MEETING & EVENT RUIMTES

We hebben flexibele vergader- en evenementenruimten met adembenemende uitzichten, veel extra’s en een ruime omgeving die uitgerust is om veilig groepen mensen te kunnen ontvangen.

Event-Space-Overview-1

Event
Ruimte

Perfect om je volgende conferentie of feest te organiseren

Work-Play-Room-Overview-1

Meeting
Rooms

Laat ons ervoor zorgen dat je veilig met anderen samen kunt komen

TD-20170226-Zoku_HR-120-5427

Eindejaarsfeest met collega's

Breng je team samen om na te denken over het afgelopen jaar

EVENT RUIMTE

Onze grote event ruimte

Meerdaagse conferentie? Industrie talk? Launch party? Nachtelijke yogales? Bingo? Bingo! Wij hebben de perfecte evenementenruimte voor jou.

Onze Event Space is ontworpen om verbindingen te creëren, ideeën aan te wakkeren en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. De ruimtes worden overspoeld met daglicht en genieten van een waanzinnig uitzicht over de daken van Amsterdam. Hier doen we er alles aan om jouw meest creatieve en efficiënte bijeenkomst mogelijk te maken.

We hebben ook een reeks vergaderruimten voor elke soort vergadering; of het nu een vrijlopende brainstorm is, een intensieve planningssessie, of je team aan een andere omgeving toe is om hun creatieve energie te laten stromen. We zijn er om ideeën te inspireren en te faciliteren. Laat ons jou helpen anderen veilig te ontmoeten en een geweldige tijd te hebben terwijl je toch bezig bent.

234m2 (gecombineerd) / 105m2 (gesplitst)   •    130 personen / 67 personen

Meeting Rooms

Onze Meeting Packages

Wij hebben een reeks vergaderzalen voor elk soort vergadering; of het nou gaat om een brainstorm, een intensieve planningssessie of heeft jouw team gewoon een andere omgeving nodig om de creatieve energie kwijt te kunnen? Wij zijn er om je te inspireren en ideeën te faciliteren. Laat ons je helpen om een leuke tijd te hebben terwijl jij lekker bezig bent.

Al onze meeting packages, zowel voor een halve als een hele dag, zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, plat/bruisend water, een selectie frisdranken en een verrassingssnack! Ons 8-uurs arrangement voor een hele dag omvat ook een gezonde lunch van de Living Kitchen.

4 uur – €50 p.p. | 8 uur – €85 p.p. (exclusief btw)

Benieuwd welke meeting rooms wij aanbieden? Scrol naar beneden en bekijk onze volledige lijst hieronder!

Ontdek onze Meeting Rooms

WALT’S WORKSHOP

Geïnspireerd door Walt Disney’s proces, is dit een flexibele ruimte perfect voor creatieve sessies. Laat de innovatie vonken en speel met de ruimte, het meubilair en eventueel wat speelgoed.

 • 18m2
 • 1-8 personen

Download the factsheet Book Now

WORK + PLAY ROOM

Perfect voor kleine groepen die zo snel mogelijk blokken willen bouwen, dankzij het prachtige uitzicht en het speelse interieur. Voorzien van een twister tapijt voor je verplichte downward dog intermezzo.

 • 12m2
 • 1-6 personen

Download the factsheet Book Now

NOT A BORED ROOM

Perfect voor productiviteitssessies in groepsverband en kleine presentaties om samen net op tijd die deadline te halen en veel werk gedaan te krijgen in een heldere en zonovergoten omgeving

 • 18m2
 • 1-8 personen

Download the factsheet Book Now

GAME ROOM

Geniet van een informele omgeving: leun achterover op onze meest comfortabele banken in de gameroom terwijl je bijvoorbeeld een kleine groepsvergadering organiseert of interviews faciliteert. (Psst… neem ook eens een pauze met de Wii U).

 • 12m2
 • 1-6 personen

Download the factsheet Book Now

Eindejaars meeting of borrel bij Zoku deze winter?

Ons winterpakket voor bedrijven

Belangrijke momenten zijn er om gevierd te worden! Wil je je team samen brengen om nog eens terug te kijken op het afgelopen jaar? Van november tot januari is dit mogelijk op onze 6e verdieping en er zijn verschillende opties:

 • MEET: Kies uit verschillende meeting ruimtes die passend zijn voor jouw team inclusief koffie, thee en frisdrank.*
  • Halve dag vanaf €50 p.p., volledige dag vanaf €85 p.p.
 • EAT: Na een dag werken samen met je team genieten van het chef’s menu familie style voor €45 p.p.
 • DRINK: “Let our spirits lift yours”, we hebben twee verschillende drank arrangementen vanaf €28 p.p.
 • ESCAPE: “Reconnecting” is niet compleet zonder een team activiteit! Probeer te ontsnappen uit een van onze nieuwe Escape Lofts (of bezoek een van de Sherlocked’s Escape Rooms) voor een avontuur samen met je collega’s.

Dit wil je niet missen! Neem contact op om een onvergetelijke ervaring te boeken met je team.

Bekijk ons aanbod Boek nu

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Tel: +31 20 8112 812
Email: meetamsterdam@livezoku.com

Boek nu

Meet at Zoku Amsterdam
03. Entrance