 

  • 15 m2
  • 6 Personer

Download the factsheet Book Now

Not a Bored Room

Ingen dikkedarer men alligevel ikke et almindeligt bestyrelseslokale: det perfekte sted til effektiv gruppe-brainstorming, mindre præsentationer og til lige akkurat at nå deadlinen i tide og bare få en masse arbejde fra hånden.  

  • 30 m2
  • 12 personer

Download the factsheet Book Now

Game Room

Nyd nogle mere uformelle omgivelser mens du læner dig tilbage i den blødeste sofa og afholder mindre møder, laver interviews eller lader kreativiteten få frit løb til din næste store prototypeide på vores Lego-vægge. 

  • 18 m2
  • 8 - 10 personer

Download the factsheet Book Now

Spørgsmål eller Forespørgsler?

Book et mødelokale
Meet at Zoku Copenhagen
Zoku-CPH-047b