MEETING & EVENT RUIMTES

We hebben flexibele vergader – en evenementenruimten met adembenemende uitzichten, veel extra’s en een ruime omgeving die uitgerust is om veilig groepen mensen te kunnen ontvangen.

Event-Space-Overview-1

Event
Ruimte

Perfect om je volgende conferentie of feest te organiseren

Work-Play-Room-Overview-1

Meeting
Rooms

Laat ons ervoor zorgen dat je veilig met anderen samen kunt komen

EVENT RUIMTE

Onze grote event ruimte

Meerdaagse conferentie? Industrie talk? Launch party? Nachtelijke yogales? Bingo? Bingo! Wij hebben de perfecte evenementenruimte voor jou.

Onze Event Space is ontworpen om verbindingen te creëren, ideeën aan te wakkeren en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. De ruimtes worden overspoeld met daglicht en genieten van een waanzinnig uitzicht over de daken van Amsterdam. Hier doen we er alles aan om jouw meest creatieve en efficiënte bijeenkomst mogelijk te maken.

We hebben ook een reeks vergaderruimten voor elke soort vergadering; of het nu een vrijlopende brainstorm is, een intensieve planningssessie, of je team aan een andere omgeving toe is om hun creatieve energie te laten stromen. We zijn er om ideeën te inspireren en te faciliteren. Laat ons jou helpen anderen veilig te ontmoeten en een geweldige tijd te hebben terwijl je toch bezig bent.

234m2 (gecombineerd) / 105m2 (gesplitst)   •    175 personen / 90 personen

Een vergadering organiseren

Onze vergaderarrangementen

We beschikken over verschillende vergaderzalen voor elk type vergadering; of het nu gaat om een brainstorm, een intensieve planningssessie of een andere omgeving waar je team zijn creatieve energie kwijt kan. Wij zijn er om te inspireren en ideeën te faciliteren. Laat ons je helpen te vergaderen en ondertussen een leuke tijd te hebben.

Al onze vergaderarrangementen, zowel voor een halve als een hele dag, zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, plat/sprankelend water en een selectie van frisdranken en een verrassingssnack! Ons pakket van 8 uur voor een hele dag omvat ook een gezonde lunch uit onze Living Kitchen.

4 uur – €68 p.p. | 8 uur – €95 p.p. (exclusief BTW)

Benieuwd welke vergaderzalen wij aanbieden? Scroll naar beneden en bekijk onze volledige lijst hieronder!

Ontdek onze Meeting Rooms

WALT’S WORKSHOP

Geïnspireerd door Walt Disney’s proces, is dit een flexibele ruimte perfect voor creatieve sessies. Laat de innovatie vonken en speel met de ruimte, het meubilair en eventueel wat speelgoed.

  • 18m2
  • 1-8 personen

Download the factsheet Book Now

WORK + PLAY ROOM

Perfect voor kleine groepen die zo snel mogelijk blokken willen bouwen, dankzij het prachtige uitzicht en het speelse interieur. Voorzien van een twister tapijt voor je verplichte downward dog intermezzo.

  • 12m2
  • 1-6 personen

Download the factsheet Book Now

NOT A BORED ROOM

Perfect voor productiviteitssessies in groepsverband en kleine presentaties om samen net op tijd die deadline te halen en veel werk gedaan te krijgen in een heldere en zonovergoten omgeving

  • 18m2
  • 1-8 personen

Download the factsheet Book Now

GAME ROOM

Geniet van een informele omgeving: leun achterover op onze meest comfortabele banken in de gameroom terwijl je bijvoorbeeld een kleine groepsvergadering organiseert of interviews faciliteert. (Psst… neem ook eens een pauze met de Wii U).

  • 12m2
  • 1-6 personen

Download the factsheet Book Now

Neem contact op

Get in touch!

Tel: +31 20 8112 812
Email: meetamsterdam@livezoku.com

Book Now

Book now
Large dining events at Zoku, group dining at the living kitchen in Amsterdam