Work & Meet

Wij geloven dat er geweldige dingen gebeuren als mensen samenkomen.

De co-working spaces en vergaderruimtes van Zoku Amsterdam zijn ontworpen om mensen te verbinden, ideeën aan te wakkeren en de productiviteit flink op te schroeven. En het schijnt te helpen dat deze ruimtes overspoeld worden door natuurlijk licht en een pijnlijk mooi uitzicht hebben over de stad. Daarnaast staan wij klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Denk: (h)eerlijk eten en drinken in ons restaurant en overnachtingen in onze Lofts. 

co-working op het dak

Co-working op grote hoogte

CO-WORKING DAGPAS

Op zoek naar een andere manier van werken? We’ve got you! Onze gedeelde werkplekken zullen je zeker creatief en productief inspireren. Hier geldt: Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dus neem gewoon de lift naar de 6e verdieping en vraag een van onze Sidekicks of er nog ruimte is. Dit zit bij je (werk)plek inbegrepen: 

Dagpas: €39 incl. BTW.

CO-WORKING MEMBERSHIP

Krijg onbeperkte toegang tot de gedeelde co-working space op onze rooftop en netwerk met een diverse groep gelijkgestemde professionals. Je ontvangt heel veel extra’s als lid van onze WorkZoku Community: 

Onbeperkt maandelijks lidmaatschap: €200 excl. BTW. 

"Dit zijn de plaatsen waar je kunt flexwerken tussen de fabrieken"

"De 10 beste werkplekken voor nieuwe inspiratie"

"Dit zijn de mooiste werkplekken van Amsterdam. Van flexibele werkplekken tot vergaderruimtes en alles daartussenin."

"Leuke/leukste/leukste werkplekken in Amsterdam"

"De beste flexwerkplekken en co-working plekken van Amsterdam"

Vergaderen met uitzicht

Samen brainstormen, contacten leggen of die deadline halen in onze vergaderruimtes. Wees gewaarschuwd: het prachtige uitzicht kan ietsjes afleiden.

KERSTLUNCH, DINER & FEESTEN

Duik in de kerstsfeer en maak dierbare herinneringen met je team op ons wonderland op het dak! Ontdek ons heerlijke kerstlunch-, diner- en feestaanbod voor een vrolijke tijd.

Perfect als groepsruimte of breakout room. En hadden we dat fantastische uitzicht al eens genoemd? 

Deze ruimte heeft een ronde tafel met grote whiteboardwanden en veel daglicht. Walt’s Workshop zit dicht bij onze co-working spaces, zodat je tussen het productieve aftikken van werk ook gemakkelijk pauzes kunt inlassen voor een ouderwets potje pingpong.   

Business en fun kunnen heel dichtbij elkaar liggen. Breng ze hier officieel bij elkaar tijdens productieve sessies met kleine groepen. 

Kleine groepen ploffen samen op onze immense bank. Gezellig dicht bij onze woonkamer. 

Meet in een meer informele setting. Zit achterover in de comfortabele banken van onze game room terwijl je een vergadering met een kleine groep organiseert of interviews afneemt. Op de muren van LEGO-platen bouw je je volgende prototype na of neem pauze met een potje Just Dance op de Nintendo Switch.  

Onze rooftop kan soms iets te veel inspireren. Ontsnap aan de drukte en werk met collega’s in een rustigere besloten omgeving.

Nespresso machine

Off-site meetings

Ga voor een volledig verzorgde offsite met teambuildingsessie waarmee je een sterker band onder collegas creëert en beter leert samenwerken. 

Retreats

Organiseer een volledig verzorgde retraite voor collega’s of klanten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te ontspannen, te werken en te ontmoeten onder één dak. 

Pop-Up Office

Dit is de inspirerende plek waar jij je eens echt kan focussen of eindelijk die strategieën uitwerkt. 

Company Buy Out

Verhuis het hele bedrijf tijdelijk naar Zoku met een volledige buy-out. We kunnen jullie tijdelijke werkplek compleet naar jullie wensen aanpassen.   

Een evenement organiseren

Meerdaagse conferenties? Business talks? Lanceringsfeestjes? Nachtelijke yogalessen? Bingo? Bingo! Onze evenementenruimte is perfect af te stemmen op jouw behoeften. Wat die dan ook mogen zijn.

ONZE GROTE EVENTRUIMTE

Uniek en veelzijdig. Onze grote eventruimte komt met een scala aan instrumenten, kantoorbenodigdheden en een op maat gemaakte inrichting; voor als je het gezellig wil maken of ruimte nodig hebt voor sessie calisthenics. Kan allebei. Het privéterras trekt iedereen uiteindelijk naar buiten en maakt het nogal moeilijk om weer weg te gaan.

We hebben gewerkt met

MAAR ER IS MEER!

Zet goed eten, verfrissende drankjes en een goede nachtrust op de planning voor je productieve werkdag.

Drink & Dine

Your culinary wish is our command. Voeg ontbijt, lunch, diner en/of after-work drinks toe aan je vergadering. Laat ons bij je aanvraag meteen weten wat jij zou willen, dan kunnen wij een op maat gemaakt pakket voor je samenstellen.  

OVERNACHTINGEN

OVERNACHTINGEN 

Maak van die vergadering een off-site met een overnachting in een van onze lofts. Deze ruime micro-appartementen hebben alles wat nodig is om te werken én te ontspannen. Geef bij je aanvraag door hoeveel kamers je bij wil boeken. 

FAQs

Ons WorkZoku onbeperkt co-working lidmaatschap kost €200,00 per maand (exclusief BTW).

Ja, dat kan! Onze co-working Dagpas kost €39 voor een volledige dag toegang tot de werkruimte en een lunch op ons dak. We raden je aan ’s ochtends te komen om een plek te garanderen, want die zijn beperkt en beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Of bel ons even voordat je erheen gaat om te kijken of er nog plek is.

Onze standaardpakketten voor vergaderruimtes beginnen bij boekingen van 4 uur, maar we kijken graag wat we voor u kunnen doen! Heeft u vragen of verzoeken op maat, bel of mail ons gerust op meetamsterdam@livezoku.com.